Savorinen ja Einsteinin kaareutuva avaruus

Kaareutuva avaruus on keisari alasti

Hokkus pokkus avaruus myös muka laajenee ja tämän hokkus pokkus laajenemisen pitäisi saada kaikki valot venymään yhtä paljon matkansa aikana.

Mitä pidempi matka, sitä enemmän valojen pitäisi venyä eli kosmologisesti punasiirtyä ja kaikkien valojen yhtä paljon.

Mutta näinhän tämä ei mene ja siitä on jo tieteelliset todisteet olemassa 😃

Tämä hokkus pokkus laajeneva avaruus ei venytä kaikkia valoja yhtä paljon.

Maailmankaikkeuden laajenemisnopeus ei täsmää – ”Olemme jättäneet jotain huomioimatta kosmologisessa mallissa”

”Hubble-avaruusteleskoopin tarkennetut mittaukset antavat edelleen hämmentäviä tuloksia maailmankaikkeuden laajenemisen kehityksestä. Verrattaessa kosmisesta taustasäteilystä määritettyä muinaista laajenemisnopeutta ja galaksien nykyajan liikkeiden perusteella mitattua ero on selvä.”

https://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teoreettinen-fysiikka/maailmankaikkeuden-laajenemisnopeus-ei-tasmaa-olemme-jattaneet-jotain-huomioimatta-kosmologisessa-mallissa.html

”Tarkennuksen ansiosta todennäköisyys, että laajenemisnopeudet olisivat ristiriidassa sattumalta, putoaa arvosta 1:3 000 peräti 1:100 000:een.

”Kyse ei ole ainoastaan siitä, että kaksi koetta antaisivat eri tuloksia, vaan mittaamme jotain perinpohjaisesti poikkeavaa”, selittää nobelisti Adam Reiss STScI:stä ja Johns Hopkinsin yliopistosta.

”Toisaalta meillä on mittauksemme maailmankaikkeuden laajenemisnopeudesta nykyään. Toisaalta varhaisen maailmankaikkeuden antama ennuste siitä, miten nopeasti maailmankaikkeuden tulisi laajentua.”

”Mikäli mitatut arvot eivät täsmää, syntyy hyvin vahva todennäköisyys, että olemme jättäneet jotain huomioimatta nämä kaksi aikakautta yhdistävässä kosmologisessa mallissa”, Reiss painottaa.”

En yhtään ihmettele jos tutkijoilla on kohta sama ongelma tämän ns. gravitaatiolinssi-ilmiön kanssa.

Huomataan että hei, eihän tämä hokkus pokkus kaareutuva avaruus saa kaikkien valojen liiketataa taipumaan yhtä paljon 😃

Elämme jännittäviä aikoja tieteellisesti ajateltuna 😃

😃

Jos syystä tai toisesta infrapunasäteilyn, jolle James Webb teleskoopin MIRI on herkkä, liikerata taipuu enemmän tai vähemmän kuin sen valon jonka avulla Hubble on näitä ns. gravitaatiolinssikuvia  saanut, niin sehän tulee selviämään Webbin kuvista lähiaikoina.

Käsittääkseni nykyisten teorioiden mukaan kaikkien valojen liikeradan pitäisi taipua saman verran koska hokkus pokkus kaareutuva avaruus 😃

Minä sanon, unohtakaa se avaruus. Ei avaruus vaikuta mihinkään millään tavalla.

Avaruudessa laajenevia galakseja kohti työntyy miljardeja vuosia vanhoja avaruudessa laajenevia valoja jotka vuorovaikuttavat laajenevien galaksien ohi työntyvien laajenevien fotoneiden kanssa, työntäen niitä kohti laajenevaa galaksia.

Laajenevan galaksin läpi ei työnny niin paljon miljardeja vuosia vanhaa laajenevaa valoa, koska osa pysähtyy laajeneviin tähtiin.

Näin ollen laajenevia fotoneita työnnetään enemmän kohti laajenevaa galaksia, kuin pois päin laajenevasta galaksista.

Kysymys kuuluu, työnnetäänkö kaikkia laajenevia fotoneita yhtä paljon kohti laajenevaa galaksia?

Laajenevilla fotoneilla kun tietysti on oma tiheys ja tilavuus, jolloin laajenevaa työntävää voimaa voi työntyä niiden läpi ja sitä enemmän, mitä vähemmän tiheä laajeneva fotoni on 😃

Elämme jännittäviä aikoja 😃

😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu