Savorinen ja Aurinkokunnassa loistava outo ”haamuvalo” – jonka alkuperän Savorinen osaa selittää.

Aurinkokunnassa loistaa outo valo – eikä kukaan osaa selittää sen alkuperää

https://www.findance.com/uutiset/62873/aurinkokunnassa-loistaa-outo-valo-eika-kukaan-osaa-selittaa-sen-alkuperaa

”Avaruusteleskooppi Hubblen tarjoaman datan mukaan Aurinkokunnassa on liikaa valoa [lähde]. Valoa ei ole kovin paljon liikaa, mutta aavemaiseksi kutsuttu ylimääräinen hehku on todellinen ilmiö.

Kansainvälinen tiedeyhteisö totesi valon olevan olemassa SKYSURF-projektin puitteissa tutkittuaan mittauksia ja 200 000 Hubblen ottamaa kuvaa.

Valoa ei osata vielä selittää. Aurinkokunnassa ja sen ulkopuolella on valoa lähettäviä taivaankappaleita, mutta mikään niistäkään ei riitä selittämään ”haamuvaloa”.”

🤔🤔🤔

No nyt haettiin otsikkoa 🙂

Mutta joo.

Työntyi tuossa mieleen että minullahan on näkemys siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Ja näkemykseni mukaan avaruudessa laajenevat atomien ytimet kierrättävät kaikkien muiden avaruudessa laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa josta syntyy sopivissa olosuhteissa rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita jotka myös laajenevat.

Yleensä lähellä laajenevaa atomin ydintä. Siis siinä alkuvaiheessa kun tuo laajeneva pimeä energia on vasta työntynyt ulos laajenevasta atomin ytimestä ja on vielä sopivan tiheää.

Eli laajenevan valon aallot olisivatkin meille pimeitä avaruudessa laajenevia aaltoja jotka vuorovaikuttaessaan keskenään, kiihdyttäisivät toistensa laajenemista ja samalla laajenevien valojen vauhti kiihtyisi samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ok, jos näin on, niin ehkäpä tästä laajenevasta pimeästä energiasta voisi syntyä uusia laajenevia fotoneita myös kaukana siitä laajenevasta atomin ytimestä josta laajeneva pimeä energia on peräisin.

Mitäkö se vaatisi.

No ensimmäisenä työntyy mieleen Maapallon merillä havaitut jättiaallot eli rogue waves.

NÄIN suuret aallot ovat niin harvinaisia, että niitä pidettiin pitkään merenkulkijoiden keskuudessa kiertäneinä myyttisinä tarinoina. Englanniksi tämänkaltaisia aaltoja kutsutaan nimellä ”rogue wave” eli roistoaalto tai villi, hurja aalto. Kyseistä sanaa käytetään joskus esimerkiksi norsusta tai muusta eläimestä, joka ei sopeudu laumaan ja hurjuuttaan aiheuttaa tuhoa.”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009240910.html

Eli voisivatko nämä laajenevan valon laajenevat pimeät aallot yhdistyä siten että kohdatessaan sen jälkeen toisiansa, niiden tiheys riittäisi siihen että syntyisi uusia rekistetöitävissä olevia laajenevia fotoneita.

🤔🤔🤔

Ps. Toisaalta, tuollaisen jättiaallon syntymiseen merissä ei välttämättä tarvita sitä että useat eri aallot yhdistyvät yhdeksi isommaksi aalloksi.

Voi nimittäin olla niinkin että Aurinkokuntaan työntyvät erittäin voimakkaat energiapulssit voisivat saada aikaan näitä jättiaaltoja joita ei joku aika sitten oletettu oikeasti edes olevan olemassa.

Ok. Olettaisin että jotkut tahot saattavat kyseenalaistaa tuollaisen oletetun ”haamuvalon” olemassa olon, mutta jos havainto on todellinen, niin se on erittäin mielenkiintoinen sikäli että siinä olisi yksi lisä todiste sille että nykyinen atomimalli olisi täysin virheellinen.

🤔🤔🤔

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu