Olen selvittänyt miten maailmankaikkeus toimii. Terveiseni fyysikoille ja kosmologeille.

Moi. Kerro tästä videosta kaikille tutuillesi. Näin olet mukana tekemässä historiaa. Videolla kerron miten maailmankaikkeus toimii.

On hyvin tärkeää että kaikki suomalaiset fyysikot ja kosmologit kuulevat tästä.

Jo Einstein pyrki kehittämään fysiikan kaiken teoriaa. Pyrkimys oli selittää kaikki yhden voiman avulla. Se on hyvä lähtökohta kun pyritään kehittämään fysiikan kaiken teoria. Kaikki selittyy yhdellä voimalla.

Este fysiikan kaiken teorian kehittämiselle on ollut juuri siinä että teoriat sisältävät neljä erillistä voimaa. Se on virheellinen lähestymistapa! Oikeasti voimia on vain yksi ja se asia mistä kaikki avaruudessa liikkuva pohjimmiltaan koostuu, on jo itsessään työntävää voimaa.

Maailmankaikkeus on huijannut fyysikoita ja kosmologeja.

Näyttää siltä että kappaleet vetävät toisiansa puoleensa, mutta se on illuusio.

Aivan kuten Aurinko näyttää kiertävän meitä, mutta ei kuitenkaan kierrä meitä. Se että Aurinko näyttää kiertävän meitä on illuusio joka johtuu siitä että Maapallo pyörii akselinsa ympäri samalla kun liikkuu Auringon ympäri.

😃

Luet nyt. historiallista tekstiä. Maailmankuva mullistuu.

You are reading now. historical text. The worldview is revolutionizing.

😃
.
.

+1
Jukka Petteri Savorinen

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu