Savorinen ennakoi erittäin voimakkaita rankkasateita ja tulvia 1 – 2 viikon viiveellä ja oli taas oikeassa.

Eli Maapalloa siis aktivoitiin ensimmäisen kerran isosti loppuvuoden 2022 jälkeen 26 – 28.8.2023, jolloin Maapallo oli Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella. Pimeää energiaa vastapalloon pitkän aikaa ja näin se pystyi aktivoimaan Maapalloa sisältä normaalia enemmän.

Tässä tulos!

🤔

Kreikkaa piinaavat nyt ennennäkemättömät, ”raamatulliset” tulvat

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f51eaf18-21f5-4457-8425-56732b87e40d

”Neljä päivää jatkunut raivoisa sade on tukkinut teitä, aiheuttanut sähkökatkoja ja katkaissut vesihuollon Kreikassa. Lisäksi tulvat ja maanvyörymät ovat vaatineet ainakin kuuden ihmisen hengen. Kreikassa satoi alkuviikosta 24 tunnin aikana vuoden sademäärä.”

🤔

Toki vettä on tullut alas paljon muuallakin. Mm. Kreikan lähistöllä, Hong Kongissa ja USAssa.

🤔

🤔

🤔

🤔

🤔

About reilu vuosi sitten sama tapahtui sen jälkeen kun Maapallo oli ollut Auringon Saturnuksen välisellä alueella.

Mm. Pakistanista oli 1/3 veden peittämänä.

Aurinkokunnassa on epätasapaino.

Kaikki kaasuplaneetat ovat samalla puolella Aurinkokuntaa siten että Maapallo on Auringon ja kaasuplaneettojen välisellä alueella noin 10 viikon aikana loppuvuodesta.

Tämän epätasapainon takia Maapalloa ei oltu aktivoitu isosti loppuvuoden 2022 jälkeen ollenkaan.

Tämän takia Maapallo pystyi pysäyttämään itseensä normaalia enemmän pimeää ainetta jota työntyy Maapallon läpi koko ajan.

Keskikesällä Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella ja silloin pimeän aineen hiukkaset / tihentymät laajenevat voimakkaammin kohdatessaan vastapalloon Auringosta peräisin olevaa energiaa erillisinä tihentyminä jotka työntyvät näiden pimeän aineen tihentymien läpi ja voimistavat niiden sisäistä painetta jne.

Näin pimeää ainetta törmää keskikesän aikana normaalia enemmän Maapallon keskustan atomien ytimiin.

Maapallon aine on myös itse tiheämmin keskikesän aikana kuin silloin kun kaasuplaneettoja on myös Aurinkokunnan toisella puolella, jolloin Maapalloa olisi aktivoitu keskustasta lähempänä keskikesää kuin viime vuosina on aktivoitu.

Jupiter siirtyi toiselle puolelle Aurinkokuntaa vuoden 2019 aikana ja siitä lähtien ainakin meidän syksyt ovat olleet lämpimiä ja keväät kylmiä.

No, Jupiter siirtyy muutamien vuosien aikana Aurinkokunnan toiselle puolelle ja näin tilanne alkaa tasapainottua.

Seuraavan kerran Maapalloa aktivoidaan etukäteen ennustettavasti 19.9.2023, jolloin Maapallo on Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Jos silloin hirmumyrskyjä, ne voimistuvat nopeasti viimeistään 18.9.2023 alkaen.

Tämä on tuttu juttu mm. loppuvuodelta 2022 ja 26 – 28.8.2023, jolloin hirmukyrskyt voimistuivat etukäteen ennustettavalla tavalla.

Toki mahdolliset maasuuntaiset Auringonpurkaukset on varsinkin loppuvuoden 2023 aikana hyvä ottaa huomioon.

Venus ja Maapallo kun linjautuvat nopeaan tahtiin Auringon ja kaasuplaneettojen kanssa ja linjautumien aikana myös Aurinkoa aktivoidaan sisältä päin normaalia voimakkaammin ja se saa Auringon pintaa kohti työntyvän magneettisen aineen vauhdin kiihtymään kohti Auringon pintaa jne.

Seurataan tilannetta.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu