Savorinen ja selitys aina olemassa olleelle kierrätykselle

Mitään ei synny totaalisesta olemattomuudesta hokkus pokkus!!!

Näin ollen kaikki se fyysisen konkreettisesti olemassa oleva joka nyt on olemassa, on aina ollut olemassa muodossa tai toisessa.

Ikuista kierrätystä se on 😃

Mutta mihin tämä aina olemassa ollut kierrätys perustuu. Mikä sen mahdollistaa. Mikä sitä ylläpitää.

Kierrätykseen et tarvita mitään muuta kuin yhtä ja samaa fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa asiaa joka jo itsessään on työntävää voimaa.

Sillä saat hidastettua tästä koostuvasta asiasta koostuvan systeemin sisälle työntyvän työntävän voiman vauhdin, jolloin sitä absorboituu lisää tähän systeemiin joka siis koostuu itsekin tästä työntävästä voimasta.

Törmäyksissä tämä työntävä voima räjähtää / hajaantuu vähemmän tiheämmäksi ja se taas kohdistuu ympäristöön paineena eli työntävänä voimana.

Näin tällaisesta räjähtävästä työntävästä voimasta koostuvan systeemin keskustassa on koko ajan paine joka puristaa systeemin keskustaan työntyvän työntävän voiman tiheämmäksi työntäväksi voimaksi.

Ja koska koko ajan räjähtävä / laajeneva systeemi saa keskustaansa koko ajan lisää tätä aina olemassa ollutta työntävää voimaa, joka vielä puristuu siellä tiheämmäksi työntäväksi voimaksi, ei näissä koko ajan räjähtävissä systeemeissä oleva laajeneva työntävä voima koskaan lopu,

vaikka sitä työntyy näistä räjähtävistä / laajenevista systeemeistä ulos koko ajan laajenevana / räjähtävänä työntävänä voimana joka välittää työntävää voimaa niihin koko ajan laajeneviin / räjähtäviin systeemeihin jotka sattuvat osumaan sen liikeradalle 😃

Koko ajan räjähtävän / laajenevan systeemin keskustaan työntyvä työntävä voima ja siellä tiheämmäksi työntäväksi voimaksi puristuva työntävä voima syrjäyttää / työntää sinne aikaisemmin työntyneen työntävän voiman keskustasta pois ja kun keskustaan työntyy koko ajan lisää työntävää voimaa, se itsekin tulee syrjäytetyksi / työnnetyksi sieltä pois jne.

Näin meillä on olemassa koko ajan energiaa / työntävää voimaa joka voi hajaantua / laajentua isommalle avaruuden alueelle.

Tässä on selitys sille mihin liike perustuu.

Selitys sille mitä energia on. Tiheäksi puristunutta työntävää voimaa joka voi hajaantua vähemmän tiheämmäksi työntäväksi voimaksi oman sisäisen paineensa avulla.

Selitys sille mihin aina olemassa ollut kierrätys perustuu.

Työntävällä voimalla eli ulkoisen paineen avulla työntävää voimaa voi puristaa tiheämmäksi.

Sisäinen paine perustuu siihen että systeemi itse koostuu vielä pienemmistä tihentymistä jotka kierrättäessään keskenään tätä työntävää voimaa josta kaikki pohjimmiltaan koostuu, työntävät toisiansa pois päin toisistansa.

Jos sisäinen paine on suurempi kuin ulkoinen paine, systeemi hajaantuu / laajenee avaruudessa isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Samalla syntyy liikettä pois päin laajenevan systeemin keskustasta 😃

😃

Vain luuserit selittävät havaintoja avaruuden avulla.

Vain luuserit eivät kykene luopumaan vetävistä voimista 😃

Pitäessään kiinni siitä että jotenkin jotenkin ne kappaleet vetävät toisiansa puoleensa, he ovat joutuneet turvautumaan hokkus pokkus avaruuteen joka tekee sun vaikka mitä temppuja ilman että kukaan ikinä kertoisi miten se niitä temppujaan tekee.

Aina olemassa ollutta työntävän voiman kierrätystä kaikki on vaan 😃

Still too much for you, or maybe not anymore 😃

😃

Ps. Seuraa syksyn tapahtumia.

Täältä oleelliset päivämäärät!!!

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu