Savorinen and WEBB TELESCOPE SHOWS BIG BANG DIDN’T HAPPEN? The unexpected new data coming back from the telescope are inspiring panic.

  1. JAMES WEBB SPACE TELESCOPE SHOWS BIG BANG DIDN’T HAPPEN? WAIT…

The unexpected new data coming back from the telescope are inspiring panic among astronomers

 

Physicist Eric J. Lerner comes to the point:

”To everyone who sees them, the new James Webb Space Telescope (JWST) images of the cosmos are beautifully awe-inspiring. But to most professional astronomers and cosmologists, they are also extremely surprising—not at all what was predicted by theory. In the flood of technical astronomical papers published online since July 12, the authors report again and again that the images show surprisingly many galaxies, galaxies that are surprisingly smooth, surprisingly small and surprisingly old. Lots of surprises, and not necessarily pleasant ones. One paper’s title begins with the candid exclamation: “Panic!””

🤔🤔🤔

Näin siinä käy kun väkisin pidetään kiinni teoriasta joka on jo todistettu tieteellisesti virheelliseksi myös matemaattisesti.

Einsteinin osoitettiin olevan väärässä myös matemaattisesti jo monta aikaa sitten.

Fyysikoiden piti lanseerata uusi käsite jotta he pystyivät pitämään hengissä Einsteinin virheellisen suhteellisuusteorian.

Pimeänä purukumina sai toimia pimeä aine joka on erilaista kuin havaittava, mutta omaa samanlaisen selittämättömän kyvyn vetää havaittavaa ainetta puoleensa kuin havaittava aine muka omaa.

Eli fyyysikot eivät osaa selittää sanoin ja visuaalisesti miten kappaleet vetävät toisiansa puoleensa!!!!

Silti olivat valmiita tempaisemaan hatustaan uuden käsitteen jota alkoivat kutsumaan pimeäksi aineeksi siten että tämä pimeä aine omasi myös tämän selittämättömän kyvyn vetää havaittavaa ainetta puoleensa kuin havaittava aine.

Jos tähdet galakseissa jotenkin jotenkin saisivat avaruuden jotenkin jotenkin montulle, olisi tuo kuoppa avaruudessa aivan liian loiva.

Einsteinin matematiikan mukaan galaksien ulkokehillä liikkuvien tähtien olisi pitänyt sinkoutua ulos galakseista.

Fyysikot ja kosmologit halusivat kuitenkin pitää kiinni Einsteinin virheellisestä matematiikasta niin paljon että tempaisivat hatustaan tämän uuden käsitteen jota alkoivat kutsumaan pimeäksi aineeksi.

Nyt ollaan tilanteessa jossa James Webb teleskoopin havainnot todistavat jo nyt kaikki nykyiset fysiikan ja kosmologian teoriat virheellisiksi.

Olen ennustanut että James Webbillä havaitaan avaruudessa laajenevien galaksien syntyneen sisältä / keskeltä ulos päin.

Nämä ensimmäiset havainnot tukevat jo näkemystäni.

Samalla ne jo todistavat nykyiset teoriat virheellisiksi.

Kertokaa näille tutkijoille terveiseni.

Ei tässä mitään paniikkia ole.

Ensin vaan luopuvat kaikista teorioista jotka sisältävät hokkus pokkus avaruuden.

Samoin pitää luopua ylimääräisistä tilaulottuvuuksista.

Siitä se lähtee nätisti käyntiin työ kohti fysiikan kaiken teoriaa.

🙂

Avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentunut valo, jota Aurinkoakin kohti työntyy, sisältää työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

😃

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot osaavat aina liikkua valolle ominaisella vauhdilla.

😃

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu