Savorinen ja 25.10.2022 Auringonpimennys maustettuna Venuksella ja Merkuriuksella

Aloitetaan videolla

https://youtu.be/52emCS7-SVQ

🤔🤔🤔

Auringonpimennyksen aikana on havaittu heilureissa häiriöitä.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Allais_effect

”TheAllais effectis the alleged anomalous behavior of pendulumsorgravimeters which is sometimes purportedly observed during asolar eclipse. The effect was first reported as an anomalousprecessionof the plane ofoscillationof a Foucault pendulumduring thesolar eclipse of June 30, 1954 by Maurice Allais”

Erittäin mielenkiintoista on tuo.

Oletan että alue jossa Auringonpimennystä havaitaan on erittäin oleellinen sen suhteen aiheuttaako pimennys heilureissa häiriöitä vai ei.

Kuun aikaan saama varjo pitäisi olla Kuusta katsottuna sellaisella Maapallon alueella jossa Maapallon keskusta on varjon kohdasta alaspäin.

Eli jos Maapallon keskusta, Kuun keskusta ja Auringon keskusta olisivat samalla linjalla, niin silloin Maapallon keskustasta peräisin oleva energia työntyisi Aurinkoa kohti Kuun läpi Kuun keskustan kohdalta.

Ja saman aikaisesti Auringosta perärin oleva energia työntyisi Kuun läpi Kuun keskustan läpi kohti Maapallon keskustaa.

Silloin heilureissa koettaisin hyvin selkeitä häiriöitä.

Maapallon keskustaksi voidaan tässä tapauksessa laskea melko iso alue. Ehkäpä kolmasosa Maapallon halkaisijasta.

Mitä kovemman paineen alueesta kyse, sitä tiheämpiä ja massiivisempia hiukkasia / tihentymiä sieltä lähtee työntymään kohti kohteen pintaa ja sieltä ulos.

Eli nämä pienen mittakaavan työntävää voimaa välittävät ja valonnopeudella liikkuvat hiukkaset / tihentymät jotka ovat peräisin Maapallon keskustasta ja työntyvät kohti Aurinkoa, kohtaisivat vastapalloon vastaavia hiukkasia / tihentymiä jotka ovat peräisin Auringosta ja ovat jo työntyneet Kuun läpi matkalla kohti Maapalloa.

Kun tällaiset hyvin pienen mittakaavan hiukkaset / tihentymät työntyvät toistensa läpi, niiden sisäinen paine kasvaa ja näin todennäköisyys siihen että ne kohtaavat uudestaan vastapalloon seuraavia hiukkasia / tihentymiä kasvaa jne jne.

Tämän takia näillä suorilla linjautumisilla on iso merkitys.

Mitä suorempi linjautuma, sitä selkeämpiä vaikutuksia on havaittavissa.

Jos Auringonpimennystä havaitaan vaikkapa Suomessa, ei heilureissa havaita häiriöitä. Se johtuu yksinkertaisesti siitä että se energia joka on peräisin Maapallon keskustasta ja työntyy ulos Maapallosta Suomen alueelta, ei työnny kohti Aurinkoa.

Ja näin nuo Maapallon keskustasta peräisin olevat työntävää voimaa välittävät hyvin pienen mittakaavan rekisteröimättömät hiukkaset / tihentymät eivät kohtaa vastapalloon Auringosta peräisin olevia hiukkasia / tihentymiä.

🤔🤔🤔

🤔

25.10.2022 eli tänään Auringonpimennyksen aikana Venus siis on melko suoraan Auringon takana. Vai onko? Aurinkosimulaattorissa tilanne on vain suuntaa antava. Oli miten oli, Venuksesta ja Merkuriuksesta peräisin oleva energia joka on työntymässä kohti Kuuta ja Maapalloa 25.10.2022 liikkuu ainakin läheltä Aurinkoa ja ehkäpä osittain Auringon läpi, jolloin näiden hiukkasten / tihentymien sisäisen paineen voi olettaa kasvavan.

Jos Venus on melko suoraan Auringon takana, niin se on mielenkiintoinen tilanne.

Voisi nimittäin olla mahdollista että Auringon sisälle työntyvä miljardeja vuosia entropiaa kokenut työntävä voima saisi aikaan ns. gravitaatiolinssi-ilmiön tuollaiselle pimeälle energialle joka on peräisin Venuksesta ja näin sitä voisi taipua kohti Kuuta joka on Maapallon edessä.

Jos näin, niin sitten Auringonpimennyksen aikana voisi olla mahdollisuus siihen että Maapalloa aktivoitaisiin normaalia Auringonpimennystä paljon enemmän ja siitä joitakin selkeitä havaittavia ilmiöitä.

Maanjäristykset tulevat ensimmäisenä mieleen. Jos linjalle sattuu tulivuoria, niin sitten niiden aktivoitumisia.

Jos sattuu olemaan liikkeellä hirmumyrskyjä, ne voisivat voimistua nopeasti.

Mutta joo, 8.11.2022 on täysikuun aikana Kuunpimennys eli Auringon, Maapallon ja Kuun linjautuma on normaalia täysikuuta vielä suorempi. Ja sattumoisin melko suoralla linjalla on vielä Kuun taustalla Uranus.

Ja näin paljon huomista Auringonpimennystä suurempi mielenkiinto kohdistuu 8.11.2022 linjautumaan, jolloin Maapalloa aktivoidaan kolmannen kerran isosti loppuvuodesta 2022.

Ensimmäinen iso aktivoituminen, 12.8.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus linjautuma.

Toinen iso aktivoituminen 26.9.2022, Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter linjautuma.

Kolmas iso aktivoituminen 8.11.2022, Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjautuma.

Neljäs iso aktivoituminen 8.12.2022, Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars linjautuma.

Kaikkien näiden linjautumisten aikana näitä pienen mittakaavan hiukkasia / tihentymiä työntyisi siis paljon toistensa kanssa vastapalloon ja niiden sisäinen paine kasvaisi jne jne.

Ja tämän takia Maapallon atomien ytimiin törmäisi paljon normaalia enemmän näitä hyvin pienen mittakaavan hiukkasia / tihentymiä.

Tämä selittäisi monia 2022 loppuvuoden tapahtumia joita näiden linjautumisten aikana on tapahtunut.

17.9 Maapallo Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella

Silloin Taipo tulivuori purkautui 6 kertaa ja vieläpä siten että se oli herännyt pitkältä uneltaan 10.9 täydenkuun aikana. Oliko sen alapuolella olevan alueen paine alkanut kasvaa jo 12.8 linjautuman aikana?

17.9 Fiona hurrikaani voimistui nopeasti ja samoin Nandamol Supertaifuuni.

Sama toistui vain yhdeksän päivää myöhemmin kun Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter linjautuivat

26.9 erittäin voimakas Hurrikaani Ian ja Supertaifuuni Noru voimistuivat tutkijoiden mielestä yllättävän nopeasti.

Ja nämä ”yllättävät” voimistumiset siis ennakoitavalla tavalla.

9.10.2022 täydenkuun jälkeen oli parin viikon ajan kaksi kertaa normaalia enemmän isoja maanjäristyksiä.

Nuo Pakistanin hirmutulvat ajoittuvat siis elokuun loppupuolelle ja 12.8.2022 oli ensimmäinen iso Maapallon aktivointi.

 

Tämäkin

Britanniassa Euniceksi nimetty myrsky on jo toinen, joka riepottelee osia Euroopasta parin päivän sisään. Britanniassa viranomaiset ovat kehottaneet miljoonia ihmisiä pysymään kotona Atlantilta saapuneen myrskyn takia. Euniceksi nimetty myrsky iski aamulla Cornwalliin, läntiseen Englantiin.18.2.2022

https://yle.fi/uutiset/3-12323817?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

ERITTÄIN MIELENKIINTOISTA. Katsokaapa millakset linjautumiset oli viiden päivän aikana ennen tuota 18.2.2022.

🤔🤔🤔

🤔

By the way. Eli minä siis ennakoin näitä tapahtumia jo monta aikaa ennen kuin alkoi tapahtumaan. Voit tutustua aikaisempiin kirjoituksiini esim. täällä Uusi Suomi blogissani 🙂

🙂

Niin, ja vuoden 2022 kuivuus aluettain ja sitten taas nämä erittäin voimakkaat tulvat liittyvät todennäköisesti juuri tähän epätasapainoon Aurinkokunnassa.

Vettä on tosiaan satanut aluettain ennätyksellisen paljon.

Ja sitä tulee satamaan lisää paljon siellä sun täällä vielä paljon loppuvuoden aikana vetenä tai sitten lumena.

Seurataan tilannetta.

🤔🤔🤔

🤔

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu