Savorinen, Atlantilla myrskyt voimistuvat tällä hetkellä sitä mukaa luin linjautuma suoristuu.

On se jännä. Näin tapahtui loppuvuodesta 2022 useita eri kertoja etukäteen ennustettavalla tavalla.

Ja näin tapahtuu juuri tällä hetkellä.

Tässä tilanne eiliseltä aamulta

Tässä tilanne eiliseltä illalta

Tässä tilanne tältä aamulta

Siellä jyllää nyt jo kolme nimettyä hirmumyrskyä. Emily, Franklin ja Gert. Yksi lähellä maa-alueita oleva aihio joka kehittyy ttooppiseksi myrskyksi 70 prosentin todennäköisyydellä ja oikealla keltaisella raksilla vielä viides mahdollinen trooppiseksi myrskyksi kehittyvä aihio.

Seurataan tilannetta.

🤔

Eli linjautuma Mars, Maapallo ja Neptunus on tarkimmillaan huomenna myöhään illasta. 22.8 ja 23.8 yöllä. Tilanne tällä hetkellä.

Merkurius on melko lähellä linjautumaa myös. Vaikuttaa sekin jonkun verran. Venus ei niin paljoa kuin Merkurius. Toki nyt kun Mars ja Neptunus aktivoivat Maapalloa sisältä pitkään, niin näillä Venuksesta ja Merkuriuksesta peräisin olevilla energioilla on isompi vaikutus kuin jos Mars olisi jossakin ihan muualla Aurinkokunnassa.

🤔

Voi voi miten helppo tutkijoiden olisi käyttää supertietokoneitaan ja syöttää infoa näistä linjautumista mitä aikaisemmin on ollut, tiedot hirmumyrskyistä ja siitä mihin tahtiin ne ovat kehittyneet. Milloin ovat voimistuneet nopeasti jne.

Tornado Outbreikit mukaan samalla tavalla.

Tulivuorten aktivoitumiset ja maanjäristykset.

Ennenkaikkea kannattaisi syöttää hurjimmat rankkasateet ja tulvat. Tsekata korreloivatko ne viiveellä näiden isojen linjautumisten ja varsinkin ryppäinä esiintyvien linjautumien kanssa.

Oleellista on se että Maapallo on Kuun ja jonkun planeetan, kahden eri planeetan, tai Auringon ja jonkun planeetan välisellä alueella.

Toki täysikuu pitää aina muistaa huomioida. Silloinhan Maapallo on Auringon ja Kuun välisellä alueella.

Niin, ja silloin kun Maapallo on Auringon ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella, pitää myös uusikuu ehdottomasti huomioida. Sehän tarkoittaa sitä että silloin olemme myös Kuun ja sen toisen planeetan välisellä alueella.

🤔

Linjautumien aikana näistä kohteista peräisin olevat pimeän energian tihentymät, joita atomeitten ytimet kierrättävät kaikkien muiden atomeitten ytimien kanssa, kohtaavat toisiansa uudestaan ja uudestaan vastapalloon.

Toistensa läpi työntyessään ne vuorovaikuttavat keskenään ja silloin se mistä ne pohjimmiltaan koostuvat, hajaantuu isommalle alueelle ja näin todennäköisyys kohdata seuraava vastaan työntyvä vastaavan kaltainen pimeän energian tihentymä kasvaa jne jne.

Näin tätä pimeää energiaa työntyy linjautumien aikana vähemmän Maapallon läpi.

Sitä törmää Maapallon atomien ytimiin ja näin Maapallon sisäinen paine kasvaa.

Maapallon sisältä työntyy ulos kaasu ja vesimolekyylejä enemmän kuin normaalisti.

Hirmumyrskyjä aiheuttavat kaasun ja vesimolekyylien virtaukset Maapallon pintaa kohti ja ulos Maapallosta voimistuu kun virtauksen kaasu ja vesimolekyylit työntyvät ulos Maapallosta kovemmalla paineella.

Loogisen yksinkertaista.

Seurataan tilannetta.

23.8 Maapallo vielä aamusta Kuun ja Jupiterin, sekä illasta Kuun ja Uranuksen välisellä alueella.

Iso aktivoituminen odottaa jo vuoroaan. Maapallo ja Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella 26.8 ja 27.8 yöllä.

Seurataan tilannetta.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu