Savorinen haastaa laajenevan avaruuden olemassa oloon uskovat.

Jos uskot siihen että avaruus laajenee, niin kuvaile avaruuden itsensä laajeneminen sanoin tai visuaalisesti.

Tässä video jossa hyvin karkea kuvaus visuaalisesti siitä miten ziljoonista avaruudessa laajenevista tihentymistä yhdistyy uusi avaruudessa laajeneva fotoni. Kyseisiä ziljoonia erillisiä laajenevan pimeän energian tihentymiä siis työntyy koko ajan ulos avaruudessa laajenevista atomien ytimistä ja ne kierrättävät keskenään tätä laajenevaa pimeää energiaa josta koostuvat. Niiden sisälle myös työntyy koko ajan lisää tätä aina olemassa ollutta työntävää voimaa / energiaa, mutta tätä ei tällä videolla näytetä visuaalisesti 😃

Voidaan käyttää myös kuvaamaan sitä miten uusi laajeneva elektroni syntyy näistä meille rekisteröimättömistä pimeän energian laajenevista tihentymistä joita työntyy koko ajan ulos laajenevista atomien ytimistä.

Voidaan käyttää myös siihen kun kuvataan miten avaruudessa laajeneva tähti syntyy ilman minkäänlaisia vetäviä voimia siitä laajenevasta pimeästä aineesta jota työntyy koko ajan ulos avaruudessa laajenevista supermassiivisista kohteista joita on avaruudessa laajenevien galaksien keskustoissa.

Voidaan käyttää myös siihen kun kuvataan miten nämä galaksien keskusten avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet syntyivät omissa 3 D alkuräjähdyksissään.

Ok, minä siis voin kuvailla sanoin ja visuaalisesti miten nämä avaruudessa laajenevat tihentymät laajenevat ja miten ne kierrättävät keskenään tätä koko ajan laajenevaa / räjähtävää energiaa / työntävää voimaa.

😃😃😃

Eli laitappa sinä nyt kommentteihin linkki videoon jossa kuvataan visuaalisesti mitä se avaruuden laajeneminen on.

Niin, ei teillä ole ensimmäistäkään videota jossa kuvattaisiin visuaalisesti mitä se itse avaruuden laajeneminen on.

Mutta voithan yrittää kuvailla sitä ihan omin sanoin.

Jos kerta uskot tämän laajenevan avaruuden olemassa oloon, niin kai sinulla joku mielikuva on siitä mihin sen laajeneminen perustuu. Siihen mikä ylipäätään mahdollistaa sen laajenemisen.

 

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu