Savorinen: Hajaantuuko tähden aine kohti neutronitähteä sisäisen paineen voimistumisen takia?

Ylivoimaisesti loogisinta on olettaa että juuri sen takia tähden ainetta työntyy kohti neutronitähteä 😃

Eli neutronitähti säteilee sellaista energiaa joka saa sitä kiertävän tähden sisäisen paineen voimistumaan sillä puolella tähteä joka milloinkin on kohti neutronitähteä.

😃

Heaviest neutron star to date is a ’black widow’ eating its mate

https://phys.org/news/2022-07-heaviest-neutron-star-date-black.html

”A dense, collapsed star spinning 707 times per secondmaking it one of the fastest spinning neutron stars in the Milky Way galaxyhas shredded and consumed nearly the entire mass of its stellar companion and, in the process, grown into the heaviest neutron star observed to date.”

Niin, tarvitseeko tällä tiheällä neutronitähdellä olla joku maaginen vetävä voima jolla se muka vetäisi ainetta itseään kohti itseään kiertävästä tähdestä tai tarvitseeko sen jotenkin jotenkin kaareuttaa avaruutta?

Eikö loogisinta ole olettaa että se saa itseään kiertävän tähden aineen laajenemaan voimakkaasti, jolloin sitä työntyy sitä itseään kohti?!?

Luonnollisesti tuo voimakkaasti laajeneva aine olisi laajenevan tähden polttoainetta jolla se työntyy pois päin tästä laajenevasta neutronitähdestä samassa suhteessa kuin kaikki aineet ja valot laajenevat.

Mitä tapahtuu Maapallon aineelle kun Maapalloon törmää komeetta?

Eikö sitä muka laajene / räjähdä voimakkaasti, jolloin sitä työntyy kovalla paineella pois päin Maapallosta?

Kyllä kyllä, juuri niin siinä tapahtuu.

Minkäpä takia vastaavaa ei voisi tapahtua niille tihentymille joista atomien ytimet koostuvat.

Ehkäpä jopa niin että tuo tapahtuu niille koko ajan.

Eli niitä kohti työntyy rekisteröimätöntä pimeää energiaa / työntävää voimaa joka suunnasta koko ajan, saaden niissä olevan energian räjähtämään / laajenemaan / hajaantumaan avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen jne.

Ja kun ne vielä kierrättävät koko ajan keskenään tätä koko ajan räjähtävää / laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa, niin silloinhan ne automaattisesti työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat 😃

Rekisteröitävissä olevat hiukkaset, kuten esim. elektronit ja fotonit sitten syntyisivät näistä laajenevista pimeän energian hiukkasista / tihentymistä joita tarvittaisiin ziljoonittain yhden laajenevan elektronin tai laajenevan fotoninkin syntymiseen 😃

😃

Todellakin 😃

Miettikääpä 😃

Komeetta työntyy Maapallon ilmakehään ja alkaa laajenemaan / hajaantumaan jo ilmakehään törmätessään havaittavalla tavalla.

Kun se lopulta törmää Maapalloon, se itse ja pieni osa Maapallon aineesta räjähtää / laajenee / hajaantuu voimakkaasti ja näin Maapallon ainetta työntyy voimakkaasti pois päin Maapallosta.

Ilman että mikään vetäisi tuota ainetta pois päin Maapallosta.

Ei neutonitähden tarvitse vetää millään hokkus pokkus vetävällä voimalla itseään kiertävästä tähdestä ainetta itseään kohti 😃

Eikä laajenevan mustan tähden tarvitse vetää jollakin hokkus pokkus vetävällä voimalla ainetta itseään kiertävästä tähdestä itseään kohti. Riittää että laajeneva musta tähti säteilee pimeää energiaa joka saa kiertolaisen aineen laajenemaan voimakkaasti, jolloin tämä voimakkaati laajeneva aine ihan itse työntyy laajenevaa mustaa tähteä kohti tai oikestaan hiukan sen ohi, jääden laajenevan mustan tähden kertymäkiekkoon jne.

😃

Jos tuon selittää jollakin maagisella vetävällä voimalla tai hokkus pokkus kaareutuvalla avaruudella, niin se on ihan ok.

Siis jos muistaa mainita sen tosiasian ettei vetävää voimaa pystytä selittämään millään tavalla ja että kaareutuva avaruus on käsitteenä vastaava kuin antiikinajan jumalat olivat 😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu