Savorinen ja huominen loppuvuoden 2022 neljäs iso Maapallon aktivoituminen

Nähtäväksi jää mitä siitä seuraa. Yksittäisenä tapauksena Auringon, Maapallon, Kuun ja Marsin linjautuminen ei olisi ongelma.

Varsinkin jos linjautuma olisi sinne päin.

Nyt linjautuma on niin suora että Kuu peittää Marsin 44 minuutin ajan klo. 6.55 – 7.39.

Tämän lisäksi Maapalloa on jo aktivoitu useita kertoja loppuvuodesta 2022. Kolme kertaa isosti.

12.8 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus

26.9 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter

8.11 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus.

🤔🤔🤔

17.9 Maapallo oli Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella eli Aurinkokunnassa vallitsee selkeä epätasapaino joka saa aikaan näitä sään ääri-ilmiöitä. Kaikki kaasuplaneetat ovat samalla puolella Aurinkokuntaa.

10.9 ja 9.10 oli vielä ihan tavan täysikuut jotka toki aktivoivat Maapalloa vielä lisää.

Ehkäpä vielä tätäkin huolestuttavampaa on se että Maapallo on heti illalla 8.12 Kuun ja Venuksen välisellä alueella ja vielä aamuyöstä 9.12 Kuun ja Merkuriuksen välisellä alueella.

Ja kun Mars kuitenkin liikkuu melko nopeasti Auringon ympäri, niin näin Maapallo on vielä 9.12 Auringon ja Marsin välisellä alueella.

Tälläkin hetkellä Mars jo jossakin määrin on vaikuttanut ja vaikuttaa.

Atlantilla onkin jo kehittymässä mahdollisesti trooppinen myrsky. Nähtäväksi jää pystyykö Mars aktivoimaan yhdessä Kuun kanssa Maapalloa niin paljon että siitä vielä nimetty myrsky syntyisi.

Tässä vaiheessa huolestuttaa enemmän mahdolliset tornadot. Varsinkin kun Venus ja Merkurius väijyvät Auringon taustalla vasemmalla siten että Maapallo on niiden ja Kuun välisellä alueella 8.12 illasta ja 9.12 aamuyöstä

Eikä pidä unohtaa että monet tulivuoret ovat aktivoituneet viimeisten päivien aikana.

Se ei todellakaan ole mikään ihme kun ymmärtää loppuvuoden 2022 linjautumisten merkitykset Maapallon energioille.

Normaalisti Maapallon läpi työntyy paljon pimeää energiaa joka on peräisin Auringon, muiden planeettojen ja Kuun atomien ytimistä.

Linjautumisten aikana tätä pimeää energiaa törmää paljon normaalia enemmän Maapallon atomien ytimiin ja se aktivoi Maapalloa.

Kohdatessaan toisiansa vastapalloon, nämä pimeän energian hiukkaset / tihentymät työntyvät toistensa läpi ja vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa ne saavat toisissansa olevan energian hajaantumaan isommalle alueelle eli ne laajenevat. Näin ne kohtaavat vielä todennäköisemmin vastapalloon toisiansa jne jne. Ja näin tätä pimeää energiaa sitten törmää normaalia enemmän Maapallon atomien ytimiin.

Siitä esim. vähän erilainen vuorovesi-ilmiö eli paljon vesimolekyylejä yläilmakehään ja viiveellä rankkasateita ja isoja tulvia.

Toki Maapallosta työntyy ulos myös kaasumolekyylien muodostamia jokia aika ajoin ja sitä kautta näitä hirmumyrskyjä joita nämä linjautumiset voimistavat.

Se on nähty loppuvuoden 2022 aikana useita kertoja.

Toki ihmiset itsekin huomaavat että nyt energiaa on tarjolla pienessä mittakaavassa soluille enemmän. Ei tarvita niin paljon unta kuin normaalisti.

Myös virukset ovat muuntautuneet viime vuosien aikana syksyisin kun Maapallo on ollut Auringon ja kaasuplaneettojen välisellä alueella loppuvuodesta.

Ok. Seurataan mitä tämän kertainen Maapallon aktivoituminen tuo tullessaan.

🤔🤔🤔

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu