Savorinen ennusti nämäkin etukäteen oikein. Tulivuorten ja Auringon aktivoitumiset toteutuivat.

🤔

Alustavasti jo vuonna 2022 kävin läpi loppuvuoden 2023 tapahtumia johtuen linjautumista joissa Maapallo on 10 viikon aikana Auringon ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella.

Merkuriuksen ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella.

Marsin ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella.

Venuksen ja Saturnuksen, sekä Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

Joulukuussa vielä Jupiter ja Uranus aktivoivat Maapalloa Venuksen kanssa.

Ok. Nyt tulivuoria on alkanut aktivoitumaan aivan samalla tavalla kuin viimeisten vuosien aikana on ollut loppuvuodesta tapana.

Ja tämän oletan siis johtuvan tästä epätasapainosta Aurinkokunnassa.

21.12.2023 jälkeen Maapallo ei tule olemaan minkään planeetan ja Auringon välisellä alueella, eikä edes kahden eri planeetan välisellä alueella yhdeksään kuukauteen. Ja näin tulivuoret tulevat rauhoittumaan keväämmällä. Vain jotta alkavat taas loppuvuodesta 2024 aktivoitumaan.

Loppuvuodesta 2024 Jupiter on jo ohittanut Uranuksen, joten muutamien vuosien jälkeen tämä epätasapaino alkaa olla muisto vain ja tilanne rauhoittuu joksikin aikaa. Siis näiden linjautumien puolesta.

2028 alkaa taas pikkuhiljaa tapahtumaan ja vuosi 2031 tulee olemaan taas erittäin aktiivinen.

Maasuuntaiset Auringonpurkaukset aktivoivat myös Maapalloa. Ja voimakkaat energiapulssit aktivoivat Aurinkoa ja Maapalloa suoraan ja Maapalloa viiveellä Auringon kautta.

Eli viiveellä voimakkaita Auringonpurkauksia jotka voivat suuntautua Maapalloa kohti jne.

15.1.2022 Honga Tonga purkautui räjähdyksenomaisesti. Silloin Maapallo oli melko suoraan Kuun ja Marsin välisellä alueella. Joten ehkäpä Kuukin pystyy joskus aktivoimaan Maapalloa voimakkaasti jonkun toisen planeetan kanssa.

Eipä siihen tarvita muuta kuin jos sattuu saamaan Maapallon keskustasta ohjautumaan kaasujen ja vesimolekyylien virtauksen kohti Maapallon pintaa alueelta jossa on tulivuori 🤔

🤔

Aurinko oli täysin suoralla linjalla Maapallon ja Marsin välisellä alueella 17 – 18.11.2023.

Näin Auringon vasenta puolta aktivoitiin syvältä voimakkaasti 17.11 ja oikeaa puolta 18.11. Siis Maapallolta katsottuna.

Itse olin huolissani täällä 17.11 aktivoitumisesta koska aktivoitumisen takia Auringon sisällä Auringon pintaa kohti työntyvää magneettista ainetta lähtee työntymään Auringon pintaa kohti kovemmalla paineella ja se mahdollistaa viiveellä voimakkaita Auringonpurkauksia.

Viive on tässä tapauksessa huono koska sinä aikana tuo aktivoitu alue ehtii liikkua Auringon akselinsa ympäri pyörimisen mukana alueelle josta purkaus voisi suuntautua kohti Aurinkoa.

Joten nyt voi olla oikeasti huolissaan.

Maapallolta katsottuna oikeaa puolta Auringosta aktivoitiin voimakkaasti noin vuorokausi myöhemmin. Näin odotettavissa voimakkaita Auringonpurkauksia Auringon toisella puolella noin vuorokausi myöhemmin kuin tällä puolella Aurinkoa missä nyt olemme.

🤔

Check it out!

Siellä niitä Auringonpilkkuja jo on kääntymässä kohti Maapalloa. Nopeasti ovat ilmeisesti kasvaneet just viime päivinä!

🤔

Niin, ja tässä postaukseni jossa pohdin etukäteen 14.8.2023 miten Venus ja Maapallo kenties aktivoivat Aurinkoa loppuvuodesta 2023 yhdessä kaasuplaneettojen kanssa.

 

Seurataan tilannetta

Maapallolla 21.11.2023

Savorinen Jukka

🤔

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu