Savorinen ja selkeä syy sille minkä takia mm. Yhdysvalloissa nykyisin sataa enemmän silloin kun sataa

Observed changes in daily precipitation intensity: It’s raining harder in the US

https://phys.org/news/2022-10-daily-precipitation-intensity-harder.html

”In a new study, researchers compared observed rainfall from two climatologically distinct time periods and across 17 different climate regions in the U.S. They found that when it’s rained in recent decades, it’s rained more. In most regions, the intensity of the rainfall has shifted from lighter to more moderate and often heavy deluges.

When it rained east of the Rocky Mountains in recent decades, about 5% more precipitation fell. When it rained over the Pacific Coast or Rocky Mountains, however, no intensity changes were observed. Climate model simulations have previously predicted increases in precipitation intensity, particularly during , but the Northwestern study examined historically observed  across all intensities—and found a systematic shift in precipitation intensity in many parts of the country.

The study was published in Geophysical Research Letters.”

🤔🤔🤔

Mistä tässä oikeasti on kyse.

Siitä että Uranus ja Neptunus linjautuivat Auringon kanssa vuonna 1993 ja ovat siitä lähtien aktivoineet Maapalloa loppukesästä ja pikkuhiljaa enemmän ja enemmän syksyisin, jolloin muutenkin yleensä sataa enemmän.

Eli kaasuplaneetat voimistavat mm. sateita yhdessä Auringon kanssa.

Aina kun Maapallo on Auringon ja kaasuplaneetan tai Marsin välisellä alueella, Maapalloa aktivoidaan sisältä päin. Maapallon sisäinen paine kasvaa ja näin Maapallon sisältä työntyy ulos vesimolekyylejä.

Aika ajoin erittäin voimakkaita kaasun ja vesimolekyylien jokia jotka saavat aikaan hirmumyrskyjä kuten Hurrikaaneja ja Supertaifuuneja.

Paljon vettä yläilmakehään jne.

Juju on siinä että Auringosta, planeetoista ja kuistakin peräisin olevilla valonnopeudella liikkuvilla hiukkasilla on tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen aika / liike.

Sisäinen paine joka voimistuu vastaavien valonnopeudella liikkuvien hiukkasten / tihentymien läpi työntymisen aikana.

Kun Aurinko, Maapallo ja joku kaasuplaneetta tai Mars linjautuvat, näitä vastaan työntyvien tihentymien toistensa läpi työntymisiä tapahtuu uudestaan ja uudestaan.

Toistensa läpi työntyessään näiden hiukkasten / tihentymien sisäinen paine siis kasvaa, niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu isommalle alueelle.

Sisäinen liike / aika nopeutuu ja näin ne vuorovaikuttavat ympäristönsä kanssa voimakkaammin jne.

Näitä tihentymiä alkaa törmäilemään Maapallon atomien ytimiin Maapallon sisällä enemmän ja enemmän.

Maapallon sisäinen paine kasvaa ja näin kaasujen ja veden molekyylejä työnnetään voimakkaasti kohti Maapallon pintaa jne.

Aika ajoin Aurinkokunnassa vallitsee epätasapaino ja vuonna 2019 Jupiterin siirtyessä samalle puolelle Aurinkokuntaa kuin muut kaasuplaneetat, tuollainen selkeä epätasapaino alkoi vaikuttamaan isosti pienen mittakaavan energioihin.

Viruksien olosuhteet mm. muuttuivat selkeästi.

Vaikka Neptunus ja Uranus ovatkin kaukana Auringosta, ne pystyvät aktivoimaan Maapalloa sisältä päin. Pinnallisemmin kuin esim. Jupiter. Kyse on siitä että niistä peräisin oleviin pienen mittakaavan hiukkasiin / tihentymiin entropia ehtii vaikuttaa kauemman aikaa kun ne liikkuvat kohti Maapalloa ja Aurinkoa.

Jupiterin kyky vaikuttaa syvällä Maapallon sisällä perustuu myös siihen että Jupiter on niin massiivinen planeetta. Sen keskustassa on paljon suurempi paine kuin muiden kaasuplaneettojen. Näin sen keskustasta peräisin olevat valonnopeudella liikkuvat hiukkaset / tihentymät ovat tiheämpiä ja massiivisempia kuin muiden kaasuplaneettojen keskustoista peräisin olevat valonnopeudella liikkuvat hiukkaset / tihentymät.

Ok, Jupiter ja Saturnus linjautuivat Auringon kanssa vuonna 2020 alueella jossa Maapallo liikkuu heinäkuun loppupuolella.

2021 Saturnus aktivoi jo Maapalloa yhdessä Auringon kanssa vasta elokuun ensimmäisten päivien aikana ja Jupiter Auringon kanssa elokuun puolen välin jälkeen. Neptunus myöhemmin syksyllä ja Uranus lokakuun loppupuolella.

Eipä ihme jos on sateet ovat sisältäneet enemmän vettä silloin kun on satanut.

2022 loppuvuosi on ollut hyvinkin erikoinen. Erittäin epätasaista aktivoitumista joka on saanut aikaan voimakkaita sateita aluettain ja sitä kautta voimakkaita tulvia. Vuoristoissa paljon voimakkaita lumivyöryjä. Huono aika vuorikiipeilylle.

Eli esim. 8.11.2022 jälkeen ei kannata lähteä isoille vuorille kiipeämään. Eikä 8.12.2022 jälkeen myöskään.

🤔🤔🤔

Loppuvuoden 2022 Maapallon aktivoitumiset.

12.8 iso aktivointi Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus linjassa

10.9 Aurinko, Maapallo ja Kuu

17.9 Aurinko, Maapalloa ja Neptunus

26.9 iso aktivointi Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter

9.10 Aurinko, Maapallo ja Kuu

Ja vielä on jäljellä kaksi isoa aktivointia

8.11 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjassa

8.12 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars linjassa.

Eli linjautumisten aikana näistä kohteista peräisin olevat pienen mittakaavan hiukkaset / tihentymät työntyvät toistensa läpi kerta toisensa jälkeen ja se voimistaa niiden entropiaa. Se aktivoi Maapalloa ja näin tapahtuu vain silloin kun Maapallo on kahden ison kohteen välisellä alueella.

Silloin näiden pienen mittakaavan hiukkasten / tihentymien sisäinen paine kasvaa, niissä oleva energia hajaantuu / laajenee isommalle alueelle. Niiden sisäinen liike / aika nopeutuu ja näin ne kykenevät aktivoimaan Maapalloa sisältä käsin.

Tämä selittää 2022 loppuvuoden äärisääilmiöt siellä sun täällä aika ajoin. Se että kaasuplaneetat ovat kaikki samalla puolella Aurinkoa siten että Maapallo liikkuu Auringon ja niiden välisellä alueella 12.8 – 8.11 välisenä aikana on ehkäpä syy jopa sille että La Nina sääilmiö jatkaa jo kolmatta vuottaan peräkkäin.

Seurataan tilannetta. Näillä näkymin sateita on tiedossa vielä marraskuulle ja joulukuulle isosti.

8.11 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjassa

8.12 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars linjassa.

Monet ennätykset sateiden osalta ovat jo tässä vaiheessa menneet uusiksi vuositasolla ja nyt vain ihmetellään kuinka isosti ne menevät uusiksi loppuvuoden aikana.

By the way. Minähän ennakoin näitä tapahtumia hyvissä ajoin jo viime vuonna ja uudestaan täällä 9.9.2022 näin.

🤔🤔🤔

🤔🤔🤔

🤔🤔🤔

🤔

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu