Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Suomi siirtyi Stubbin aikaan – Testaa presidenttitietosi Uuden Suomen visassa

Savorinen ja miten tähti vaikuttaa nuoremmalta kuin saman ikäinen kumppaninsa

Eksoplaneetta voi saada emotähtensä vaikuttamaan nuoremmalta

Tähtien iän arviointimenetelmissä on parantamisen varaa. Uusien tulosten mukaan lähellä kiertävä kuuma kaasuplaneetta voi näennäisesti nuorentaa emotähteä.

https://www.avaruus.fi/uutiset/eksoplaneetat/eksoplaneetta-voi-saada-emotaehtensae-vaikuttamaan-nuoremmalta.html

”Ilicin ryhmä vertaili useita kaksoistähtiä, joista toisella oli läheisenä kiertolaisenaan suuri kaasuplaneetta eli niin kutsuttu kuuma jupiter. Tällaisten parien tähdet ovat syntyneet samaan aikaan, mutta perinteisten mittarien mukaan eksoplaneetan omaavat tähdet näyttivät aina tähtikumppaniaan nuoremmilta.

Ilmiön taustalla on tähden ja sitä lähellä kiertävän massiivisen planeetan vuorovaikutus vuorovesivoimien kautta. Jos planeetta kiertää tähteä nopeammin kuin tähti pyörii akselinsa ympäri, tähden pyöriminen kiihtyy. Yleensä tähtien pyörimisnopeus hidastuu luontaisesti samalla kun ne vanhenevat.

Nopeampi pyöriminen saa tähden tuottamaan entistä enemmän röntgensäteilyä ja -purkauksia. Siksi se vaikuttaa havainnoissa aktiiviselta ja nuorelta.”

🤔🤔🤔

Entäpä kun kyse on tästä yhdestä ja samasta asiasta josta olen viime aikoina teille kertonut.

Laajenevat atomien ytimet kierrättävät laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa kaikkien laajenevien atomien ytimien kesken.

Planeetasta peräisin olevien laajenevien tihentymien sisäinen paine nyt vaan kasvaa tähden keskustaa kohti työntymisen aikana ja näin syvällä tähden sisällä näitä normaalia nopeammin laajenevia ja työntävää voimaa välittäviä tihentymiä törmää lopulta paljon enemmän laajenevan tähden atomien ytimiin jne.

Nyt syvällä tähden sisällä laajenee ainetta normaalia nopeammin ja sen takia sitä lähtee työntymään kohti tähden pintaa.

Tähden pinnalle päästessään tuo aine saa aikaan tumman alueen jota voidaan kutsua tähdenpilkuksi.

Mitä nopeammalla vauhdilla normaalia nopeammin laajeneva aine tähden pinnalle työntyy, sitä voimakkaamman purkauksen se saa aikaiseksi.

 

🤔🤔🤔

”Ilmiön taustalla on tähden ja sitä lähellä kiertävän massiivisen planeetan vuorovaikutus vuorovesivoimien kautta. Jos planeetta kiertää tähteä nopeammin kuin tähti pyörii akselinsa ympäri, tähden pyöriminen kiihtyy.”

🤔🤔🤔

Tuo selitys ontuu mielestäni monella tavalla. Ensinnäkin fyysikot eivät osaa selittää miten tämä vetävä voima muka välittyisi tähteen siten että planeetta saisi tähden pyörimään nopeammin akselinsa ympäri.

Kyse on vuorovesi-ilmiöstä, mutta se ei todellakaan perustu siihen että kappaleet muka jotenkin jotenkin vetäisivät toisiansa puoleensa.

Tähteä kiertävä planeetta saa tähden ainetta lämpölaajenemaan syvällä tähden sisällä ja tämä lämpölaajeneva aine lähtee työntymään kohti tähden pintaa, saaden aikaan purkauksen työntyessään nopealla vauhdilla ulos tähdestä.

Kun ihminen kysyy minkä takia tähden pinnalle ei työnny tasaisena virtana tätä syvällä tähden sisällä lämpölaajentunutta ainetta, niin vastaat siihen näin.

Oleellista on myös se että nämä pimeän energian tihentymät, jotka ovat peräisin planeetaan atomien ytimistä, kohtaavat vastapalloon vastaavia työntävää voimaa välittäviä tihentymiä jotka ovat peräisin jostakin toisesta kohteesta kuten esim. toisesta planeetasta tai toisesta tähdestä.

Silloin syntyy sykli tai syklejä jotka toistuvat säännöllisesti tai näennäisesti säännöllisen epäsäännöllisesti.

Riippuen esim. siitä miten paljon muita planeettoja on.

Kun kyse on esim. kahdesta tähdestä siten että toista tähteä kiertää vain yksi planeetta, niin silloin sykli on hyvinkin säännöllinen.

Toki tällaiseenkin kahden tähden ja yhden planeetan muodostamaan kokoinaisuuteen työntyy ulkoapäin aika ajoin voimakkaita energiapulsseja jotka sotkevat tuollaisen hyvin säännöllisen syklin joksikin aikaa.

🤔🤔🤔

🤔

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (0)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.