Savorinen kertoo, Aurinko, Merkurius, Kuu, Maapallo linjautuma ja Auringonpimennys = Garrington 1859, erittäin voimakas Auringonpurkaus

 

Einstein johti fyysikot yli sadan vuoden harharetkelle.

Millä todennäköisyydellä vain muutamaa päivää ennen kaikkien aikojen voimakkainta maasuuntaista Auringonpurkausta edelsi sattumalta kaksi planeettojen linjautumaa?

28 päivä elokuuta 1859 Aurinko, Merkurius, Kuu ja Maapallo linjautuivat.

Linjautuma Maapallon ja Kuun osalta oli niin tarkka että silloin oli Auringonpimennys.

Eli Maapallosta peräisin olevaa energiaa työntyi Kuun läpi kohti Aurinkoa.

Eipä ihme että tuo energia pystyi aktivoimaan Auringon sisällä kohti Auringon pintaa työntymässä ollutta magneettista ainetta tehokkaasti.

Ja saman aikaisesti Merkurius liikkui purkausalueen yläpuolella ja aktivoi tuota magneettista ainetta omalta osaltaan melko pitkään. Merkurius kuitenkin liikkuu melko nopeasti Auringon ympäri. Toki Auringonpilkut Auringon pinnan mukana nopeammin.

🤔🤔🤔

 

Eikä tuossa kaikki. Sattumoisin Auringon sivulla taustalla oli linjautuneena Auringon kanssa Venus, Mars ja Saturnus.

Mitä tästä pitää ymmärtää.

Se että Venuksesta peräisin olevia pienen mittakaavan tihentymiä, joilla on tiheys ja tilavuus, sisäinen rakenne, sisäinen liike / aika ja sisäinen paine, työntyi kohti Marsia ja Saturnusta siten että niistä peräisin olevat vastaavat pienen mittakaavan tihentymät kohtasivat niitä vastapalloon uudestaan ja uudestaan matkallaan kohti Aurinkoa. Työntyessään toistensa läpi nämä pienen mittakaavan tihentymät vuorovaikuttavat toistensa kanssa, saaden toisissansa olevan energian hajaantumaan isommalle alueelle.

Näin todennäköisyys sille että isommaksi laajentunut tihentymä kohtaa vastapalloon toisen vastaavan tapahtuman kokeneen tihentymän on suurempi jne jne.

Tämän takia näillä linjautumisilla on merkitystä.

Ei sen takia että planeetat jotenkin jotenkin voisivat kohdistaa toisiinsa tätä selittämätöntä ns. vetävää voimaa jotenkin jotenkin.

Merkuriuksesta ja Kuusta peräisin olevat tihentymät saivat aikaan saman ilmiön Maapallosta peräisin oleville tihentymille ja varsinkin Kuun läpi työntyminen voimisti näiden Maapallosta peräisin olevien tihentymien entropiaa.

Toki myös Marsista kohti Saturnusta peräisin olevat tihentymät voimistivat Saturnuksesta peräisin olevien tihentymien sisäistä painetta niiden työntyessä kohti Aurinkoa. Ja Merkuriuksesta peräisin olevat tihentymät saivat tuon aikaan tietysti myös Kuusta peräisin oleville tihentymille jotka työntyivät kohti Aurinkoa.

Venuksesta, Marsista ja Saturnuksesta peräisin olevat tihentymät työntyivät Auringon pintakerrosten läpi tuolle alueelle jossa sen voimakkaan Auringonpurkauksen aikaan saanut magneettinen aine oli työntymässä kohti Auringon pintaa.

Nykyiset fyysikot voivat selittää nuo linjautumat elokuun 28 päivä vuonna 1859 sattumaksi, mutta heille minulla on terveiset.

Milloinka olitte ajatelleet selittää mihin tämä ns. vetävä voima perustuu?

Kun väitätte että kappaleet muka jotenkin jotenkin vetävät toisiansa puoleensa, niin eikö olisi jo korkea aika selittää mihin se perustuu.

Miten vetävä voima syntyy, toimii ja välittyy.

Jos väitätte että kappaleet jotenkin jotenkin muka kaareuttavat avaruutta, niin mitäpä jos yrittäisitte kuvata sitä sanoin ja / tai visuaalisesti.

Jos ja kun ette siihen kykene, niin pitäisikö teidän vaan myöntää että uskotte vastaaviin käsitteisiin kuin mitä antiikinajan jumalat olivat, kun väitätte avaruuden muka laajenevan, kaareutuvan, aaltoilevan, poreilevan ja kiertyvän. Puhumattakaan kun uskottelette että ylimääräisiä tilaulottuvuuksia olisi muka olemassa.

Täysin käsittämätöntä miten paljon huuhaata nykyiset kosmologian teoriat sisältävät!!!

Olisiko aika herätä yli sadan vuoden ruususten unesta. Unesta johon vaivuitte kun luitte Einsteinin sadun kaareutuvasta avaruudesta.

🤔🤔🤔

🤔

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu