Savorinen ja OIKEA tieteellinen syy sille minkä takia Kuun ns. painovoima on pienempi kuin Maapallon.

Niin, pitää siis ymmärtää että kaikki atomien ytimet laajenevat koko ajan ja kierrättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa pimeää energiaa josta syntyy rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita jotka siis myös koostuvat tästä avaruuteen hajaantuvasta / laajenevasta energiasta.

Ok, Kuun pinnalla sinun jalkojesi ja Kuun keskustan välisellä alueella on vähemmän laajenevia atomien ytimiä kuin Maapallolla jalkojesi ja Maapallon keskustan välisellä alueella.

Kuun säde on 1 737,1

Maapallon säde on 6 378,14

6 378,14 ÷ 1 737,1 = 3,671717229865

Putoamiskiihtyvyydet
Maapallolla 9,80665 ÷ Kuussa 1,62 = 6,053487654320

Eli Kuun ns. painovoima on noin kuusi kertaa heikompi kuin Maapallon

Kun Maapallon säteen jakaa Kuun säteellä, saa vastaukseksi tuon 3,671717229865

Jos taivaankappaleen pinnalla kokemamme painovoiman saisi aikaan pelkästään aineen laajeneminen, niin silloin olisin väärässä ja se voidaan osoittaa matemaattisesti.

Siis JOS ns. painovoiman kokeminen taivaankappaleen pinnalla perustuisi vain laajenemiseen.

Luonnollisesti näin ei ole.

Se miten ns. painovoima koetaan taivaankappaleen pinnalla, perustuu moniin eri tekijöihin ja ensin pitää oivaltaa nämä kaikki tekijät ennen kuin kokonaisuuden voi ymmärtää ja hahmottaa oikein.

Avaruudessa laajenevan Kuun keskustassa esim. ei ole niin suuri paine kuin avaruudessa laajenevan Maapallon.

Luonnollisesti näin koska Maapallolla on paljon enemmän massaa. Eli paljon enemmän avaruudessa laajenevia atomien ytimiä jotka kaikki työntävät toisiansa pois päin toisistansa.

Ja näin kaikki nämä laajenevan Maapallon atomien ytimet työntyvät pois päin laajenevan Maapallon keskustasta. Luonnollisesti kovin paine kohdistuu sinne mistä päin kaikki laajenevat atomien ytimet työntyvät pois päin.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää minkä takia Maapallon keskustassa on OIKEASTI kovempi paine kuin Kuun keskustassa.

Ei johdu jostakin hokkus pokkus kaareutuvasta avaruudesta!!!!

Ainetta voidaan tutkia tieteellisesti!!!!

Avaruutta ei voi tutkia tieteellisesti!!!!

Ok, tämän takia avaruudessa laajeneva aine on Maapallon keskustassa tiheämpää kuin Kuun keskustassa.

Mm. tämä pitää huomioida mm. sen takia että Maapallon läpi työntyy vähemmän avaruudessa laajenevaa työntävää voimaa kuin avaruudessa laajenevan Kuun läpi. Eli meidän avaruudessa laajenevia atomien ytimiä todellakin työnnetään vähemmän pois päin laajenevan Maapallon pinnalla Maapallon keskustasta kuin laajenevan Kuun pinnalla Kuun keskustasta.

Eli ihan ensin pitää selvittää kaikki oikeasti ilmiöön vaikuttavat asiat!!!

Ei pidän lähteä tempomaan hatusta uusia jumalia siten kuin Einstein teki kun tempaisi hatustaan kaareutuvan avaruuden käsitteen.

Avaruutta kun ei edes voi tutkia tieteellisesti ja näin ollen ei ole olemassa mitään keinoa todistaa tieteellisesti että avaruus voisi kaareutua, laajentua, poreilla, aaltoilla, kiertyä tai mitään muutakaan.

Ok. näillä videoilla käyn läpi asioita jotka ainakin pitää ottaa huomioon.

🤔🤔🤔

Bonuksena vielä

Laajenevan Maapallon akselinsa ympäri pyöriminen ei hidastu

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu