Savorinen and mysterious patterns in temperatures at Jupiter = Todisteet

40-year study finds mysterious patterns in temperatures at Jupiter

https://phys.org/news/2022-12-year-mysterious-patterns-temperatures-jupiter.html

”In the process, they found that Jupiter’s temperatures rise and fall following definite periods that aren’t tied to the seasons or any other cycles scientists know about. Because Jupiter has weak seasons—the planet is tilted on its axis only 3 degrees, compared to Earth’s jaunty 23.5 degrees—scientists didn’t expect to find temperatures on Jupiter varying in such regular cycles.

The study also revealed a mysterious connection between temperature shifts in regions thousands of miles apart: As temperatures went up at specific latitudes in the , they went down at the same latitudes in the southern hemisphere—like a mirror image across the equator.

”That was the most surprising of all,” said Glenn Orton, senior research scientist at NASA’s Jet Propulsion Laboratory and lead author of the study. ”We found a connection between how the temperatures varied at very distant latitudes. It’s similar to a phenomenon we see on Earth, where weather and climate patterns in one region can have a noticeable influence on weather elsewhere, with the patterns of variability seemingly ’teleconnected’ across vast distances through the atmosphere.”

The next challenge is to find out what causes these cyclical and seemingly synchronized changes.”

🤔🤔🤔

Tämäpä työntyikin sopivasti 🙂

Jupiter on aika ajoin Auringon ja Saturnuksen, Auringon ja Uranuksen, sekä Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella. Silloin Jupiteria aktivoidaan sisältä käsin ja siitä viiveellä havaittavia ilmiöitä Jupiterin pinnalla. Siis aivan kuten Maapalloa aktivoidaan aika ajoin aina kun Maapallo on Auringon ja jonkun planeetan tai Auringon ja Kuun välisellä alueella. Maapalloa aktivoidaan aina myös silloin kun Maapallo on Kuun ja jonkun planeetan välisellä alueella.

Kyse on pimeästä energiasta jota kaikki atomien ytimet kierrättävät keskenään.

Normaalisti Kuusta, muista planeetoista ja Auringosta peräisin olevaa pimeää energiaa työntyy paljon Maapallon läpi.

Näiden linjautumisten aikana sitä työntyy Maapallon läpi vähemmän. Eli sitä törmää enemmän Maapallon atomien ytimiin.

Kyse on siitä että mitä useamman vastaan työntyvän pimeän energian hiukkasen / tihentymän läpi nämä tihentymät työntyvät, sitä enemmän niissä oleva energia on ehtinyt hajaantua isommalle avaruuden alueelle ennen Maapallon sisälle työntymistä jne.

Nyt kun Aurinkokunnassa on epätasapaino, Jupiterin on  reilun kolmen vuoden aikana Saturnuksen ja Auringon, Neptunuksen ja Auringon, sekä Uranuksen ja Auringon välisellä alueella.

Juu, oli tuossa päivällä tärkeää tekemistä, niin jatkan nyt tähän lisää jutskaa 🙂

 

Niin, otin tosiaan tähän heti aluksi esille tämän hetken tilanteen. Eli Jupiter oli loppuvuodesta 2020 Saturnuksen ja Auringon välisellä alueella.

Muistaakseni 2021 uutisoitiin että Jupiterin punainen pilkun tuulet olisivat voimistuneet. Mitä punaista pilkkua olen seurannut, niin vaikka myrskyn koko pienenee, niin sen sijaan että se silloin olisi heikentynyt, se onkin voimistunut. Tuulien nopeus ja varsinkin se miten paljon muuta pintaa korkeammalle myrsky silloin nousee. Minusta tuo on selkeä merkki siitä että syvältä Jupiterin sisältä työntyy silloin kovemmalla paineella kaasua kohti pintaa.

Kaasua jonka sisäisen paineen nämä pimeän energian hiukkaset / tihentymät ovat saaneet voimistumaan syvällä Jupiterin sisällä ja näin sitä työntyy kovemmalla paineella ulos Jupiterista.

Mielenkiintoista seurata miten Jupiterin punainen pilkku elää lähitulevaisuudessa. On olut mielessä ja että kirjoittaisin tekstin tästä Jupiterin sisuksien aktivoitumisesta 2020 loppuvuodesta, 2022 kesäkuussa ja 2024 alkuvuodesta.

Juu, just tsekkasin ja se olikin Jupiter ollut Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella jo kesäkuussa.

Pitääpä tutkia onko ollut minkälaisia havaintoja Jupiterissa tuon jälkeen.

🤔🤔🤔

🙂

”The next challenge is to find out what causes these cyclical and seemingly synchronized changes.”

Ok. Eli rautalankaa.

Näillä tutkijoilla on tiedossaan infoa Jupiterista 40 vuoden ajalta!!!

Heidän ei tarvitse muuta kuin tsekata milloin Jupiteria on näkemykseni mukaisesti aktivoitu ja sitten vaan katsovat mitä näiden linjautumisten jälkeen on  Jupiterilla tapahtunut.

Ja näin toimimalla heille on tarjolla Nobelin palkinto fysiikasta. Siis siitä kunniasta että pääsivät todistamaan minun olevan oikeassa sen suhteen miten maailmankaikkeus oikeasti toimii 🙂

🙂

By the way 🙂

Jupiter on aika ajoin myös jonkun kiviplaneetan ja jonkun muun kaasuplaneetan välisellä alueella.

Tutkijoille tiedoksi siis tämä.

Jos eivät jostakin syystä itse kykenisi tätä oivaltamaan 🙂

🙂

Juu, oli tuossa päivällä tärkeää tekemistä, niin jatkan nyt tähänkin lisää jutskaa 🙂

Juu, nyt olisikin todella helppo tsekata olenko oikeassa 🙂

Ei muuta kuin linjautumisten ajankohdat ylös ja sitten tsekkaamaan onko ollut sen jälkeen Jupiterissa joitakin sään ääri-ilmiötä.

Varsinkin näitä missä yhtä aikaa tapahtuu kahdella eri alueella jotka ovat kaukana toisistansa 🙂

Rauhaa ja Rakkautta

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu