Savorinen ja miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Einstein johti fyysikot yli 100 vuoden harharetkelle.

Kun hän esitti ajatuksensa kaareutuvasta avaruudesta, tuli hän samalla avanneeksi Pandoran lippaan.

Einsteinin takia nykyiset fysiikan ja kosmologian teoriat sisältävät laajenevan avaruuden, kaareutuvan avaruuden, aaltoilevan avaruuden, poreilevan avaruuden ja kiertyvän avaruuden. Eikä tässä kaikki. On ylimääräisiä tilaulottuvuuksia, pimeää ainetta ja pimeää energiaa jne jne. Melkoinen spaghettihirviö on kosmologeilla käsissään.

Oli erittäin suuri virhe Einsteinilta lähteä selittämään havaintoja avaruuden avulla.

Kaikki havainnot pitää selittää ja voidaan selittää avaruudessa liikkuvilla ja avaruudessa muuttuvilla energiakentillä.

Vain luuserit jotka ovat luovuttaneet, ovat turvautuneet hokkus pokkus avaruuteen joka tekee sun vaikka mitä temppuja.

Hupaisinta on se ettei esim. laajenevan avaruuden olemassa oloon uskottelevien tarvitse edes yrittää selittää mitään siitä mitä tämä avaruuden laajeneminen on.

Avaruutta vain todetaan olevan galaksijoukkojen välisellä alueella myöhemmin enemmän. Jotenkin jotenkin. Mutta eikö tieteellisesti ajateltuna väitteen esittäjän pitäisi pystyä selittämään edes jotakin siitä mitä tämä laajenevan avaruuden laajeneminen on? Edes jotakin?

Toki laajenevan avaruuden olemassa oloon uskovat kertovat miten laajeneva avaruus ei laajene. Se ei laajene ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan. Ok. Mutta mitäpä jos joku kertoisi miten se laajenee?

Mihin sen laajeneminen perustuu. Mikä ylläpitää sen laajenemista. Miten se sen tekee. Mikä ylipäätään mahdollistaa avaruuden laajenemisen jne.

Väitän että avaruus on oikeasti aina olemassa ollut ääretön 3 D tila joka ON ei yhtään mitään. Ja kun näin on, ei mitään havaintoa pysty selittämään avaruuden avulla.

Ja se on ihan ok, koska kaikki havainnot selittyvät ilman hokkus pokkus temppuja tekevää avaruutta.

🤔🤔🤔

Avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentunut valo, jota Aurinkoakin kohti työntyy, sisältää työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

😃

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot ”osaavat” aina liikkua valolle ominaisella nopeudella.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu