Savorinen haastaa laajenevan avaruuden olemassa oloon uskovat.

Haaste.

Minä kerron mihin avaruudessa laajenevien tihentymien laajeneminen perustuu ja mikä sen mahdollistaa.

Jos sinä uskot laajenevan avaruuden olemassa oloon, sinä kerrot mihin laajenevan avaruuden laajeneminen perustuu ja mikä sen ylipäätään mahdollistaa. Väitän ettet pysty sitä kertomaan.

Ok 😃

Tästä työntyy asioo 😃

Avaruudessa laajenevien tihentymien sisälle liikkuu / työntyy koko ajan lisää sitä mistä kaikki avaruudessa liikkuvat ja avaruudessa muuttuvat systeemit pohjimmiltaan koostuvat.

Se lisäisi avaruudessa laajenevan tihentymän sisäistä painetta jos tässä avaruudessa laajenevassa tihentymässä oleva energia / työntävä voima ei hajaantuisi koko ajan isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Avaruudessa laajeneva tihentymä koostuu erillisistä vielä paljon pienemmistä avaruudessa laajenevista tihentymistä jotka liikkuvat / työntyvät pois päin toisistansa avaruudessa.

Tämän mahdollistaa tämä ääretön 3 D tila jossa erillisten laajenevien tihentymien liike suhteessa toisiinsa tapahtuu.

Jos se liikkuu, se liikkuu avaruudessa suhteessa muihin avaruudessa liikkuviin kohteisiin ja silloin se ei ole avaruutta.

Eli olipa se sitten mitä tahansa, niin jos se liikkuu, se liikkuu avaruudessa ja silloin se ei ole avaruutta.

Ok, yritähän nyt sitten kuvailla sanoin tai visuaalisesti mitä se laajenevan avaruuden laajeneminen muka on.

Et pysty, koska et voi käyttää minkään liikettä suhteessa johonkin toiseen liikkuvaan.

Laajeneva avaruus on vastaava käsite kuin antiikinajan jumalat olivat.

Jumalien olemassa oloa ei voi todistaa matematiikan avulla.

Laajeneva avaruus voisi olla olemassa vain ja ainoastaan siten että laajenevan avaruuden taustalla olisi vielä erikseen tausta-avaruus jos laajenevan avaruuden erilliset osat liikkuisivat suhteessa toisiinsa.

Muutos perustuu aina siihen että muuttuvan systeemin erilliset osat liikkuvat suhteessa toisiinsa ja näiden erillisten osien liikkeen mahdollistaa taustalla oleva paikka / tila / avaruus joka itsessään ei enää koostu mistään fyysisen konkreettisesti olemassa olevasta.

Silloin kun tuollainen tila / avaruus, joka ON ei yhtään mitään, on taustalla, voi näiden erillisten osien välissä olla täysin tyhjää tilaa joka mahdollistaa sen että erilliset osat voivat liikkua toisiansa kohti tai toisistaan pois päin.

Ymmärrätkö minkä takia et voi kuvailla sanoin, etkä visuaalisesti laajenevan avaruuden laajenemista?

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu