Pitkäkestoisen Auringonpurkauksen hiukkasten vauhti ei hidastu niin helposti kuin lyhytkestoisen purkauksen hiukkasten

Pitkäkestoisen purkauksen hiukkasten / tihentymien vauhti ei hidastu samalla tavalla kuin lyhytkestoisen purkauksen hiukkasten / tihentymien.

Tämän ymmärtää kun hahmottaa että nämä hiukkaset / tihentymät laajenevat ja kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa keskenään.

Mitä pidempi purkaus, sitä enemmän eturintaman laajenevilla tihentymillä on taustajoukkoja jotka työntävät edellä työntyviä laajenevia tihentymiä edellään eteenpäin 😃

Tässä siis väite / ennuste jota voidaan tutkia tieteellisesti.

Aurinko on purkautunut lyhyelle aikaa kaksi kertaa. Ensi voimakkaampi, mutta lyhyempi purkaus jonka hiukkasten vauhti hidastui selkeästi.

Tässä video jossa Thomas kertoo miten tuon ensimmäisen voimakkaamman purkauksen hiukkasten vauhti oli ”mystisesti” hidastunut.

Ja sitten video jossa hän kertoo millä nopeudella tämän ei niin voimakkaan, mutta pidempikestoisemman purkauksen hiukkasten vauhti ei juurikaan hidastunut.

Ps. Ajatellaan purkaus joka syystä tai toisesta kestäisi niin kauan aikaa että eturintama ehtisi jo lähelle Maapalloa. Väitän että tuollaisen purkauksen hiukkasten vauhti saattaisi jopa kiihtyä. Tuollainen purkaus sisältää aina myös pimeää / rekisteröimätöntä laajenevaa työntävää voimaa laajenevina tihentyminä ja jos ulkoinen energia saisi niiden laajenemisen kiihtymään niin paljon että ne muuttuisivat rekisteröitävissä oleviksi laajeneviksi tihentymiksi, niin silloin tuollaisen tihentymärintaman sisäinen paine kasvaisi ja se saisi eturintaman laajenevien tihentymien vauhdin kiihtymään eteenpäin kohti Maapalloa ja näin voisimme havaita näiden purkaushiukkasten vauhdin kiihtyneen matkansa aikana.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu