Pelottaako fyysikkoja ajatus siitä että oma keho räjähtää / laajenee koko ajan?

Mikroskopian läpimurto: Atomin sisäinen ”reikä” kuvattiin ensi kertaa ikinä – Kuvat maailman parhaaseen tiedelehteen

Tuomas Kangasniemi17.11.202107:11TIEDE

Tšekkitutkijoiden kuvat bromiatomin ”sigmareiästä” ovat merkittävä askel atomien sisäisten rakenteiden kuvauksessa.

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/5fd791f8-b855-4ca3-9063-7cff59350f36?ref=ampparit:1107

”Atomit eivät ole sisältään homogeenisia palloja, vaan niiden elektronipilvi muodostaa ytimen ympärille yllättävän monimutkaisia rakenteita. Tämä tosiseikka on tunnettu teoreettisesti jo satakunta vuotta, mutta suoria mikroskooppikuvia atomien sisältä on onnistuttu ottamaan vasta viime vuosina.

Nyt tällä alalla on saavutettu jälleen edistysaskel, kun tšekkiläinen fyysikko- ja kemistiryhmä on onnistunut kuvaamaan atomivoimamikroskooppisesti bromiatomin niin sanotun sigmareiän. Erikoisella sanalla tarkoitetaan elektronipilven kuoppaa, joka muodostuu orgaanisissa halogeeniyhdisteissä hiiliatomin ja halogeeniatomin välisen sidoksen vastakkaiselle puolelle.

Kerta on yksi ensimmäisistä, mutta ei kaikkein ensimmäinen, kun suoria mikroskooppikuvia atomien sisäisistä rakenteista on saatu otettua. Esimerkiksi noin vuosi sitten japanilaisfyysikot raportoivat röntgendiffraktometrisista kuvista titaaniatomin sisältä.”

🤔🤔🤔

Oleellista tuossa jutussa on se etteivät fyysikot voi tarkkailla näitä ns. elektroniverhoja hetki hetkeltä ja nähdä miten elektronit liikkuisivat atomin ytimen ympärillä. Eli nykyiset atomimallit ovat vain hypoteesejä siitä millaista aine voisi olla ja ne kuvaavat ainetta täysin virheellisesti.

😃

Ei avaruudessa laajenevalla ATOMIN YTIMELLÄ ole ympärillään tällaista hokkus pokkus elektronipilveä.

Laajenevasta atomin ytimestä työntyy koko ajan ulos laajenevaa energiaa / työntävää voimaa joka todellakin sisältää erittäin paljon energiaa / työntävää voimaa.

Tuota laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa ei meidän laitteilla pystytä rekisteröimään, mutta nämä rekisteröitävät elektronit ja fotonit, jotka siis koostuvat tästä avaruuteen hajaantuvasta / laajenevasta energiasta / työntävästä voimasta, ovat rekisteröitävissä.

Eli avaruudessa laajenevan valon pimeillä aalloilla on erittäin paljon enemmän massaa kuin näiden laajenevien aaltojen mukanaan kuljettamilla laajenevilla fotoneilla.

Koko ajan avaruuteen hajaantuvan / laajenevan / räjähtävän energian / työntävän voiman kierrätykseen ei tarvita mitään muuta kuin sitä mitä kierrätetään eli tarvitaan vain tällaisia koko ajan räjähtävän työntävän voiman ruuhka-alueita joissa oleva koko ajan räjähtävä työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Tässä video joka kuvaa karkeasti sen miten yksi uusi avaruudessa laajeneva elektroni syntyy tuollaisista ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä joita työntyy koko ajan ulos laajenevista atomien ytimistä ja joita meidän laajenevilla laitteilla ei voida rekisteröidä.

Tällainen karkea hidastus tapahtumasta 😃

😃

Ps. Pelottaakohan fyysikoita tällainen ajatus siitä että oma kehokin koostuu koko ajan räjähtävistä atomien ytimistä jotka kierrättävät tätä koko ajan räjähtävää energiaa / työntävää voimaa kaikkien muiden koko ajan räjähtävien atomien ytimien kanssa?

Jos, niin sittenhän sen ymmärtää että heidän on helpompi uskotella itselleen että ei me koostuta koko ajan räjähtävästä / laajenevasta energiakentästä, vaan kyllä se on avaruus joka jotenkin jotenkin laajenee jotenkin jotenkin.

