Savorinen ennakoi La Palma tulivuoren villiintymisen oikein. Tämän jälkeen se pääsenee rauhoittumaan.

La Palman tulivuori purkautui voimakkaimmin sitten sen alkamisen

– katso, kuinka monta eri vaihetta vuorokaudessa nähtiin

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/la-palman-tulivuori-purkautui-voimakkaimmin-sitten-sen-alkamisen-katso-kuinka-monta-eri-vaihetta-vuorokaudessa-nahtiin/8295666#gs.gqjk2r

.

JULKAISTU 16 TUNTIA SITTEN

”La Palman tulivuori purkautui poikkeuksellisen voimakkaasti kaksi kuukautta purkauksen jälkeen.”
.
Ja täällä ennakoin tätä näin.

4.11.2021 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Uranus linjautuma aktivoi Maapallon keskustan / La Palman tulivuoren

.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/4-11-aurinko-kuu-maapallo-ja-uranus-aktivoi-maapallon-keskusta-la-palman-tulivuoren/
.
”19.11 perjantaina on täysikuu ja vieläpä siten että on ennätysmäisen pitkä kuunpimennys. Eli tuosta La Palma saattaa vielä villiintyä, mutta sitten on vasta seuraava täysikuu jossa ylimääräisiä pienen mittakaavan tihentymien törmäyksiä vastapalloon.”
🤔🤔🤔
Eli nyt tuo La Palman tulivuori pääsee rauhoittumaan pikkuhiljaa päivä päivältä ainakin vajaan kuukauden ajan eli tuo seuraava täysikuu vasta joulukuun 19 päivä.
Siis jos mikään Aurinkokunnan ulkopuolelta tuleva voimakas energiapulssi ei tule ja häiriköi sen rauhoittumista. Toki voimakas Auringonpurkauskin voi häiriköidä sen rauhoittumista.
Mutta emme siis tule olemaan minkään kaasuplaneetan ja Auringon, Marsin ja Auringon tai Kuun ja Auringon välisellä alueella vajaan kuukauden aikana.
Olettaisin myös että seuraavan täydenkuun aikana Maapallon keskustaan pysähtyvä ylimääräinen energia ei enää ohjautuisi / työntyisi ulos La Palman tulivuoren alueen kautta niin isossa määrin kuin sitä on työntynyt sitä kautta ulos elokuun alkupuolelta lähtien.
Maapallohan oli heinä elokuun vaihteessa Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella.
Elokuun puolen välin jälkeen Auringon ja Jupiterin välisellä alueella.
Syyskuun puolessa välissä Auringon ja Neptunuksen välisellä aluella.
Onneksi näissä kolmessa ensimmäisessä tapauksessa Kuu ei ollut linjautuneena samalle linjalle eli ei täysikuuta, eikä uusikuuta.
About 8 – 9 elokuuta tosin oli tuo uusikuu siten että Jupiter ja Saturnus molemmat olivat Maapallon taustalla siten että pääsivät jossakin määrin vaikuttamaan.
4.11.2021 Auringon ja Uranuksen välisellä alueella ja tähän vielä Kuun linjautuminen Auringon ja Maapallon väliin, joten pystyi ennakoimaan tuota La Palma tulivuoren mahdollista uudestaan aktivoitumista joka siis toteutui.
Ja nyt tämä 19.11.2021 täysikuu jossa ennätyspitkä Kuun puolipimennys aktivoi taas La Palman tulivuoren viiveellä.
Nykyisen atomimallin mukaisesti nämä tapahtumat ovat sattumaa eli nykyisen atomimallin avulla ei tunneta mekanismia miten planeetat voisivat vaikuttaa Maapallon sisäisiin tapahtumiin näin isosti.
Eivätkä ne minunkaan atomimallin mukaisesti yksin siihen kykene.
Tarvitaan Aurinko toiselle puolelle Maapalloa ja sitten alkaa tapahtua Maapallon keskustassa ja viiveellä ulos ylimääräistä energiaa ja se ohjautuu aina enimmäkseen sinne päin mistä työnnetään vähiten pois päin.
Eli entropia vaikuttaa näihin pienen mittakaavan hiukkasiin / tihentymiin, kuten täällä kerroin.

4.11.2021 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Uranus linjautuma aktivoi Maapallon keskustan / La Palman tulivuoren

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/4-11-aurinko-kuu-maapallo-ja-uranus-aktivoi-maapallon-keskusta-la-palman-tulivuoren/
Että silleen.
Omalla tavallaan tuo joulukuun 19 päivän täysikuu on kiehtova koska Auringon taustalla galaksin keskustan supermassiivinen kohde, mutta enemmän huolestuttaa tuo tammikuun täysikuu ja sen jälkeinen tilanne, josta kirjoitin aikaisemmin näin.

”Juu, mutta näitä kahta täysikuuta kiehtovampi tilanne syntyy 17.1.2022 ja siitä eteenpäin. 17.1.2022 on täysikuu ja Maapallon ja Auringon välisellä alueella samaan aikaan Venus.Jos tuota miettii, niin jos Kuu, Maapallo ja Venus yhdessä pystyisivät vaikuttamaan Auringon sisällä suoraan alaspäin niin syvälle että sieltä Auringon pintaa kohti työntyvät magneettisen aineen kuplat olisivat työntymässä kohti sitä aluetta jonne Merkurius on liikkumassa, niin sitten pitäisi olla jo huolissaan.

Mutta olettaisin että Aurinko pyörii akselinsa ympäri sikäli sopivan nopeasti ettei ainakaan tuo 17.1.2022 oleva Kuun, Maapallon ja Venuksen linjautuman vaikutus Auringon sisällä ehdi saada lisäenergiaa Merkuriukselta.

Mutta silti about 24.1.2022 on aika huolestuttavan oloinen tilanne sen suhteen että Aurinko saattaa purkautua silloin isosti maasuuntaisesti.

Näitä on tietysti vaikea ennustaa, koska ei tiedä onko tuolla alueella työntymässä kohti Auringon pintaa näitä Jupiterin aikaansaannoksia joiden Auringon pintaa kohti työntymistä muut kaasuplaneetat ovat kiihdyttäneet.”

Jäädään seuraamaan tilannetta, mutta eiköpähän La Palma tuosta nyt pääse rauhoittumaan.

 

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu