Savorinen ennakoi Auringon aktivoituvan entisestään seuraavan kuukauden aikana

Nämä ovat omia oletuksiani 🙂

Ennustan että Aurinko aktivoituu entisestään seuraavien viikkojen aikana. Noin 12 – 14.5 Aurinkoa aktivoi linjautuma jossa Aurinko on Maapallon ja Uranuksen välisellä alueella.

17 – 19.5 Aurinkoa aktivoi linjautuma jossa Aurinko on Maapallon ja Jupiterin välisellä alueella.

Tämän täydentää Venus pitempi aikaisella aktivoinnilla kun Aurinko on Maapallon ja Venuksen välisellä alueella kesäkuun alkupuolella. Voimakkaimmillaan Venuksen vaikutus taitaa olla noin 3 – 4.6.

Nämä kaikki linjautumat vaikuttavat Solar System Scopen mukaan olevan melko suoria linjautumia. Esim. Helmi ja maaliskuun linjautumissa Saturnuksen ja Neptunuksen kanssa, linjautumat menivät mielestäni melko selkeästä Auringon alapuolelta.

Mitä suorempi linjautuma, sitä voimakkaampi aktivoituminen.

Esim. Marraskuussa 2023 Aurinko oli suoraan Marsin ja Maapallon välisellä alueella noin 1,5 vuorokautta. Melkoisen harvinainen tapahtuma että linjautuma leikkaa Auringon läpi. Oli helppo ennustaa silloin etukäteen Auringon voimakas aktivoituminen muutaman päivän viiveellä.

Seurataan tilannetta.

Ps.  Mistäköhän saisi infoa siitä miten suoria nämä touko ja kesäkuun linjautumat ovat?

Marraskuun suorasta linjautumasta oli juttua liittyen Marsin mönkijöihin ym. laitteisiin liittyen.

Ai niin. Nämä kyseiset linjautumat aktivoivat myös Maapalloa. Viiveellä taas paikallisesti erittäin voimakkaita rankkasateita ja tulvia. Jos hirmumyrskyjä liikkeellä, linjautumat yleensä voimistavat niitä. Napapyörteen voimistuvat, joten kylmää ilmaa ei enää valu napa-alueilta alaspäin, jolloin päiväntasaajalta päin pääsee työntymään lämmintä ilmaa meillekin päin 🙂

Ai mikäkö linjautumien aikana aktivoi planeettoja ja Aurinkoa.

Se on tämä pimeä energia / työntävä voima jota atomeitten ytimet keskenään kierrättävät tiheinä ja pieninä tihentyminä jotka linjautumien aikana kohtaavat toisiansa vastapalloon uudestaan ja uudestaan.

Toistensa läpi työntymisen aikana voimakas vuorovaikutus ja näin niissä oleva energia hajaantuu nopeammin isommalle avaruuden alueelle. Todennäköisyys kohdata seuraava kasvaa jne jne.

Nyt tätä pimeää energiaa törmää planeettojen ja Auringon sisällä enemmän atomeitten ytimiin.

Ja kun Maapallon sisäinen paine kasvaa, työntyy Maapallon sisältä vesimolekyylejä ulos ja se mikä työntyy ylös, yleensä sataa aikanaan alas. Jos ei sitten pakene kokonaan Maapallolta.

Hirmumyrskyjä nämä linjautumat eivät suoranaisesti saa aikaan. Siihen tarvitaan kaasu ja vesimolekyylien virtauksia ulos Maapallosta, mutta linjautumien aikana Maapallon sisäinen paine kasvaa ja näin kaasu ja vesimolekyylien muodostamat joet työntyvät ulos Maapallosta kovemmalla paineella ja se taas voimistaa hirmumyrskyjä.

Maasuuntaisilla Auringon purkauksilla on päinvastainen vaikutus.

Niistä peräisin oleva energia saa kaasu ja vesimolekyylien muodostamat joet hajaantumaan Maapallon sisällä ja näin Maapallon pinnalla olevst hirmumyrskyt hajaantuvat isommalle alueelle ja itse myrsky heikkenee.

Tämä kannattaa huomioida kun ennustaa linjautumien vaikutuksia.

Linjautumien vaikutuksiin vaikuttaa myös energiapulssit joita aika ajoin työntyy Aurinkokuntaan Aurinkokunnan ulkopuolelta.

Aurinko on näkemykseni mukaan ikäänkuin laavalamppu jonka sisällä on magneettista ainetta vajoamassa syvemmälle Aurinkoon ja työntymässä ylemmäs kohti Auringon pintaa.

Linjautumien aikainen aktivoituminen tarkoittaa Auringon sisällä sitä että tämän Auringon pintaa kohti työntyvän magneettisen aineen sisäinen paine kasvaa ja kun tämä aine hajaantuu vähemmän tiheämmäksi, sitä työnnetään kohti Auringon pintaa voimakkaammin ja näin enemmän Auringonpilkkuja ja voimakkaita Auringonpurkauksia.

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu