Olen selvittänyt minkä takia fotoneiden massaa on lähes mahdotonta mitata.

Ok, eli aine siis koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joita on jokaisen laajenevan atomin ytimessä.

Tämä laajeneva työntävä voima, jota laajenevat atomien ytimet kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa kierrättävät, on rekisteröimätöntä laajenevaa työntävää voimaa.

Voidaan sanoa sen olevan pimeää meille.

Eli meidän avaruudessa laajenevat laitteet eivät pysty havaitsemaan näitä ziljoonia erillisiä laajenevia tihentymiä joista laajenevan valon laajenevat pimeät aallot koostuvat.

Rekisteröitävissä olevat laajenevat fotonit ovat näiden laajenevien pimeiden aaltojen laajenevia vaahtopäitä.

Eli fotonit ovat erittäin pieni osa laajenevan valon massasta.

Kenties jotain miljardisosa tai sitten paljon pienempi osuus.

Mutta joka tapauksessa erittäin pieni osa laajenevan valon massasta on rekisteröitävissä olevissa laajenevissa fotoneissa.

Ok, jos nyt joku väittää etteivät avaruudessa laajenevat planeetat voi syklittää avaruudessa laajenevaa Aurinkoa, niin sitten minä sanon ettei kyseinen tyyppi kykene hamottamaan miten totaalisen erilaista aine oikeasti on, kuin millaiseksi fyysikot aineen nykyisin kuvaavat.

Aurinkohan on erinomainen kohde siinä mielessä että pimeän energian / työntävän voiman erilliset laajenevat tihentymät, joita meidän laajenevat laitteet eivät pysty rekisteröimään, joutuvat työntymään laajenevan Auringon sisällä todella pitkän matkaa, jolloin niiden itsensä sisälle työntyy sitä laajenevaa työntävää voimaa jota Auringon laajenevat atomien ytimet kierrättävät.

Joten mitä tästä ette ymmärrä?

Sitäkö että avaruudessa laajenevista planeetoista voi työntyä vaikka miljardeja kertoja enemmän energiaa avaruudessa laajenevan Auringon sisälle kuin nykyisin luullaan.

Vai sitäkö että jos nykyinen fysiikka kuvaa aineen totaalisen väärällä tavalla, niin eihän tämän totaalisen virheellisen fysiikan avulla silloin voi todistaa sitä etteivät avaruudessa laajenevat planeetat voisi muka syklittää avaruudessa laajenevaa Aurinkoa.

😃

Mitä aika on 😃

🙂

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu