Savorinen ja loppuvuoden toinen iso Maapallon aktivoituminen huomenna 26.9

Ensimmäinen oli siis 12.8 ja siitä kirjoitin 9.9 näin.

 

Ja niinhän siinä kävi kuten olin olettanutkin.

10.9 seuraavan täydenkuun aikana alkoi tapahtumaan.

M 7.6 – 70 km E of Kainantu, Papua New Guinea

  • 2022-09-10

🤔

M 7.0 – 208 km SSE of Isangel, Vanuatu

  • 2022-09-14

🤔

Ja 17.9 kun olimme Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella Maapallon aktivoituminen jatkui ja näin jatkoa seurasi myös tässä määrin.

M 6.5 – Taiwan

  • 2022-09-17

🤔

M 6.9 – Taiwan

  • 2022-09-18

🤔

M 7.6 – 37 km SE of Aquila, Mexico

  • 2022-09-19

🤔

M 6.8 – Michoacan, Mexico

  • 2022-09-22

🤔

Nuo olivat tilanne maanjäristysten osalta.

Ennakoin myös että jos on huono tuuri ja syntyy hirmumyrskyjä, niin silloin niille on tarjolla pienen mittakaavan energiaa ja niinhän siinä sitten kävi että tämä Japanin Taifuuni voimistui ehkäpä jopa kaikkien aikojen voimakkaimmaksi SuperTaifuuniksi mittaushistoriamme aikana.

”Japania kurittaa parhaillaan yksi maan historian pahimmista taifuuneista. Jopa yhdeksän yhdeksän miljoonaa ihmistä on saanut evakuointikäskyn.”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b27684ed-0973-4951-8e73-6cc0d4d1daad

🤔

Toki voimakkaita hurrikaanejakin on ollut myös ja nekin ajoittuivat siten että saivat lisää energiaa 10.9 ja 17.9.

🤔

Entäpä tulivuoritoiminta?!?

Tonga warning as Home Reef volcano erupts eight times in 48 hours

”A volcano north of Tonga’s main island has erupted eight times in the past 48 hours, according to the Pacific nation’s geological service, which has warned mariners to keep their distance from the area.

The Home Reef volcano has erupted over the past 10 days – oozing molten lava and shooting steam and ash at least three kilometres (almost two miles) into the air – with six eruptions recorded in the previous 24 hours alone”

🤔

Näyttäisi että kyseinen tulivuori olisi heräillyt 10.9 täydenkuun aikana ja purkaukset ajoittuisivat 17.9 eli juuri siihen kolmanteen aktivoitumiseen josta vastasi Aurinko ja Neptunus ja joka voimisti mm. Japanin taifuunin Supertaifuuniksi.

”In a statement, the country’s geological agency GeoNet said that it had detected almost 700 small earthquakes below Lake Taupo, the caldera created by the giant volcano, and had raised the volcanic alert level to 1 from 0.

GeoNet said this was the first time it had raised the Taupo Volcano alert level to one, but this was not the first time there had been unrest and said the chance of an eruption remains very low.“The earthquakes and deformation could continue for the coming weeks or months,” the agency said.

Taupo is believed to have caused the largest volcanic eruption on Earth in the past 5,000 years when it last exploded about 1,800 years ago and spewed more than 100 cubic kilometres of material into the atmosphere.

https://www.google.com/amp/s/www.aljazeera.com/amp/news/2022/9/20/tongas-home-reef-volcano-erupts-eight-times-in-two-days

🤔

Ja nyt siis huomenna tämän erikoisen 2022 loppuvuoden toinen iso aktivoituminen Jupiterin toimesta. Jupiter vaikuttaisi syvemmällä Maapallon sisällä kuin Neptunus, mutta huomisen tekee ongelmalliseksi se että ensinnäkin Maapalloa on jo aktivoitu lyhyen ajan sisään kolme kertaa ja tämän lisäksi huomenna on myös uusikuu eli Maapallo on myös Jupiterin ja Kuun välisellä alueella.

Toivottavasti linjautuminen ei ole niin tarkka kuin mitä Aurinkosimulaattorista voisi päätellä. Olettaisin että Jupiter kuitenkin näkyy Kuusta katsottuna Maapallon taustalla ja se olisi hyvä, koska silloin linjautuminen ei ole täysin suora.

By the way. Tänään olemme ikävä kyllä about Neptunuksen ja Kuun välisellä alueella, joten siitä Maapallolle alkulämpimät huomiselle.

Seurataan tilannetta ja toivotaan että Maapallo pystyy säilyttämään tasapainon aluettain hyvin.

🤔🤔🤔

Ps. Niin, ja kun tämä tämän hetkinen epätasapaino Aurinkokunnassa vaikuttaa näihin hyvin pienen mittakaavan energioihin, niin eipä ihme että koronavirus on viime vuosina muuntautunut juuri syksyisin, jolloin Maapallo on Auringon ja kaikkien kaasuplaneettojen välisellä alueella about neljän kuukauden aikana.

Mitäs kaikia viruksia on onkaan aktivoitunut?

On apinarokkoa, Enteroa, Poliota ja mitä kaikkia. Joten ilmeisesti jotakin siellä pienen mittakaavan energioissa ilmeisesti nyt on käynnissä, syystä tai toisesta.

🤔🤔🤔

🤔

 

 
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu