Savorinen kertoo, EarthSpots, Sunspots ja RedSpot perustuvat samaan ilmiöön. Rankkasateet ja tulvat ennustuksen mukaisesti.

Ennustin voimakkaita rankkasateita ja tulvia viikon – kahden viiveellä loppuvuoden 2023 ensimmäisen ison aktivoitumisen jälkeen. Eli Maapallo oli Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella 27.8.2023 ja silloin pimeää energiaa Auringosta ja Saturnuksesta vastapalloon alueella jolla Maapallo oli.

Tuo pimeä energia aktivoitui kohdatessaan vastaavaa pimeää energiaa vastapalloon ja näin se kykeni aktivoimaan Maapalloa sisältä käsin ja sai Maapallosta ulos työntymässä olevan kaasujen ja vesimolekyylien virtauksen työntymään Maapallosta ulos kovemmalla paineella.

Se voimisti hirmumyrskyjä etukäteen ennustettavalla tavalla ja sai työntymään Maapallosta ulos paljon vettä jota on nyt satanut isosti alas siellä sun täällä Maapallolla.

Kreikassa

🤔

Turkissa

🤔

Kiinassa

https://youtu.be/QvnH963QT8Y?si=wCkmFIV6nfZC9Q5Q

🤔

Nyt jos koskaan myös suomalaisen tiedeyhteisön kannattaa olla hereillä. Maailmankuva mullistuu parhaillaan isosti ja se menee uusiksi atomimallista lähtien.

🤔

🤔

Jupiterilla ja muillakin kaasuplaneetoilla on omat myrskynsä.

Jupiterilla Jupiterin punaista pilkkua on havannoitu satoja vuosia.

Muutama vuosi sitten Jupiterin navoilta löytyi pyörteitä jotka ovat symmetrisesti keskenään.

🤔

Sattumoisin löysin sivuston jossa voi seurata miten tuulet liikkuvat Maapallolla.

Etelämantereen ympärillä ilma sattui pyörimään jossakin määrin myös symmetrisesti.

 

Nyt muutkin alkavat ymmärtämään että esim. maasuuntaiset Auringonpurkaukset aktivoivat Maapalloa siten että hirmumyrskyt voimistuvat ja ne saavat aikaan hirmumyrskyjä.

Solar Storms & Hurricanes

🤔

Eivät ole vielä osanneet yhdistää esim. vuoden 2005 voimakkaisiin Auringonpurkauksiin sitä 2004 joulukuun voimakasta energiapulssia joka työntyi Aurinkokuntaan vain reilu vuorokausi Aasian Tsunamin ja maanjäristyksen jälkeen siten että sen oma pilottiaalto oli jo Maapallon kohdalla reilu vuorokausi ennen sitä varsinaista rekisteröitävissä olevaa energiapulssia.

Myös nämä Aurinkokunnan ulkopuolelta Aurinkokuntaan työntyvät energiapulssit sisältävät paljon enemmän energiaa mitä meidän laitteilla on rekisteröitävissä.

Sitä työntyi planeettojen ja Auringon sisälle ja se aktivoi planeettoja ja Aurinkoa siten että viiveellä niiden pinnalle työntyi ainetta joka sai aikaan myrskyjä ja esim. Auringossa voimakkaita purkauksia.

Auringonpurkauksista vapautuu myös paljon enemmän energiaa mitä meidän laitteilla voidaan rekisteröidä ja tuo energia aktivoi planeettoja sisältä käsin jne.

Ps. Linjautumat aktivoivat planeettoja, mutta koska maasuuntaiset Auringonpurkaukset aktivoivat Maapalloa myös, niin aika ajoin linjautumien syklit eivät toteudu niin selkeästi johtuen nimenomaan siitä että nämä maasuuntaiset Auringonpurkaukset sotkevat linjautumien ylläpitämää sykliä.

Eikä näitä voimakkaita Aurinkokunnan ulkopuolelta peräisin olevia energiapulsseja kannata unohtaa. Ne tuovat mukaan oman lusikkansa tähän mielenkiintoiseen soppaan.

Ne ovat usein peräisin oman galaksimme ns. magnetartähdistä.

2004 joulukuun voimakas energiapulssi sai mm. Jupiterin punaisen pilkun voimistumaan reilun vuoden viiveellä. Ehkäpä sitä voimistivat myös nämä voimakkaat Auringonpurkaukset joita Auringossa oli vuonna 2005 useita.

Maapalloa aktivoidaan seuraavan kerran isosti 19.9.2023. Silloin Maapallo on Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella. Tämä siis hyvissä ajoin etukäteen ennustettavalla tavalla.

Toki nämä voimakkaat maasuuntaiset Auringonpurkaukset pystyvät aktivoimaan Maapalloa aina silloin kun niitä esiintyy.

By the way.

Ennakoin Auringon aktivoituvan loppuvuoden 2023 aikana koska Venus ja Maapallo linjautuvat Auringon ja kaasuplaneettojen kanssa loppuvuoden 2023 aikana nopeaan tahtiin. Venus edellä ja Maapallo perästä.

Seurataan tilannetta.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu