Savorinen ja miten laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat

Miten vastaan työntyvä laajeneva valo voi kiihdyttää vastaan työntyvän laajenevan valon vauhtia.

Äkkiseltään luulisi että vastaan työntyvä valo voisi vain hidastaa vastaan työntyvän valon vauhtia. Siis jos jotakin vuorovaikutusta on.

Ja onhan sitä.

Kaikki laajenevat valot koostuvat erillisistä laajenevista tihentymistä jotka kierrättävät keskenään laajenevaa työntävää voimaa.

Tämä saa laajenevan valon työntymään kiihtyvällä vauhdilla pois päin siitä laajenevasta tähdestä josta laajeneva valo on.

Vastaan työntyvä laajeneva valo todellakin vuorovaikuttaa vastaan työntyvän laajenevan valon kanssa ja sama toisin päin.

Näin ollen laajenevat valot kiihdyttävät toistensa laajenemista.

Eli sitä mukaa kuin laajenevasta tähdestä työntyy ulos uutta laajenevaa valoa, se työntää edellään työntyvää laajenevaa valoa, joka työntyi laajenevasta tähdestä ulos aikaisemmin, eteenpäin jne jne.

Ja sitä mukaa kuin laajenevan valon laajenevat tihentymät laajenevat, niin sitä mukaa ne myös työntävät toinen toisiansa pois päin toisistansa ja samalla pois päin siitä laajenevasta tähdestä josta ovat peräisin.

Kun tämän hahmottaa, ymmärtää ettei vastaan työntyvän laajenevan valon vaikutus voi olla muuta kuin vauhtia kiihdyttävää.

Sen mukaisesti miten paljon se kiihdyttää vastaan työntyvän laajenevan valon laajenemista.

Suurin osa laajenevan valon massasta on sen laajenevissa aalloissa jotka ovat meille rekisteröimättömiä eli pimeitä.

Jotkut hassut ihmiset ovat sitä mieltä että jos Maapallo laajenee koko ajan, pitäisi laajenevan Maapallon pinnan työntyä jossakin vaiheessa pois päin laajenevan Maapallon keskustasta nopeammin kuin valo.

Väite on äärimmäisen hassu ja se osoittaa ettei sen esittäjä kykene hahmottamaan sitä miten laajeneva valo laajenee ja sitä mitä sen laajenemisesta seuraa.

Eli sitä että laajenevien valojen vauhti kiihtyy koko ajan samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat. Ja silloin laajenevan Maapallon pinnalla ei ole mitään mahdollisuutta alkaa saavuttamaan sitä laajenevaa valoa joka on työntymässä siitä pois päin.

Vanhat laajenevat valot liikkuvat hitaammin kuin toisen galaksijoukon tuoreemmat ja energisemmät laajenevat valot.

Siitä seuraa se että vanhemmat laajenevat valot venyvät eli kosmologisesti punasiirtyvät kun työntyvät jonkun toisen laajenevan galaksijoukon läpi tai ohi.

Ja tämä siis johtuu siitä että uudemmat, energisemmät ja vähän vanhoja laajenevia valoja nopeammat laajenevat valot kiihdyttävät vanhempien toisista galaksijoukoista peräisin olevien laajenevien valojen liikenopeuden samaksi mikä on niiden oma nopeus ja se saa vanhat laajenevat valot venymään eli kosmologisesti punasiirtymään, aivan kuten on havaittukin 😃

Laajeneva avaruus on keisari alasti.

😃

By the way.

Jos valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa jne, se voidaan todistaa tieteellisen kokeen avulla.

Avaruuteen pitää vain rakentaa pitkä kouru ja sen toiseen päähän kaukoputki jolla havannoidaan kaukaista galaksia jonka paikka tiedetään.

Väitän että tuon kaukaisen laajenevan galaksin todetaan näyttävän olevan eri paikassa kuin sen tiedetään olevan. Sen mukaisesti miten paljon siitä peräisin olevan laajenevan valon liikerata on taipunut silloin kun se on liikkunut kourussa jossa siihen ei ole päässyt vuorovaikuttamaan kourun pohjan takaa kohti sitä työntyneet miljardeja vuosia vanhat laajenevat valot.

Eli avoimelta puolelta kohti kourun pohjaa työntyneet miljardeja vuosia entropiaa kokeneet laajenevat valot työntävät kourun suojassa liikkuvia laajenevia fotoneita kohti kourun pohjaa ja näin tuo kaukainen galaksi näyttää olevan eri paikassa kuin sen tiedetään olevan.

Yksinkertaisen loogisen kaunista 😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu