Savorinen ihmettelee, minkä takia kukaan ei kyennyt pohtimaan ennen häntä millaista aine mahdollisesti oikeasti on.

Oletetaan että avaruudessa laajenevien kvarkkien sisälle työntyy koko ajan lisää avaruuteen hajaantuvaa energiaa siten että avaruuteen hajaantuvaa energiaa kierrättävät kaikki laajenevat kvarkit ovatkin ihan samanlaisia.

Niiden tiheyttä ja tilavuutta suhteessa toisiinsa saadaan muutettua kun niiden vauhtia kiihdytetään hiukkaskiihdyttimissä.

Ryppäinä liikkuessaan ne kokevat muutoksen eri tavalla sen mukaisesti mikä niistä työntyy edellä ja mitkä edellä menevän taustalla ensimmäisen tai ensimmäisten peesissä.

Eli ne kohtaavat vastaan työntyvää laajenevaa energiaa joka vaikuttaa niihin eri tavalla sen mukaisesti missä järjestyksessä ne vastaan työntyvää energiaa kohtaavat.

Ja se vaikuttaa siihen miten ne keskenään tätä avaruuteen hajaantuvaa energiaa kierrättävät.

Luonnollisesti isossa roolissa on myös energia joka niiden vauhtia kiihdyttää.

Sekin muuttaa avaruudessa laajenevien kvarkkien tiheyttä ja tilavuutta. Sisäisen liikkeen / ajan nopeutta. Sisäistä painetta.

No, sitten kun laajenevat ytimet törmäytetään, niin eipä ihme että törmäyksissä avaruuteen hajaantuu / laajenee energiaa siten että fyysikot tulkitsevat tästä infosta että ytimissä on erilaisia kvarkkeja.

Ja kyllä, törmäyksien aikana laajenevien kvarkkien tiheys ja tilavuus ovat erilaiset.

Jopa niin paljon erilaiset että yksi kvarkeista on niin tiheä ja pieni suhteessa muihin että siitä ei saada tietoa törmäyksissä.

Käsittääkseni jotkut tahot olettavat että protonit ja neutronit koostuvat ziljoonista erillisistä kvarkeista. No, tästä toisen kerran.

Nykyisin opetetaan että protonit ja neutronit koostuvat kolmesta keskenään erilaisesta kvarkista.

Kolme kvarkkia muodostaa ikäänkuin leijan. Neljä muodostaisi mielestäni paljon loogisemman ja vakaamman kokonaisuuden. Pyramidin. Tetraedrin.

Ok,  kun laajenevat kvarkit ovat levossa suhteessa meihin, ne olisivat keskenään jo paljon enemmän saman tiheyden ja tilavuuden omaavia laajenevan energian ruuhka-alueita

Toki niiden tiheys ja tilavuus elää jonkun verran koko ajan.

Samalla kun tilanne koko ajan elää, ne tulevat kontrolloineeksi toistensa tiheyttä ja tilavuutta kierrättäessään kaikkien muiden laajenevien kvarkkien kanssa tätä avaruuteen hajaantuvaa energiaa josta ne siis itse koostuvat. Siten että se vaihtuu niissä ajan kanssa kokonaan.

Kun joku hetkellisesti laajenee vähän muita nopeammin, sen kyky absorboida itsensä läpi työntyvästä avaruuteen hajaantuvasta energiasta itseensä lisää tätä avaruuteen hajaantuvaa energiaa on huonompi johtuen siitä että sen tiheys on pienempi kuin sillä hetkellä tilavuudeltaan pienemmillä laajenevilla kvarkeilla.

Toki sen läpi työntyy enemmän avaruuteen hajaantuvaa energiaa, koska se on sillä hetkellä isompi. Tilanne palautuu sitä mukaa kuin avaruuteen hajaantuvan energian kierrätys jatkuu.

Kyky kierrättää avaruuteen hajaantuvaa energiaa on nopeampi koska sen sisäinen liike / aika on sillä hetkellä nopeampaa.

Tuntuu oudolle ettei kukaan ennen minua ole kyennyt pohtimaan sitä että ehkäpä ns. atomi onkin ihan erilainen kuin mitä fyysikot ovat olettaneet.

Ehkäpä myös aineen tilavuus on suhteellista.

Ehkäpä se onkin niin ettei pelkästään aika ole suhteellista.

Ehkäpä meillä on tässä avain fysiikan kaiken teoriaan🙂

Rakkautta

❤️

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu