Savorinen ennakoinut hirmumyrskyjenkin voimistumisten ajankohdat oikein

Niin, näinhän tätä tuli ennakoitua jo monta aikaa sitten. Päivitin ennakointini 9.9 näin.

Tässä eilinen juttu aiheeseen liittyen. Kannattaa käydä lukemassa kokonaan ja muistaa Maapallon aktivoituneen 17.9 ja 26.9. Itse asiassa koko tuon ajan Neptunus ja Jupiter vaikuttivat yhdessä Maapallon sisällä sitten että Neptunuksen vaikutus hiipui ja Jupiterin vaikutus kasvoi.

https://www.foreca.fi/meteorologilta/xfsmvae0

”Nimettyjä myrskyjä eli myrskyjä, joiden yhteydessä keskituulen voimakkuus 10 metrin korkeudessa ylittää 33 solmua eli 17 m/s, on tällä hetkellä liikkeellä peräti kuusi kappaletta: hurrikaanialueilla liikkuvat Ian, Gaston, Hermine ja Newton sekä taifuunialueen Noru ja Kulap. Lisäksi hurrikaani Fionan jäänteet liikkuvat Grönlantia kohti tavalliseksi matalapaineeksi heikentyneenä.”

 

Ilmeisesti Kanadaan rantautui kaikkien aikojen voimakkain Hurrikaani tuolle alueelle.

”Voimakkaimmassa vaiheessaan Fiona ei vaikuttanut maa-alueisiin, vaan liikkui kohti pohjoista satojen kilometrien päässä mantereesta osapuilleen Pohjois-Amerikan rannikon suuntaisesti. Viikonlopun aikana Fiona iski heikentyneenä Kanadaan ja vaikutti siellä Nova Scotiassa, Prinssi Edwardin saarella, Newfoundlandissa ja Quebecissä. Fiona toi Kanadaan hurrikaanivoimakkuuden tuulet, valtavat aallot ja kaatosateet.

CNN:n mukaan Fionan seurauksena asuinrakennuksia pyyhkiytyi mereen, puita kaatui rakennusten päälle ja myrsky aiheutti useita sähkötulipaloja sekä tulvia. Sähköt katkesivat sadoilta tuhansilta ihmisiltä. Puuskissa tuuli puhalsi voimakkaimmillaan 47,5 m/s, sadekertymähavaintojen mukaan sadetta tuli enimmillään 192 millimetriä ja vedenpinta nousi jopa ennätykselliset 2,73 metriä.”

🤔🤔🤔

 

Taifuuni Norun räjähdysmäinen voimistuminen oli lähes ennätyksellistä – Kulap ei tuota vaaraa maa-alueille

”Taifuuni Noru yllätti sääennustajat. Se voimistui viikonloppuna vuorokaudessa huomattavasti odotettua voimakkaammin, viitosluokan hurrikaania vastaavaksi. Useiden lähteiden mukaan voimistumisnopeus oli mittaushistorian voimakkaimpia trooppisten syklonien yhteydessä.”

🤔🤔🤔

Lue myös edellinen päivitykseni jossa mukana myös mm. virusten ja tulivuorien aktivoitumiset. Ja maanjäristykset.

Kannattaa!!!

Ps. 17.9 Japanissa oli se kaikkien aikojen Supertaifuuni.

”Erittäinen vaarallinen”, kuvailee Japanin meteorologinen laitos – supertaifuuni lähestyy saarivaltiota

https://yle.fi/uutiset/3-12628676?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

”Nanmadol-taifuunista saattaa tulla Japanin tuhoisin trooppinen myrsky kymmeniin vuosiin. Japanin meteorologinen laitos kehottaa ihmisiä poistumaan ajoissa myrskyn tieltä.”

Eli tää Nandamol yllätti tutkijat juuri 17.9, jolloin Maapalloa aktivoitiin lyhyen ajan sisällä kolmannen kerran.

Joten nyt lukemaan tämä edellinen päivitykseni.

Onneksemme Aurinko ei ole ollut nyt aktiivinen.

Toivottavasti näin on myös 9.10, jolloin on seuraava täysikuu, 8.11, jolloin täysikuuta boostaa Uranus melkoisen suoralla linjalla Kuun takana ja 8.12, jolloin täysikuuta boostaa Mars myös melkoisen suoralla linjalla Kuun takana.

Ja mistä tässä kaikessa on kysymys 🤔

Siitä että Einstein johti fyysikot yli 100 vuoden harharetkelle.

Kaareutuva avaruus on keisari alasti.

Nykyinen atomimalli kuvaa ainetta täysin virheellisesti.

Valonnopeudella liikkuvilla hiukkasilla / tihentymillä on tietysti tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne ja sisäinen liike / paine.

Ja niiden sisäinen paine voi kasvaa. Se tapahtuu silloin jos ne kohtaavat vastaan työntyviä vastaavia tihentymiä. Työntyessään toistensa läpi, ne vuorovaikuttavat ja saavat toisissaan oleva energian / työntävän voiman hajaantumaan isommalle alueelle ja näin ne kohtaavat helpommin seuraavia vastaan työntyviä tihentymiä jne.

Joskus syntyy ketjureaktion omaisesti läpityöntymiä ja kun tämä tapahtuu Maapallon sisällä, se alkaa kutitetella Maapallon ainetta ja jos sitä jatkuu pidempään, niin eihän siitä hyvä seuraa.

Ps. Oletan että Maapallo keskustaansa uutta ainetta. Kiinteääkin, mutta myös vettä ja kaasuja. Vesi työntyy vesihöyrynä kaasujen kanssa jokina jotka saavat aikaiseksi näitä hirmumyrskyjä joita nämä linjautumiset Auringon, Maapallon, kuun ja planeettojen kanssa voimistavat. Siis jos Maapallo on kahden kohteen välisellä alueella.

Oliko Maapallo 15.1.2022 pidemmän aikaa Marsin ja Kuun välisellä alueella?

Eli liikkuiko Mars sopivasti omalla radallaan siten että oli Maapallon takana Kuusta katsottuna melko pitkän aikaa?

Jos, niin selittääkö se ainakin osittain Tongan valtavan voimakkaan räjähdyksenomaisen purkauksen?

Toki loppuvuoden 2021 aktivoitumiset olivat hyvinkin vaikuttaneet Tongan alueeseen jo valmiiksi isosti. Aivan kuten La Palmaan joka purkautuu ennätykselliset 85 päivää loppuvuodesta 2021.

Tutkijat: Tongan tulivuorenpurkaus oli maailman suurin mitattu räjähdys

https://yle.fi/uutiset/3-12043017?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

”Luonnontutkijat ovat todenneet, että 15. tammikuuta Tongassa tapahtunut Hunga-tulivuoren purkaus oli voimakkain räjähdys, jonka suuruus on kyetty mittaamaan.”

 

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu