Saako laajeneva avaruus itseensä lisää avaruutta ja jos, mistä tuo avaruus on peräisin?

No niin, kaikki te jotka uskotte laajenevan avaruuden olemassa oloon.

Kun aine lämpölaajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen, niin silloin lämpölaajenevan aineen sisälle työntyy enemmän energiaa kuin sitä työntyy siitä ulos.

Näin lämpölaajenevan aineen sisäinen paine kasvaa ja se laajenee ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

Ok

Miten laajeneva avaruus laajenee?

Työntyykö myös laajenevan avaruuden sisälle lisää avaruutta ja jos, mistä tuo avaruus on peräisin?

Entäpä missä tuo avaruus liikkuu silloin kun se työntyy / liikkuu tämän teidän laajenevan avaruuden sisälle.

Niin, ja jos tämä teidän laajeneva avaruus ei laajene sen takia että sen sisälle työntyy koko ajan lisää avaruutta, niin kertokaapa nyt vihdoinkin että minkä takia se muka laajenee.

Kertokaa mihin sen laajeneminen perustuu ja mikä ylipäätään mahdollistaa sen laajenemisen.

Ette pysty sitä tekemään ja tiedätte sen itsekin. Ette vain pysty myöntämään sitä edes itsellenne.

Avaruudessa laajenevat kvarkit laajenevat avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen sen takia että niillä on oma sisäinen paine ja myös sen takia että niiden sisälle työntyy koko ajan lisää sitä mistä ne koostuvat.

Tällä videolla kerron mistä tuo työntävä voima on peräisin eli miten se on peräisin avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolelta ja miten sitä riittää koko ajan työntyä avaruudessa laajenevien kvarkkien läpi siten että pieni osa siitä absorboituu avaruudessa laajeneviin kvarkkeihin, jolloin se avaruudessa laajeneva energiakenttä josta avaruudessa laajeneva näkyvä maailmankaikkeus koostuu, saa itseensä koko ajan lisää sitä mistä kaikki pohjimmiltaan koostuu ja sehän on jo itsessään työntävää voimaa.

Kuuntele tarkkaan mitä kerron ja hahmota kokonaisuus, niin ymmärrät miten äärettömässä aina olemassa olleessa 3 D avaruudessa voi edelleen olla alueita joissa tätä aina olemassa ollutta työntävää voimaa voi edelleen olla äärimmäisen tiheäksi puristuneena.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu