Savorinen ennakoi, Milja Karvonen ja hänen mummunsa ovat väsyneen oloisia maaliskuun alussa.

Huom! Nämä ovat omia pohdintojani siitä miten maailmankaikkeus mahdollisesti toimii.

Olen eri mieltä nykyisten fyysikkojen kanssa monista asioista.

Mm. siitä millaista aine oikeasti on.

Myös siitä millaista avaruus on ja millaista se ei ole 🙂

🤔🤔🤔🤔

Jos sinä olet huomannut olevasi normaalia energisempi täydenkuun aikana, niin ehkäpä olet myös huomannut olevasi aika ajoin myös normaalia väsyneempi.

Jos näin, niin edellisen kerran olit väsynyt helmikuun ensimmäinen ja toinen päivä.

Tämä johtui siitä ettei Maapalloa oltu aktivoitu pitkään aikaan ja sitä kautta emme olleet saaneet pienen mittakaavan enrgiaa soluillemme minkään linjautuman kautta. Eli Maapallo ei ollut pitkään aikaan ollut Kuun ja jonkun planeetan välisellä alueella.

Tammikuun 18 päivä Maapallo oli Kuun ja Marsin välisellä alueella. Siitä meni noin 15 päivää ilman linjautumisien tuomaa energiaa.

Kolmas päivä energisoiduit ja viides päivä olit jo hyvin energinen. Kuinkas muutenkaan. Silloinhan oli täysikuu. Kolmas päivä helmikuuta olimme Kuun ja Merkuriuksen välisellä alueella.

Täydenkuun aikana olemme aina Auringon ja Kuun välisellä alueella.

Jos olen oikeassa sen suhteen millaista aine oikeasti on, niin silloin näillä linjautumilla on iso merkitys pienen mittakaavan energioihin.

Eli esim. soluille on linjautumien aikana tarjolla enemmän pienen mittakaavan energiaa silloin.

Kyse olisi pimeästä energiasta jota kaikki atomien ytimet kierrättäisivät keskenään.

Ja kun näillä erillisillä pimeän energian hiukkasilla / tihentymillä on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine, niin silloin ne työntyisivät esim. täydenkuun aikana useita kertoja vastaan työntyvien tihentymien läpi uudestaan ja uudestaan.

Se saisi niissä olevan energian hajaantumaan nopeammin isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Näin Kuusta ja Auringosta peräisin olevaa pimeää energiaa työntyisi normaalia vähemmän Maapallon läpi täydenkuun aikana.

Eli sitä törmäisi normaalia enemmän Maapallon atomien ytimiin.

Ja näin tätä pienen mittakaavan energiaa olisi tarjolla soluille normaalia enemmän esim. täydenkuun aikana.

🤔🤔🤔🤔

Täysikuu valvottaa Milja Karvosta joka kuukausi, mutta tiede ei vieläkään osaa selittää miksi

https://yle.fi/a/74-20016874

”Moni kokee, että täysikuun aikana nukahtaminen ja unessa pysyminen on normaalia vaikeampaa.”

🤔🤔🤔🤔

Juuri näin 🙂

Tiedän jo etukäteen että kaikki joihin täysikuu selkeästi vaikuttaa, tulevat olemaan maaliskuun alussa väsyneen oloisia. Mutta heti kuudes päivä maaliskuuta väsymys poistuu ja he muuttuvat toimeliaiksi 🙂

Se johtuu siitä että silloin soluille on tarjolla normaalia enemmän pienen mittakaavan energiaa.

Edellinen linjautuma josta energiaa soluille oli helmikuun 14 päivä. Joten siitä tulee menneeksi melkein 3 viikkoa ennen kuin Maapalloa aktivoidaan seuraavan kerran Kuun ja jonkun toisen planeetan toimesta.

Maapallo ja näin me itsekin olemme silloin Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella. Myös Merkurius vaikuttaa silloin jossakin määrin yhdessä Kuun kanssa.

Heti seuraavana päivänä onkin jo täysikuu ja siitä lisää energiaa soluille. Eli silloin olemme Auringon ja Kuun välisellä alueella.

Ja heti tämän jälkeen, kahdeksas päivä maaliskuuta olemme Kuun ja Neptunuksen välisellä alueella, joten eipä tarvitse nukkua muutaman yön aikana läheskään niin paljon kuin normaalisti.

Saturnuksen ja Neptunuksen vaikutus tulee nyt olemaan normaalia voimakkaampi. Se johtuu nimenomaan siitä että ne ovat Auringon taustalla lähes Auringon takana. Silloin niistä peräisin olevat pimeän energian hiukkaset / tihentymät kohtaavat vastapalloon pitkän matkaa Auringosta peräisin olevaa havaittavaa energiaa, sekä tätä pimeää energiaa jota atomien ytimet keskenään kierrättävät.

Siis ennen kuin ne lopulta työntyvät läheltä Auringon ohi kohti Maapalloa jonka toisella puolella on Kuu josta peräisin olevat pimeän energian hiukkaset / tihentymät työntyvät Maapallon läpi jatkavat about kohti Saturnusta 6 päivä helmikuuta.

7 helmikuuta Kuusta peräisin olevat pimeän energian tihentymät työntyvät Maapallon läpi matkallaan kohti Aurinkoa. Tai no, ihan näin tarkka linjautuma ei ole täydenkuun aikana kuin silloin kun on Kuunpimennys.

Mutta Maapallon sisällä nämä pimeän energian tihentymät kohtaavat toisiansa melko suoraan edestä päin näiden linjautumien aikana.

8 päivä helmikuuta on vuorossa Neptunuksen Maapallon ja Kuun muodostama linjautuma ja näin meidän soluille on tarjolla lyhyen ajan sisällä melko paljon energiaa jota niille ei ollut tarjolla edellisen about 3 viikon aikana.

Tuo sama energia aktivoi koko Maapalloa, joten ehkäpä jokunen tulivuorikin aktivoituu.

Toivottavasti ei synny mitään isoja maanjäristyksiä niinkuin 6.2, jolloin olimme heti täydenkuun jälkeen Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella. Olisikin mielenkiintoista tietää miten suora tuo linjautuma oli Saturnuksella, Maapallolla ja Kuulla aamusta 6 päivä helmikuuta.

Ps. Kyse on siis pimeästä energiasta jota kaikki atomien ytimet keskenään kierrättävät ja joka aktivoituu näiden linjautumien aikana.

Täydenkuun aikana Aurinko, Maapallo ja Kuu ovat linjautuneet.

Kuunpimennyksen aikana linjautuma on hyvin suora ja sen takia todennäköisyys seuraavan vuorokauden aikana maanjäristyksille kasvaa joidenkin mielestä oleellisesti.

🤔

Jokainen voi etsiä tietoa aiheesta googlaamalla

Is there a higher probability of an earthquake after a lunar eclipse?

🤔

Eikä kyse ole minun mielestäni ns. gravitaatiosta, jota fyysikot eivät vieläkään ymmärrä syvällisesti.

Kyse on näkemykseni mukaan nimenomaan tästä pimeästä energiasta jota atomien ytimet keskenään kierrättävät.

Ja jota nykyiset fyysikot eivät ymmärrä.

Jos kiinnostuit, googlaa Savorinen ja lue Uusi Suomi blogistani lisää siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii 🙂

🙂

Ps. Maasuuntaiset Auringonpurkaukset kannattaa myös huomioida. Ne pystyvät aktivoimaan Maapalloa ja sitä kautta myös ihmisiä oleellisella tavalla.

Aika ajoin Aurinkokuntaan työntyy myös erittäin voimakkaita energiapulsseja jotka pystyvät aktivoimaan Maapalloa hyvinkin voimakkaasti.

Näin kävi mm. joulukuussa 2004.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu