Savorinen ja kolme eniten Tornadoja ”tuottanutta” Hurrikaania

Näillä videoilla käydään läpi kolme eniten Tornadoja ”tuottanutta” Hurrikaania.

Auringon, planeettojen ja Kuun linjautumisissa on hyvä ymmärtää että nykyinen atomimalli on täysin virheellinen.

Oikeasti atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa.

Linjautumisten aikana Maapalloa aktivoidaan sisältä ja se perustuu siihen että näillä pimeän energian hiukkasilla / tihentymillä on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine. Tietysti näin on.

Ja kun nämä hiukkaset / tihentymät kohtaavat toisiansa vastapalloon, ne työntyvät toistensa läpi. Silloin ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa voimakkaasti ja näin niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu isommalle alueelle.

Todenäköisyys kohdata vastavaan tihentymän / hiukkasen kasvaa jne jne.

Ja näin meillä on energiaa joka kykenee aktivoimaan Maapalloa siten että Maapallon sisäinen paine kasvaa.

Jos silloin on jo olemassa olevia hirmumyrskyjä, niin tuollainen kaasujen ja vesimolekyylien muodostaman joen sisäinen paine kasvaa ja näin kaasujen ja vesimolekyylien muodostamat joet työntyvät ulos Maapallosta kovemmalla paineella ja tämän takia hirmumyrskyt voimistuvat linjautumisten aikana nopeasti.

Katsokaapa tosiaan millaiset linjautumiset olivat näillä TOP kolmen Hurrikaaneilla silloin kun ne voimistuivat nopeasti ja ”tuottivat” ennätyksellisiä määriä Tornadoja.

 

🤔🤔🤔

🤔🤔🤔

🤔🤔🤔

🤔

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu