Savorinen ja Mustalla aukolla havaittu poikkeuksellinen korona

Mustalla aukolla havaittiin poikkeuksellinen korona

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/mustalla-aukolla-havaittiin-poikkeuksellinen-korona.html

 

”Hajoaminen todettiin 1. maaliskuuta viime vuonna ja sitä seurattiin useilla Nasan teleskoopeilla. Noin 300 päivän kohdalla tutkijat yllättyivät, kun NuSTAR-avaruusteleskooppi havaitsi mustalla aukolla koronan.

Havainto oli erikoinen siksi, että aukolta puuttuvat navoilta lähtevät suihkut, joihin koronien olemassaolo on tyypillisesti yhdistetty.

Korona on mustan aukkojen napojen päällä esiintyvä alue, joka on vastuussa näiden kohteiden kaikkein suurienergisimmistä röntgensäteistä. Koronien ymmärryksessä on kuitenkin aukkoja. Tutkijat eivät tiedä, mistä niiden plasmasta eli elektroneistaan riisutuista kaasuatomeista koostuva aines tulee ja kuinka se voi kuumeta niin paljon.”

🤔🤔🤔

Eivät ymmärrä että nämä galaksien  keskusten supermassiiviset kohteet laajenevat koko ajan ja samalla niistä työntyy ulos laajenevaa pimeää ainetta ziljoonia erillisinä laajenevina tihentyminä.

Eli esim. Auringon koronan alueen pitää kuumana pimeä energia jota työntyy Auringosta ulos ja jota työntyy Aurinkoa kohti.

Koronan alueella pimeän energian hiukkasten sisälle työntyy paljon energiaa joka saa näiden pimeän energian hiukkasten laajenemisen voimistumaan ja tämä taas kasvattaa todennäköisyyttä sille että pimeän energian hiukkasten liikeradat kohtaavat.

Työntyessään toistensa läpi ne vuorovaikuttavat voimakkaasti toistensa kanssa ja näin niistä vapautuu energiaa joka ylläpitää koronan alueen kuumuuttaa jne jne.

Avaruudessa laajenevat galaksit syntyivät sisältä / keskeltä ulos päin.

Ensin syntyivät avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet ja jokainen niistä omassa 3 D alkuräjähdyksessään.

Ne syntyivät valmiiksi kauaksi toisistansa ja avaruudessa laajeneva taustasäteily on muisto niiden syntymisestä.

Laajenevat taustasäteilyt ovat aina vuorovaikuttaneet keskenään, kiihdyttäneet toistensa laajenemista ja samalla laajenevan taustasäteilyn vauhti on kiihtynyt samassa suhteessa kuin kaikki on laajentunut näkyvässä maailmankaikkeudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

Myöhemmin avaruudessa laajevat supermassiiviset kohteet ohittivat toisiansa läheltä ja silloin syntyi paljon uusia avaruudessa laajenevia tähtiä ziljoonista pimeän aineen erillisistä laajenevista tihentymistä joita työntyy ulos näistä avaruudessa laajenevista supermassiivisista kohteista.

Kauankohan menee ennenkuin ymmärtävät miten tää kaikki oikeasti työntyy 🙂

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu