Savorisen terveiset Teppo Mattssonille, pahat suhteellisuusteoria ja kvanttiteoriat estävät totuuden löytämisen.

Teppo Mattsson, ehkäpä se onkin niin päin, että

Iso paha suhteellisuusteoria yhdessä pahojen kvanttiteorioiden kanssa estävät fysiikkoja ja kosmologeja oivaltamasta totuutta

Sinä kirjoitit näin:

Hyvän ja hyvän välisen taistelun voittaa paha

https://www.tiede.fi/blogit/rajankayntia/hyvan-ja-hyvan-valisen-taistelun-voittaa-paha

”Kvanttifysiikan ja yleisen suhteellisuusteorian yhdistäminen todellisuutta vastaavaksi kaiken teoriaksi ei ole lukuisista kilpailevista yrityksistä huolimatta onnistunut. Kieltäjälle modernin fysiikan yhtenäisteorian epäonnistuminen vahvistaa kaiken noudattavan pohjimmiltaan klassista mekaniikkaa.

Kaikilla näillä tapauksilla on eräs yhdistävä tekijä: hyvät kamppailevat ja pahat voittavat.”

🤔

Ja tämäkö todistaa tieteellisesti sen että kvanttiteoriat kuvaavat maailmankaikkeutta oikein pienessä mittakaavassa ja että suhteellisuusteoria kuvaa maailmankaikkeutta oikein isossa mittakaavassa?

Entäpä jos täämeneekin niin päin että nämä kvanttiteoriat ja suhteellisuusteoria ovat niitä pahoja.

Nehän toimivat matemaattisesti niin hyvin, ettei juuri kukaan edes viitsi pohtia josko aine olisikin ihan erilaista kuin millaiseksi kvanttiteoriat aineen kuvaavat.

Ja pakkohan sen avaruuden on kaareutua. Eihän valon liikerata muuten voisi taipua tähtien ja galaksien ohituksen yhteydessä 🙂

Sitä paitsi Einsteinhan ennusti että valon liikerata taipuu esim. Auringon ohituksen yhteydessä.

Ja koska valon liikeradan havaittiin taipuvan Auringon ohituksen yhteydessä, niin silloin Einsteinin oli pakko olla oikeassa siinä että massalliset kappaleet jotenkin jotenkin kaareuttavat avaruutta.

Vaikka oikeasti Aurinko nyt vaan säteilee valoa johon entropia ei ole vaikuttanut miljardeja vuosia, jolloin Auringon säteilemä valo ei sisällä niin pienen mittakaavan työntävää voimaa kuin Aurinkoa kohti työntyvät miljardeja vuosia vanhat valot.

Näin ollen Auringon ohi työntyviä fotoneita yksinkertaisesti työntämällä työnnetään kohti Aurinkoa.

Einstein oivalsi että aika on suhteellista, mutta ikävä kyllä hän ei kyennyt oivaltamaan sitä että myös aineen tilavuus on suhteellista.

Ei se ole avaruus joka laajenee.

Atomien ytimet laajenevat koko ajan ja kierrättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa josta syntyy mm. elektroneja ja fotoneita jotka myös laajenevat.

Laajenevan valon pimeät laajenevat aallot sisältävät energiaa paljon enemmän kuin laajenevan valon laajenevat aallot.

Laajenevien valojen laajenevat pimeät aallot myös vuorovaikuttavat keskenään ja kiihdyttäessään toistensa laajenemista, ne saavat toistensa vauhdin myös kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Tämä selittää

1. Kosmologisesti punasiirtyneen valon

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiön.

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymän

4. Kaksoisrakokokeet

5. Myös sen miten kaikki valot ”osaavat” liikkua kaikkialla valolle ominaisella nopeudella.

Jännä ettei kukaan tuotakaan koskaan ole ihmetellyt.

Todetaan vain että niin se on. Kaikki valot nyt vaan liikkuvat aina sillä valolle ominaisella nopeudella. Jotenkin jotenkin.

Oikeasti asiasta kiinnostunut ihminen haluaa ymmärtää mihin se perustuu.

Ja sehän tietysti perustuu siihen että laajenevien valojen laajenevat pimeät aallot automaattisesti kontrolloivat toistensa liikenopeutta, koska vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Kun toisesta galaksijoukosta peräisin oleva hitaampi laajeneva valo työntyy toisen galaksijoukon alueelle ja vuorovaikuttaa uudemman ja vähän nopeamman laajenevan valon kanssa, tämä uudempi ja vähän nopeampi laajeneva valo kiihdyttää vanhemman ja hitaammin liikkuvan laajenevan valon vauhdin samaksi mikä sen oma liikenopeus on ja samalla vanhempi laajeneva valo venyy eli kosmologisesti punasiirtyy.

Tämän ymmärtäminen ja hahmottaminen olisi oleellisen tärkeää kosmologeille ja fyysikoille, mutta kun iso paha suhteellisuusteoria estää kosmologeja ja fyysikoita edes pohtimasta tätä vaihtoehtoa, emme koskaan tule saamaan aikaiseksi fysiikan kaiken teoriaa.

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu