Savorinen and December serving up baked Alaska and warming most of Arctic

December serving up baked Alaska and warming most of Arctic

https://phys.org/news/2022-12-december-alaska-arctic.html

”Much of the Arctic is in a burst of freak December warming.

In Utqiagvik, Alaska’s northernmost community formerly known as Barrow, it hit 40 degrees (4.4 degrees Celsius) Monday morning. That’s not only a record by six degrees (3.3 degrees Celsius) but it’s the warmest that region has seen on record from late October to late April, according to Rick Thoman, a climate specialist at the International Arctic Research Center at the University of Alaska Fairbanks.

It rained over the weekend in Nome, Alaska, which is unusual but not unheard of for December and the town also had record-breaking warmth Sunday. Savoonga Creek was flooding and didn’t have snow cover, nor did the town of Teller northwest of Nome, where snow this time of year is used for drinking water, Thoman said.

On Sunday, the Arctic as a whole averaged 11.5 degrees (6.4 degrees Celsius) warmer than the 1979-2000 average temperature and on Monday, computer models showed that average to likely be 10.5 degrees (5.9 degrees Celsius) warmer than normal, according to the University of Maine’s Climate Reanalyzer.

In Nuuk, Greenland, on Friday it was shirt-sleeve weather in December, when the temperature peaked at 54 degrees (12.2 degrees Celsius), 26 degrees (14.4 degrees Celsius) above the normal high mark. In Kangerlussuaq, Greenland, on Friday it hit 48 degrees (8.9 degrees Celsius), which was 34 degrees (18.9 degrees Celsius) warmer than normal.

”The entire Arctic is hot except for small portions of the central and eastern Canadian Arctic and a very small portion of Siberia,” Thoman said from a warmer than normal Fairbanks.”

🤔🤔🤔

Ei näissä lämpötiloissa mitään ihmeellistä ole 🙂

Talvet ovat viime vuosina muutenkin olleet pohjoisella jäämerellä puolisen astetta normaalia lämpimämpiä.

Ja kesät taas puolisen astetta normaalia viileämpiä.

Tämä johtuu nimenomaan tästä epätasapainosta Aurinkokunnassa. Maapallo on ollut viime aikoina loppuvuodesta Auringon ja kaasuplaneettojen välisellä alueella ja silloin Maapallon sisälle on pysähtynyt normaalia enemmän energiaa joka on ollut peräisin näistä kaasuplaneetoista. Linjautumisten aikana tätä planeetoista peräisin olevaa pimeää energiaa työntyy vähemmän Maapallon läpi.

Tämä siis johtuu siitä että aina kun pimeän energian hiukkanen / tihentymä työntyy vastaan työntyvän vastaavanlaisen tihentymän läpi, nämä tihentymät vuorovaikuttavat keskenään ja saavat toisensa laajenemaan ja näin todennäköisyys kohdata lisää vastaan työntyviä tihentymiä suoraan vastapalloon kasvaa jne jne.

Mitä isommiksi pimeän energian hiukkaset / tihentymät kasvavat, sitä todennäköisemmin ne eivät työnny Maapallon läpi, vaan törmäävät Maapallon atomien ytimiin ja tämä aktivoi Maapalloa.

Nyt kun Maapalloa on aktivoitu sisältä pitkin loppuvuotta 2022 useita eri kertoja lyhyin väliajoin ja kolme kertaa isosti, niin eihän näissä arktisen alueen lämpötiloissa todellakaan mitään ihmeellistä ole!!!

Tulivuoret ovat heräilleet jne.

Mauna Loakin lopulta heräsi ja sattumoisin just silloin kun Maapallo oli samaan aikaan Marsin ja Merkuriuksen, sekä Marsin ja Venuksen välisellä alueella.

Jatkossa kannattaa huomioida muiden planeettojen sijainnit varsinkin silloin kun ne ovat Maapallolta katsottuna Auringon taustalla tai kenties jopa Auringon takana.

Marraskuun loppupuolella Venus ja Merkurius nimenomaan olivat Auringon taustalla siten että Mars samaan aikaan toisella puolella Maapalloa.

Tämä siis aktivoi Maapalloa sisältä käsin lisää.

Siitä seurasi muutakin kuin tulivuorten herättelyä ja lämpöä ulos Maapallosta.

Tornado outbreak of November 29–30, 2022

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tornado_outbreak_of_November_29%E2%80%9330,_2022

”A late-season tornado outbreak in the Southern United States affected the states of Louisiana, Mississippi, Alabama, and Georgia, from the afternoon of November 29 into the morning of November 30, 2022. The outbreak was the result of an intense upper-level trough that materialized over the aforementioned states where increased moisture, atmospheric instability, and elevated wind shear were present, creating conditions highly conducive to supercell thunderstorms. Multiple tornadic storms developed in the risk area, with 24 tornadoes confirmed in Louisiana, Mississippi, and Alabama. Several of these were intense, with large, destructive tornadoes prompting the issuance of PDS tornado warnings in Caldwell Parish, Louisiana, near the town of Woodlawn, Mississippi, and in Washington County, Alabama. The Flatwood community north of Montgomery, Alabama was struck by an EF2 tornado, which caused two fatalities.”

🤔🤔🤔

Nähtäväksi jää mitä 8.12.2022 linjautumisesta seuraa.

Yksittäisenä tapauksena ehkäpä ei mitään ihmeellistä, mutta nyt on ollutkin hyvin erikoinen loppuvuosi 2022 tähän mennessä.

Seurataan tilannetta.

Ps. Keväästä 2023 ei tule niin mielenkiintoista kuin keväät 2022 ja 2020 olivat. Johtuu siitä että Mars siirtyy toiselle puolelle Aurinkokuntaa kuin kaasuplaneetat.

Kevät 2024 onkin sitten taas mielenkiintoisempi.

Toki 2023 keväässäkin on omat mielenkiinnon kohteensa.

Epätasapaino Aurinkokunnassa saa aikaan sen että keväällä Maapallo voi olla yli kolme viikkoa ilman aktivoitumista siten että olisi Kuun ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella.

Ja sitten lyhyen ajan sisään kaikkien planeettojen ja Kuun välisellä alueella siten että myös Auringon ja Kuun välisellä alueella.

Näin tapahtui useita kertoja keväällä 2020 ja keväällä 2022.

Tästä johtuen esim. 25.4.2024 tulee olemaan mielenkiintoinen päivä.

20.4.2022 alkaen Maapallo on nopeaan tahtiin kaikkien planeettojen ja Kuun välisellä alueella. Myös Auringon ja Kuun välisellä alueella.

Lopulta viiden päivän päästä 25.4.2022 Kuun ja Jupiterin, sekä Kuun ja Uranuksen välisellä alueella.

Eiköhän jokunen tornado ainakin nähdä. Viiveellä lumimyrskyjä jne.

Näitä aktivoitumisryöppyjä on siis tarjolla myös keväälle 2023, mutta Mars tasapainottaa tilannetta olemalla vastakkaisella puolella Aurinkokuntaa kuin kaasuplaneetat.

Mukavoo itsenäisyyspäivee kaikille.

Savorinen

🙂

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu