Savorinen ennakoi taas kerran oikein ajankohdan jolloin Atlantin hirmumyrskyt voimistuivat. Yksi Supertaifuuni samaan aikaan.

Olipahan näyttäviä kumpuavia pilviä toissapäivänä ja varsinkin eilen.

1. Oletan että Maapalloa aktivoitiin 26 – 28.8 isosti kun Maapallo oli Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella. Työntyikö tämän takia viiveellä Maapallosta ulos vesimolekyylejä muutaman viime päivän aikana?

2. Oli myös ollut maasuuntainen Auringonpurkaus joka ilmeisesti aktivoi Maapalloa ainakin kahteen eri kertaan. Lauantaina ja sunnuntaina.

3. Ehkäpä linjautumat ja / tai maasuuntaiset Auringonpurkaukset eivät liity millään tavalla kumpupilviin, vaikka oletankin niiden liittyvän tietyllä oleellisella tavalla niihin.

Ps. Rajuja Rankkasateita ja tulvia on taas ollut maailmalla. Niiden oletan liittyvän oleellisesti siihen että 27.8 Aurinko, Maapallo ja Saturnus linjautuma voimisti tietyllä periaatteella useamman hirmumyrskyn Atlantilla voimakkaiksi hurrikaaneiksi ja Supertaifuuni Goringin etukäteen ennustettavissa olevaan aikaan siten että niistä työntyi paljon vettä ylös josta sitä nyt on jo jonkun verran ehtinyt sataa isosti alas.

Maapallo saa näkemykseni mukaan keskustaansa uutta ainetta siten että kiinteät aineen jäävät sinne, kaasujen ja vesimolekyylien työntyessä jokina ulos Maapallosta viiveellä.

Eli Maapallon sisältä työntyy ulos aika ajoin kaasujen ja vesimolekyylien virtauksia joita nämä linjautumat voimistavat. Näin kaasuja ja vesimolekyylejä työntyy silloin ulos Maapallosta kovemmalla paineella, jolloin hirmumyrskyt havaittavalla tavalla voimistuvat ”yllättävän” nopeasti.

Seuraava iso aktivoituminen on 19.9.2023 kun Maapallo on Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Jos silloin on hirmumyrskyjä liikenteessä, niin oletan että nekin voimistuvat ”yllättävän” nopeasti 18 – 20.9 välisellä ajalla.

Mielenkiintoista myös seurata miten näyttäviä pilviä esiintyy silloin ja / tai ehkäpä taas useamman päivän viiveellä.

Rankkasateita ja tulvia viiveellä taas tiedossa.

Entäpä Miten Maapallo kestää näitä usein toistuvia isoja ja isohkoja aktivointeja joita on nyt tiheään tahtiin joulukuulle asti.

Tässä video loppuvuoden 2023 linjautumisista.

🤔

Useampi täysikuu jäi huomioimatta. Oli sen verran tiheään tahtiin näitä isoja ja isohkoja aktivoitumisia, niin jäi useita täysikuita tosiaan huomioimatta. Ne kannattaa ehdottomasti muistaa ottaa huomioon. Varsinkin nyt kun näitä aktivointeja on sen verran tiheään tahtiin.

Niin, miten nämä aktivoinnit vaikuttavat loppuvuoden aikana Maapalloon? Välillä sisäinen paine kasvaa. Oletan sen kasvavan tasaisesti siten että palautuminen ei enää olekaan niin tasaista. Ehkäpä Maanjäristyksiä normaalia enemmän jossakin vaiheessa?

Kyse olisi tietystä pimeästä energiasta jota kaikki atomien ytimet kierrättävät kaikkien muiden atomien ytimien kanssa siten että niistä yhdistyy tietyissä olosuhteissa uusia rekistetöitävissä olevia hiukkasia kuten elektroneja ja fotoneita.

Linjautumien aikana nämä pimeän energian hiukkaset / tihentymät kohtaavat toisiansa vastapalloon ja työntyessään toistensa läpi, ne saisivat toisissaan olevan energian hajaantumaan isommalle alueelle ja näin todennäköisyys kohdata seuraavia vastaan työntyviä pimeän energian tihentymiä kasvaa jne jne. Mitä suorempi linjautuma, sitä enemmän nämä pimeän energian tihentymät ehtivät aktivoitua ennen Maapalloa ja sitä enemmän niitä törmäisi Maapallon läpi työntymisen aikana Maapallon atomien ytimiin jne.

Joten, Aktivoituuko tulivuoria taas normaalia enemmän loppuvuodesta 2023 niin kuin kävi loppuvuodesta 2022.

Hirmumyrskyt voimistuivat myös loppuvuodesta 2022 etukäteen ennakoitavaan aikaan sitä mukaa kuin näitä isoja aktivoitumisia oli.

Eli Aurinkokunnassa on epätasapaino. Kaikki kaasuplaneetat ovat samalla puolella Aurinkokuntaa ja näin isot aktivoitumiset tapahtuvat tiheään tahtiin noin 10 viikon aikana.

Isoille vuorille ei kannata lähteä kiipeilemään. Tai kannattaa ainakin seurata tilannetta. Nopeasti voimistuvat hirmumyrskyt ja niiden jälkeen viiveellä esiintyvät rankkasateet. Huonompi juttu jos sattuu vedet satamaan alas vuoristolle jonne on juuri kiipeämässä.

Seurataan tilannetta.

Jukka Savorinen

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu