Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Vaalietkot alkoivat – tilaa maksuton ja määräaikainen eduskuntavaalikirje! Tilaamaan ->

Savorinen ja Yhdysvalloissa riehuva ”pommi­sykloniksi” yltyvä myrsky – ”Tapahtuu kerran suku­polvessa”

Yhdysvalloissa riehuu ”pommi­sykloniksi” yltyvä myrsky – ”Tapahtuu kerran suku­polvessa”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009285021.html

YHDYSVALLOISSA raivoaa loppuviikon aikana talvimyrsky, jollaisen Yhdysvaltain kansallinen ilmatieteenlaitos (NWS) kuvailee ”tapahtuvan kerran sukupolvessa”.

Myrsky iskee CNN:n mukaan lähes jokaiseen Yhdysvaltain osavaltioon ja lamauttaa joululiikenteen.

Esimerkiksi Keskilänteen voi tuiskuttaa yli metri lunta. Yli 90 miljoonalle ihmiselle on annettu säävaroitus ja yli 87 miljoonalle varoitus pakkasen purevuudesta. Varoituksia on annettu 37 osavaltioon. NWS:n mukaan varoitukset koskevat noin kolmasosaa yhdysvaltalaisista.”

🤔🤔🤔

Tällä videolla käyn läpi loppuvuoden 2022 sään ääri-ilmiöitä ja sitä miten hyvin nämä isoimmat hässäkät ajoittuivat näiden linjautumisten kanssa.

Tässä vielä nämä hyvin harvinaiset linjautumat loppuvuodelle 2022.

Ensimmäinen iso aktivoituminen oli 12.8.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Saturnus linjautuivat

10.9.2022 täysikuu

17.9.2022 Maapallo oli Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella

Toinen iso aktivoituminen oli 26.9.2022 Aurinko, Kuu, Maapallo ja Jupiter linjautuivat

9.10.2022 täysikuu

Kolmas iso aktivoituminen oli 8.11.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Uranus linjautuivat

Neljäs iso aktivoituminen oli 8.12.2022 Aurinko, Maapallo, Kuu ja Mars harvinaisen suoralla linjalla keskenään.

Eli Kuu siis peitti Marsin näkyvistä 44 minuutin ajaksi siten että Marsin atomien ytimistä peräisin olevat pimeän energian hiukkaset / tihentymät kohtasivat vastapalloon Auringosta, Maapallosta ja Kuusta peräisin olevaa pimeää energiaa ja ennen Maapallon läpi työntymistä nämä Marsista peräisin olevat pimeän energian hiukkaset työntyivät Kuun läpi.

Sekin voimisti näiden pimeän energian hiukkasten / tihentymien entropiaa.

Ja koska linjautuma oli näin harvinaisen suora, ehtivät nämä pimeän energian hiukkaset työntyä erittäin monien vastaan työntyvien tihentymien läpi ja joka kerta niissä ollut energia hajaantui isommalle avaruuden alueelle.

Näin Maapallon läpi työntyi Marsista peräisin olevaa pimeää energiaa paljon normaalia vähemmän.

Eli Maapallon sisustaa aktivoitiin isosti 8.12.2022.

Viiveellä sitten energiaa ulos Maapallosta.

Olisiko niin että Ensin sitä työntyy ulos päiväntasaajan tuntumasta ja pikkuhiljaa vaikutukset siirtyvät kohti napa-alueita sitä mukaa kuin tätä ylimääräistä energiaa alkaa ohjautua ulos Maapallosta lähempää ja lähempää napa-alueita.

Neptunuksen oletan vaikuttavan pinnallisemmin kuin esim. lähempänä Maapalloa olevan Marsin. Siksi Mars vaikuttaa Maapallon sää-ilmiöihin pidemmän aikaa / pidemmällä viiveellä.

Oletan että napa-alueiden pyörteitä ylläpitää nimenomaan energia jota ohjautuu ulos napa-alueiden kautta.

Tällaiset hyvin suorat linjautumat sitten saavat järjestelmän sekaisin ja nyt se näkyy pohjoisamerikassa konkreettisesti.

Tämä kaikki tarkoittaa sitä että nykyinen atomimalli kuvaa ainetta täysin virheellisesti. Linjautumien vaikutuksia on turha pohtia nykyisen atomimallin mukaisesti. Ei kyse ole ns. gravitaatiosta.

Kyse on pimeästä energiasta / pimeästä työntävästä voimasta jota kaikki atomien ytimet kierrättävät kaikkien muiden atomien ytimien kanssa.

Tässä vielä ennustukseni loppuvuodelle 2022. Latasin tämän videon youtubeen syyskuun 9 päivä 2022

🤔🤔🤔

🙂

Ps. Mistäköhän saisi infoa siitä onko Maapallon akselinsa ympäri pyörimisnopeudessa taas tapahtunut muutoksia loppuvuoden 2022 aikana?

Sen jälkeen kun Jupiter siirtyi samalle puolelle Aurinkokuntaa kuin muut kaasuplaneetat muutama vuosi sitten, on Maapallo ilmeisesti alkanut pyörimään nopeammin.

Sitä ennen Maapallon akselinsa ympäri pyöriminen oli hidastunut kymmenien vuosien ajan.

Olisi mielenkiintoista tietää tarkasti miten loppuvuosi 2022 on vaikuttanut Maapallon akselinsa ympäri pyörimiseen.

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (8)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Mika Saarela
  Mika Saarela #3799955

  Pakkohan sen maan on pyöriä nopeammin akselinsa ympäri, kun päiväkin on lyhentynyt jo monta viikkoa.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Risto Pärkkä
   Risto Pärkkä #3800086
   Vastaus kommenttiin: #3799955

   Johtuu varmaan mustan tähden linjautumisesta jonkin toisen tähden kanssa, jonka seurauksena kvarkit ovat räjähdelleet ja keijupölyä on levinnyt ympäri avaruutta. 😀

   Ilmoita asiaton viesti

   • jallerajala
    Jari Rajala #3800112
    Vastaus kommenttiin: #3800086

    Laajentumisen herkkä kohta on just siinä kun kappale aAa kohtaa kappale bBeen pinnan laajentuessaan aina tuonne periferiaan josta kvarkit saavat extrabuustiin kun pimeys iskee takavasemmalta aivan järkyttävästi vastapalloon ja siittä sitten viiveellä lähtee heti kohta extrabuusti kohti auringon hottia sydäntä josta minuuttia myöhemmin Jupiteron ja UrAnuksen vaikutuksesta napapyörteet saavat linjautumisen kautta lisää voluumia maan tiukkaan ytimeen josta lähtee samaan aikaan supersuihku ehkä about Alaskaan ja aiheuttaa mennessään Georgiassa ja Seelannissa kolmannen asteen yhteyden ja ihmiset nukkuvat hevetin huonosti koska Kuu hämmentää linjautumisillaan samaan aikaan ja varsinkin sen pimeyden voimillaan koko planetaarista järjestelmää Merkuriksen ohittaessa Pluton ja se saa taas pidemmällä syklisellä viiveellä aikaan vaarallista lumisadetta Oregonissa sekä Kuun takapuolella jota tosin ei voi havaita nykylaitteilla koska Einstein on hulluudessaan ohjannut ihmiskunnan vähintäinkin sadantuhannen vuoden harharetkelle ja ihmiset ovat herran vuonna 2022 hyvin hämmästyneitä mister Savorisen ylivoimaisesta keittiön pöydän äärellä hankkimastaan älykkyydestä ja kaiken mahdottman ja mahdollisen selitys voimaisuudesta pelkästää jouluglögin avulla.

    Ilmoita asiaton viesti

 2. Jukka Petteri Savorinen
  Jukka Petteri Savorinen #3800163 Kirjoittaja

  ”pommi­sykloniksi” yltyvä myrsky – ”Tapahtuu kerran suku­polvessa”

  Jännä että osui just tähän 2022 loppuvuoteen.

  Muuten vaan ennustin näitä sään ääri-ilmiöitä isosti loppuvuoteen 2022.

  🙂

  Ilmoita asiaton viesti

  • jallerajala
   Jari Rajala #3800382
   Vastaus kommenttiin: #3800306

   Ihmtellään Matti, se vain käy, milloin tahansa!

   Jupiterin massa on 0,001 auringon massasta, eli Aurinko on noin 1000 kertaa massiivisempi kuin Jupitero. Jupiteron vaikutus on ihan laskettavissa, se on totta. Jupiter on aika iso ja sen verta massiivinen, että se muuttaa hieman jopa Auringon gravitaatiota, ja muodostaa sen kanssa ns. barycenterin. Aurinkokin kiertää siis hieman myös tätä barycenteria, mikä tarkoittaa, että Aurinko kiertää aavistuksen Jupiterin ympäri, eli saa sen radan hieman taipumaan. Kaikilla muilla aurinkokuntamme planeetoilla on myös barycenter Auringon kanssa, mutta niiden barycenterit sijaitsevat Auringon sisällä niiden massan pienuuden vuoksi, mikä tarkoittaa, että muut 7 planeettaa kiertävät about. lähes suoraan Auringon ympäri.

   Terveisin 110% täysin vakio Savoriselle päänaukoja ;O

   Ilmoita asiaton viesti

  • Jukka Petteri Savorinen
   Jukka Petteri Savorinen #3800566 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3800306

   Päänaukojat kirjoittavat usein miten gravitaatio tekee sitä ja miten se tekee tätä.

   Ikinä eivät kerro mitään siitä miten tämä ns. gravitaatio sen kaiken tekee.

   Sitä he eivät kerro yksinkertaisesti sen takia kun eivät siitä mitään tiedä.

   🙂

   Ilmoita asiaton viesti

   • jallerajala
    Jari Rajala #3802016
    Vastaus kommenttiin: #3800566

    Onhan tämä asia sinulle kerrottu monen monta kertaa. Laitetaan nyt taas kertaalleen, jos on mennyt sattumoisin vaikka ohi. Eli aika-avaruuden käyrästä ja gravitaatio laista, mitä ja miksi.

    Joka kerta kun hyppäät, koet painovoiman. Se vetää sinut takaisin maahan. Ilman painovoimaa leijuisit ylös ilmakehään – yhdessä kaiken muun maan aineen kanssa .

    Näet painovoiman työskennellessäsi aina, kun pudotat kirjan, astut vaa’alle tai heität pallon ilmaan. Se on niin jatkuva läsnäolo elämässämme, että me harvoin ihmettelemme sen mysteeriä – mutta jopa useiden hyvin vastaanotettujen teorioiden avulla, jotka yrittävät selittää, miksi kirja putoaa maahan (ja samaan tahtiin kuin kivi tai kivi) sohvalla), ne ovat edelleen vain teorioita.

    Joten mitä me ylipäätään tiedämme painovoimasta? Tiedämme, että se saa mikä tahansa kaksi esinettä universumissa vetäytymään toisiinsa. Tiedämme, että painovoima auttoi universumin muodostumisessa, että se pitää kuun kiertoradalla Maan ympäri ja että sitä voidaan käyttää arkipäiväisemmissä sovelluksissa, kuten painovoimalla toimivissa moottoreissa tai painovoimalla toimivissa lampuissa .

    Mitä tulee toiminnan takana olevaan tieteeseen, tiedämme, että Isaac Newton määritteli painovoiman voimaksi – voimaksi, joka houkuttelee kaikki esineet kaikkiin muihin esineisiin. Tiedämme, että Albert Einstein sanoi, että painovoima on seurausta aika-avaruuden kaarevuudesta. Nämä kaksi teoriaa ovat yleisimmät ja laajalti tunnustetut painovoiman selitykset.

    Tässä tarkastelemme Newtonin painovoimateoriaa, Einsteinin painovoimateoriaa ja käsittelemme myös uudempaa näkemystä ilmiöstä.

    Vaikka monet ihmiset olivat jo havainneet painovoiman olemassaolon, Newton oli ensimmäinen, joka kehitti yhtenäisen selityksen painovoimalle, joten aloitamme siitä.

    Newtonin painovoima

    Newton esitti ajatuksen, että painovoima oli ennustettava voima. Hänen kumulatiivisen työnsä ansaitsi hänelle muistomerkin Griffithin observatoriossa.

    Newton esitti ajatuksen, että painovoima oli ennustettava voima.

    1600-luvulla englantilainen fyysikko ja matemaatikko Isaac Newton istui omenapuun alla – tai niin ainakin legenda kertoo. Ilmeisesti omena putosi hänen päähänsä, ja hän alkoi ihmetellä, miksi omena tippui maahan.

    Newton julkaisi universaalin painovoimateoriansa 1680-luvulla. Pohjimmiltaan se esitti ajatuksen, että painovoima oli ennustettava voima, joka vaikuttaa kaikkeen universumin aineeseen ja on sekä massan että etäisyyden funktio. Teorian mukaan jokainen ainehiukkanen vetää puoleensa jokaista toista hiukkasta (esimerkiksi ” Maan ” hiukkasia ja ”sinun” hiukkasia) voimalla, joka on suoraan verrannollinen niiden massojen tuloon ja kääntäen verrannollinen hiukkasten neliöön. niiden välinen etäisyys.

    Joten mitä kauempana hiukkaset ovat ja/tai mitä vähemmän massiivisia hiukkaset ovat, sitä pienempi on gravitaatiovoima.

    Gravitaatiolain vakiokaava menee [lähde: UT ]:

    Gravitaatiovoima = (G * m1 * m2) / (d2)
    Gravitaatiovoima = (G * m1 * m2) / (d 2 )

    missä G on gravitaatiovakio , m1 ja m2 ovat niiden kahden kohteen massat, joille lasket voiman, ja d on näiden kahden massan painopisteiden välinen etäisyys.

    G:n arvo on 6,67 x 10E-8 dyne* cm2 / gm2 . Joten jos asetat kaksi 1 gramman esinettä 1 senttimetrin etäisyydelle toisistaan, ne houkuttelevat toisiaan 6,67 x 10E-8 dynin voimalla. Dyne painaa noin 0,001 grammaa, mikä tarkoittaa, että jos käytössäsi on voiman dyne, se voi nostaa 0,001 grammaa Maan gravitaatiokentässä . Joten 6,67 x 10E-8 dyne on pieni voima.

    Kun käsittelet massiivisia kappaleita, kuten Maan, mutta jonka massa on 6E+24 kiloa (katso Kuinka paljon planeetta Maa painaa? ), se muodostaa melko voimakkaan gravitaatiovoiman. Siksi et kellu avaruudessa juuri nyt.

    Kohteeseen vaikuttava painovoima on myös kohteen paino. Kun astut vaa’alle, vaaka näyttää kuinka paljon painovoima vaikuttaa kehoosi. Kaava painon määrittämiseksi on [lähde: Kurtus]:

    paino = m * g

    missä m on kohteen massa ja g on painovoiman aiheuttama kiihtyvyys. Maan painovoiman aiheuttama kiihtyvyys on 9,8 m/s² – se ei koskaan muutu objektin massasta riippumatta. Siksi, jos pudotat katolta kivin, kirjan ja sohvan, ne osuisivat maahan samaan aikaan.

    Newtonin painovoimateoria oli satojen vuosien ajan melko yksinäinen tiedeyhteisössä. Asia muuttui 1900-luvun alussa.

    Einsteinin painovoima

    Albert Einstein kutsui painovoimaa aika-avaruuden muodon vääristymäksi.

    Albert Einstein , joka voitti Nobelin fysiikan palkinnon vuonna 1921, esitti vaihtoehtoisen painovoimateorian 1900-luvun alussa. Se oli osa hänen kuuluisaa yleistä suhteellisuusteoriaansa, ja se tarjosi hyvin erilaisen selityksen kuin Newtonin universaalin painovoiman laki. Einstein ei uskonut painovoiman olevan voima ollenkaan; hän sanoi, että se oli vääristymä aika-avaruuden muodossa, joka tunnetaan myös nimellä ”neljäs ulottuvuus” (katso How Special Relativity Works oppiaksesi aika-avaruudesta).

    Perusfysiikka väittää, että jos ulkoisia voimia ei vaikuta, esine kulkee aina suoriinta mahdollista linjaa. Näin ollen ilman ulkoista voimaa kaksi samansuuntaista reittiä kulkevaa kohdetta pysyvät aina samansuuntaisina. He eivät koskaan tapaa.

    Mutta tosiasia on, että he tapaavat. Rinnakkaisilta reiteiltä lähtevät hiukkaset päätyvät joskus törmäämään. Newtonin teorian mukaan tämä voi tapahtua painovoiman vuoksi, voimasta, joka houkuttelee näitä esineitä toisiinsa tai yhteen, kolmanteen esineeseen. Einstein sanoo myös, että tämä tapahtuu painovoiman vuoksi – mutta hänen teoriassaan painovoima ei ole voima. Se on aika-avaruuden käyrä.

    Einsteinin mukaan nämä esineet kulkevat edelleen suoriinta mahdollista linjaa pitkin, mutta aika-avaruuden vääristymän vuoksi suorin mahdollinen viiva kulkee nyt pallomaista polkua pitkin. Joten kaksi esinettä, jotka liikkuivat tasaista tasoa pitkin, liikkuvat nyt pallomaista tasoa pitkin. Ja kaksi suoraa polkua pitkin tätä palloa päättyvät yhteen pisteeseen.

    Vielä uudemmat painovoimateoriat ilmaisevat ilmiön hiukkasten ja aaltojen muodossa. Erään näkemyksen mukaan gravitoneiksi kutsutut hiukkaset houkuttelevat esineitä toisiinsa. Gravitoneja ei ole kuitenkaan koskaan havaittu. Gravitaatioaallot on havaittu. Niistä ei tässä sen enempää.

    Tiedämme, että sen, mikä menee ylös, täytyy tulla alas. Ehkä jonain päivänä tiedämme tarkalleen miksi. Mutta siihen asti voimme olla tyytyväisiä, kun tiedämme, ettei planeetta Maa tipu aurinkoon lähiaikoina. Painovoima pitää sen turvallisesti kiertoradalla.

    Se että esim. gravitonia ei ole vielä löydetty, ei tee Savorisen höpö kummajaisista sen todellisimpia. Ja jos kyselet raksamaalarilta tämän tarkempia tietoja, niin olet silloinkin väärässä paikassa kysymyksinesi.

    Lähde > https://science.howstuffworks.com/environmental/earth/geophysics/question232.htm

    Ilmoita asiaton viesti