Oleellinen ero näissä malleissa on siinä että silloin kun puhutaan koko ajan räjähtävästä / laajenevasta energiakentästä joka laajenee avaruudessa isommalle ja isommalle avaruuden alueelle, niin silloin puhutaan tapahtumista jotka voidaan kuvailla sanöin ja visuaalisesti.

Silloin puhutaan sellaisista tapahtumista joita voidaan tutkia tieteellisesti.

Väite laajenevasta avaruudesta sen sijaan on täysin uskonvarainen käsite. Tämä siksi ettei kukaan edes pysty kuvailemaan sanoin tai visuaalisesti mitä tämä laajenevan avaruuden laajeneminen on, saatikka että tätä laajenevaa avaruutta voisi tutkia tieteellisesti.

Haastan tässä saman tien laajenevan avaruuden olemassa oloon uskovat kertomaan edes yksi asia liittyen siihen mihin laajenevan avaruuden laajeneminen perustuu ja siihen mikä sen laajenemisen ylipäätään mahdollistaa.

Aloitetaan siis helpolla tavalla 😃

Aluksi yksi tekijä 😃

Kertokaahan 😃

Tässä oleellisia tekijöitä siihen mihin avaruudessa laajenevien tähtien syntyminen perustuu ja mikä niiden syntymisen ylipäätään mahdollistaa 😃

1. Ääretön 3 D Avaruus, jossa tähdet syntyvät on jo olemassa ennen kuin avaruudessa laajeneva tähti syntyy avaruuteen.

2. Se asia josta avaruudessa laajeneva tähti syntyy, on jo olemassa ennen kuin tähti syntyy tästä aina olemassa olleesta asiasta / energiasta / työntävästä voimasta.

3. Avaruudessa laajeneva tähti syntyy ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä jotka liikkuvat avaruudessa suhteessa toisiinsa.

4. Myös nämä ziljoonat erilliset laajenevat tihentymät koostuvat erillisistä laajenevista tihentymistä jotka liikkuvat avaruudessa suhteessa toisiinsa.

5. Juuri se että avaruudessa laajeneva systeemi koostuu erillisistä osista jotka liikkuvat avaruudessa suhteessa toisiinsa, mahdollistaa avaruudessa laajenevan systeemin laajenemisen avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

6. Se myös mahdollistaa sen että avaruudessa laajenevan systeemin sisälle sopii työntymään / liikkumaan koko ajan lisää sitä mistä se koostuu ja joka jo itsessään on työntävää voimaa.

7. Ääretön 3 D avaruus mahdollistaa sen että avaruudessa laajeneva näkyvä maailmankaikkeus voi työntyä avaruudessa tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan hyvin hyvin pitkän aikaa siten että edessä päin on koko ajan enemmän ja enemmän tarjolla energiaa / työntävää voimaa / ”ruokaa” avaruudessa laajeneville kvarkeille, fotoneille ym. näkyvän maailmankaikkeuden avaruudessa laajeneville tihentymille.

Ok, tässä nyt perusjuttuja siitä mihin avaruudessa laajenevien tihentymien kuten tähtien, kvarkkien, elektronien ja fotoneiden laajeneminen avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen perustuu. Myös se työntyy esiin mikä mahdollistaa laajenemisen ja se on nimenomaan tämä näyttämö eli ääretön 3 D avaruus.

😃

Ok, jos uskot laajenevan avaruuden olemassa oloon, niin kerrohan yksi asia siitä mihin avaruuden laajeneminen perustuu.

Kerro yksi asia joka mahdollistaa avaruuden itsensä laajenemisen.

Minä otin esille tuosta vaan 7 kohtaa liittyen siihen miten ja minkä takia esim.  avaruudessa laajenevat tähdet ylipäätään voivat syntyä 3 D avaruuteen.

Katsotaan montako kohtaa sinä työnnät esiin sen suhteen miten laajeneva avaruus ylipäätään voi laajentua. Voit toki yrittää kertoa myös sen mikä mahdollistaa sen että tällainen hokkus pokkus avaruus voi syntyä totaalisesta olemattomuudesta.

Arvaan ettei kukaan tule kertomaan edes yhtä asiaa siitä mihin tämän laajenevan avaruuden laajeneminen perustuu.

😃

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu