Pimittääkö THL Kuopion koronatartuntojen määriä?!?

https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19case/fact_epirapo_covid19case?row=hcdmunicipality2020-445223&column=dateweek20200101-509030

Kuopion kohdalle päivittyi tänään tämän viikon tartunnoiksi yhteensä 9. Oikeasti nuo 9 tartuntaa ovat tälle päivälle uutisoituja uusia tartuntoja. Eilen niitä uutisoitiin Kuopioon 17 ja maanantainakin niitä uutisoitiin jonkun verran ( 5 – 20 tai jotain, mutta anyway )

En viitsi näitä infoja alkaa etsimällä etsimään koska kukaan ei osaa pitää tilastoja selkeinä. Eli todella surkeaa tilastointia suoraan sanottuna. Parempi kuin eivät edes yrittäisi. Päivä päivältä pistäisivät vaan luvun edellisen luvun perään ja täts it. Ei voi aikuisten oikeasti olla näin vaikeaa!!! Minkähänlaista palkkaa nämä tilastojen ylläpitäjät nauttivat?!? 🤣🤣🤣

Halutaanko Kuopio pitää väkisin kiihtymisvaiheessa, vaikka leviämisvaiheen luku 50 / 100 000 on ylitetty Kuopion alueella yli 2,5 kertaisesti siten että luku oli eilen 125 / 100 000.

Tässä eilinen päivitykseni Kuopion tilanteen osalta.

Minkä takia Kuopiota ei ilmoiteta Koronatartuntojen osalta leviämisvaiheeseen?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin päättäjät päättivät viime viikon maanantaina ilmoittaa Kuopion ja Siilinjärven kiihtymisvaiheeseen uusien todettujen koronatartuntojen vuoksi.

Eli koko Pohjois-Savoa ei ilmoitettu kiihtymisvaiheeseen, koska eihän tartuntoja juuri muualla ollutkaan ja näin päätös oli looginen koska lähes kaikki uudet tartunnat olivat Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Varsinkin Kuopiossa.

Tartuntoja on todettu Kuopiossa tuon jälkeen siihen tahtiin että nyt uusia tartuntoja on edelliselle kahdelle viikolle 151.

Kuopiossa on asukkaita noin 120 000.

Eli nyt uusia tartuntoja edelliselle kahdelle viikolle on

125,83 / 100 000 asukasta kohti.

Ilta-Sanomien kartassa pahin alue suhteutettuna on Helsinki jossa vastaava luku on

120,4 / 100 000 asukasta kohti.

Eli Kuopio alueena on pahin uusien tartuntojen suhteen viimeisen kahden viikon ajalle ja silti alue nököttää kiihtymisvaiheessa.

Leviämisvaiheeseen riittää lukuna 50 uutta tartuntaa kahdelle viikolle.

50 / 100 000 asukasta kohti.

Ja Kuopion luku on siis 2,5 x tuon yli

125,83 / 100 000 asukasta kohti.

Aikas eri tavalla eri alueiden sairaanhoitopiirit tätä koronaa tuntuvat pähkäilevän sen suhteen milloin ollaan kiihtymisvaiheessa ja milloin leviämisvaiheessa?

Kuopiolaisista ei siis olla niin huolissaan kuin muiden alueiden suomalaisista?

Vai onko luvuissani jotakin väärin?

Kuopion tartuntojen määrä on niin suuri että pelkästään niiden määrä nostaisi Pohjois-Savon luvuksi 60 / 100 000. Siis jos muualla Pohjois-Savossa ei olisi tartuntoja ollenkaan.

Tässä Ilta-Sanomien kartassa Pohjois-Savon luku on 77,5 / 100 000

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007763515.html

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu