Savorinen huolissaan. Maapalloa aktivoidaan useita kertoja 6 – 8 päivä maaliskuuta.

Nämä ovat omia pohdintojani.

🤔

8.3.2023 vaikuttaa huolestuttavalta ajatellen maanjäristyksiä ja tulivuoria.

Edellisen kerran Maapalloa aktivoitiin linjautuman takia 14 päivä helmikuuta. Silloin olimme Kuun ja Marsin välisellä alueella.

5 päivä helmikuuta oli täysikuu ja heti aamusta 6 päivä Maapallo oli Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella.

Samaan aikaan 6 päivä helmikuuta Turkin ja Syyrian isot maanjäristykset. Muuallakin Maapallolla oli käsittääkseni normaalia enemmän aktiivisuutta.

Se että Saturnus oli lähes Auringon takana, vaikutti siihen että Maapalloa aktivoitiin normaalia voimakkaammin.

Näin oletan.

Kyse olisi energiasta jota atomien ytimet kierrättävät. Energiasta jota ei meidän laitteilla pystytä rekisteröimään. Energiasta josta syntyy rekisteröitävissä olevia hiukkasia kuten elektroneja ja fotoneita.

Energiasta josta valon aallot koostuvat. Ziljoonista erillisistä pimeän energian tihentymistä joita tarvitaan yhden elektronin tai fotonin syntymiseen ziljoonittain.

Normaalisti tätä muista planeetoista ja Kuusta peräisin olevaa pimeää energiaa työntyy paljon Maapallon läpi.

Linjautumien aikana sitä työntyy vähemmän Maapallon läpi. Eli sitä törmää enemmän Maapallon atomien ytimiin. Se lisää Maapallon sisäistä painetta.

6 päivä maaliskuuta Maapallo on Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella siten että Saturnus on Maapallolta katsottuna Auringon taustalla oikealla puolella. Sieltä lähes vastapalloon Auringosta peräisin olevan pimeän energian tihentymien kanssa. Vielä suorempaan vastapalloon Kuusta ja Maapallosta peräisin olevien pimeän energian tihentymien kanssa.

Siis sen pimeän energian kanssa jota työntyy Maapalloa kohti. Maapallosta peräisin oleva pimeä energia kohtaa muista planeetoista peräisin olevaa pimeää energiaa aina suoraan vastapalloon. Jos Linjautuma on täysin suora, niin silloin Kuusta peräisin oleva pimeä energia kohtaa tuota Maapalloa kohti työntyvää pimeää energiaa myös suoraan vastapalloon ja mitä suorempi linjaus, sitä useampien vastaan työntyvien tihentymien läpi nämä pimeän energian tihentymät ehtivät matkansa aikana työntyä ennen kuin liikeradalle osuu Maapallo.

Mitä suorempi linjautuminen, sitä voimakkaammin Maapalloa näin ollen aktivoidaan.

Jos Saturnus olisi suoraan Maapallon takana Kuusta katsottuna huomenna, niin silloin tilanne olisi hyvin huolestuttava.

Mutta harvoin nämä linjautumat ovat niin suoria. Aurinkosimulaattorilla katsottuna Venus oli Maapallon ja Jupiterin välisellä alueeella 2 päivä maaliskuuta, mutta eihän Jupiter ollut läheskään suoraan Venuksen takana. Jos olisi ollut, olisimme nähneet Venuksella voimakkaita sääilmiöitä viiveellä. Toki Venusta jossakin määrin aktivoitiin tuolloin.

Ok, maaliskuun 6 ja 7 päivien välisenä yönä Maapallo on Kuun ja Merkuriuksen välisellä alueella.

7 päivä maaliskuuta on vuorossa täysikuu eli silloin Maapallo on Kuun ja Auringon välisellä alueella. Onneksi ei ole Kuunpimennystä. Silloin Aurinko olisi suoraan Maapallon takana. Käsittääkseni Kuunpimennysten jälkeen todennäköisyys maanjäristyksille on suurempi.

Aamuyöstä 8 maaliskuuta Maapallo on Kuun ja Neptunuksen välisellä alueella siten että Maapallolta katsottuna Neptunus on Auringon taustalla vasemmalla.

Siellä missä Saturnus oli 6 päivä helmikuuta aikaisin aamusta.

Minä en tiedä miten suora tuo linjautuma oli 6 päivä helmikuuta, mutta jos 8 maaliskuuta Kuu, Maapallo ja Neptunus ovat yhtä suoralla linjalla keskenään kuin Kuu, Maapallo ja Saturnus olivat 6 helmikuuta, niin sitten syytä on olla huolissaan.

Turkissa on järissyt aika ajoin 6 helmikuuta jälkeenkin. Yli 6 richterin järistyksestä uutisoitiin 20 päivä helmikuuta. Sattumoisin silloin oli uusikuu. Eli Aurinko, Kuu ja Maapallo olivat linjautuneet siten että Auringosta ja Kuusta peräisin olevaa pimeää energiaa työntyi Maapalloa kohti samasta suunnasta.

Maapallosta ja Kuusta peräisin olevaa pimeää energiaa työntyi vastapalloon Auringosta peräisin olevaa pimeää energiaa ja näin sitä aktivoitui jne.

Joten kyllä, olen huolissani Turkin tilanteesta ajatellen kuudetta, seitsämättä ja kahdeksatta päivää maaliskuussa.

Ja kuudes päivä on siis jo huomenna.

Ps. Vaikka edellinen linjautuminen olikin 14 päivä helmikuussa, niin Maapalloa on aktivoitu sen jälkeenkin. Useita maasuuntaisia Auringonpurkauksia ollut. Niiden jälkeen on ollut maanjäristyksiä.

Jotkut ovat niitä ennakoineet ja esim. Thomas Wirenillä on youtubessa videoita liittyen näihin ennustuksiin.

🤔

Tein itsekin videon liittyen seuraavien päivien linjautumiin.

🤔

Seurataan tilannetta.

Ai niin. Aurinko tosiaan ollut aktiivinen.

Sehän oli Maapallon ja Saturnuksen välisellä alueella ja kohta Maapallon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Ehkäpä lisää Auringonpurkauksia.

9 ja 10 päivä maaliskuuta mahdollisesti paljon Tornadoja USAssa. Toki niihin on iso mahdollisuus jo 8 päivä maaliskuuta. Ja esiintyyhän niitä muuallakin.

🤔

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu