Pimeästä energiasta on saatu aikaan rekisteröitävissä olevaa energiaa

Savorinen tämän selvitti jo monta aikaa sitten.

Jonkun kannattaisi kertoa tästä fyysikoille ja kosmologeille!!!

Pimeää energiaa ei voida rekisteröidä meidän laitteilla, mutta siitä syntyy mitattavissa ja havaittavissa olevaa energiaa koko ajan.

Esim. kaikki rekisteröitävissä olevat elektronit ja fotonit ovat syntyneet tästä meille pimeästä energiasta / työntävästä voimasta.

Että sikäli se on hyvin loogista energiaa tämä oikea pimeä energia. Eli nyt ei ole kyse jostakin omituisesta pimeästä energiasta joka jotenkin jotenkin saisi jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden laajenemaan jotenkin jotenkin kiihtyvällä vauhdilla jotenkin jotenkin.

Ei todellakaan, nyt on kyse erillisistä erittäin tiheistä tihentymistä joita kaikki avaruudessa laajenevat atomien ytimet keskenään kierrättävät.

Erittäin tiheinä erillisinä tihentyminä ne eivät vuorovaikuta meidän laitteiden kanssa, joten silloin niitä ei voida rekisteröidä meidän laitteilla.

Mutta kun niitä saadaan räjähtämään / laajenemaan normaalia nopeammin, niistä yhdistyy / syntyy uusia rekisteröitävissä olevia hiukkasia kuten esim. elektroneja.

Ja tätähän on tutkittu jo tieteellisesti todella paljon.

Tutkijat lähettävät sopivan energian omaavaa valoa kohti ainetta ja he saavat syntymään uusia rekisteröitävissä olevia elektroneja.

Tosin vielä nykyään tutkijat luulevat irroittavansa atomien ytimien ympäriltä jo olemassa olevia elektroneja.

Eli he eivät ymmärrä että saavat syntymään täysin uusia elektroneja tästä laajenevasta pimeästä energiasta / työntävästä voimasta jota laajenevat atomien ytimet koko ajan keskenään kierrättävät.

Eivät he siis ymmärrä sitäkään ettei atomien ytimien ympärillä ylipäätään hyrrää ollenkaan elektroneja tai mitään elektronipilviä.

Laajenevista atomien ytimistä työntyy koko ajan ulos laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa ziljoonina erillisinä laajenevina tihentyminä jotka ryhmittyvät aalloiksi sen mukaisesti miten laajenevaa atomin ydintä kohti työntyvä laajeneva pimeä energia on ryhmittynyttä jne.

Ja ydintä kohti työntyvän pimeän energian kanssa vuorovaikuttaa se pimeä energia joka on peräisin laajenevasta atomin ytimestä itsestään. Kauempana atomin ytimestä se on jo ehtinyt ryhmittyä aalloiksi jotka saavat ydintä kohti työntyvän pimeän energian ryhmittymään sen mukaisesti aalloiksi ja näin meillä on pimeästä energiasta koostuvia aaltoja jotka työntyessään lähemmäksi laajenevaa atomin ydintä, pystyvät ryhmittämään ytimestä ulos työntyvää pimeää energiaa aalloiksi jne.

Yhden rekisteröitävissä olevan elektronin syntymiseen tarvitaan ziljoonittain näitä pimeän energian erillisiä laajenevia tihentymiä joista laajenevan valon meille pimeät aallot koostuvat. Samoin yhden fotonin syntymiseen, mutta ei toki niin paljon kuin elektronin.

Fotonit syntyvät kauempana atomien ytimistä kuin elektronit. Kauempana atomien ytimistä nämä pimeän energian tihentymät ovat ehtineet jo hajaantua isommalle alueelle ja näin ydintä kohti työntyvä fotoni ei vuorovaikuta niin monen erillisen pimeän energian tihentymän kanssa kauempana atomin ytimestä.

Mitä lähempänä atomin ydintä vuorovaikutus tapahtuu, sitä massiivisemman hiukkasen fotoni saa syntymään tästä pimeästä energiasta.

Esim. myonit syntyvät vielä lähempänä atomin ydintä kuin mitä elektronit.

Too much for you and also for many other dudes 🤔

🙂

Anyway, tässä minulla on fyysikoille ja kosmologeille avain fysiikan kaiken teoriaan.

Jännä ettei ketään näytä kiinnostavan.

Se on erittäin kiinnostavaa.

Siis se ettei ketään näytä kiinnostavan.

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu