Savorinen kertoo mihin Garringtonin tapaus, vuoden 1859 erittäin voimakas Auringonpurkaus perustui.

Aikuisten oikeasti. Piti tarkastaa ja kyllä. 28.8.1859 oli ollut osittainen Auringonpimennys. Eli Maapallosta peräisin olevat tihentymät työntyivät ensin Kuun läpi matkallaan kohti Aurinkoa. Ja Merkurius siis oli samaan aikaan tuon alueen yläpuolella mistä Aurinko purkautui isosti.

Eikö näitä tapahtumia todellakaan ole osattu yhdistää aikaisemmin toisiinsa 😮😮😮

Vai olisiko muka tuokin sattumaa?!?

Ja osittain Auringon toisella puolella suorassa linjassa Venus ja Mars, siten että näiden kiviplaaneettojen taustalla vielä Saturnus melko suoralla linjalla.

Ja nykyfysiikka ei osaa selittää miten planeetat Aurinkoa voisivat sisältä päin aktivoida. Mutta kyllä ne siihen pystyvät. Vieläpä hyvin loogisella tavalla niiden tihentymien / hiukkasten avulla jota kaikki laajenevat atomien ytimet kaikkien muiden laajejevien atomien ytimien kesken kierrättävät. Ja tätä meille rekisteröimätöntä pimeää energiaa / työntävää voimaa Auringon sisälle siten että siellä näiden työntävää voimaa välittävien laajenevien tihentymien itsensä sisälle työntyy laajenevaa työntävää voimaa jota Auringon laajenevat atomien ytimet keskenään kierrättävät. Eli loogisesti kyse on kaikessa yksinkertaisuudessaan pienen mittakaavan tihentymien lämpölaajenemisesta.

Ja kun ne tämän jälkeen itse törmäilevät Auringon pintaa kohti työntyvän magneettisen aineen atomien ytimiin, niin nyt tuo aine lämpölaajenee voimakkaammin ja työntyy kovemmalla paineella kohti Auringon pintaa jne.

Too much for you?

🤔

Uusin tiedeuutinen liittyen maanjäristyksiin

Liittyy oleellisesti tähän ja viime aikojen teksteihini täällä.

Slight shifts in magnetic field preceded California earthquakes

https://phys.org/news/2022-10-slight-shifts-magnetic-field-california.html

”Researchers studying intermediate to large earthquakes in California have discovered detectable changes in the local magnetic field that occur 2–3 days before an earthquake. In a study now published in Journal of Geophysical Research: Solid Earth, William Heavlin and his team found that the signal of the magnetic field change is faint but statistically significant, and the seismologists hope their technique can be refined to eventually help forecast earthquakes.”

Juu, myös Auringonpurkaukset sisältävät energiaa, ainetta, pimeää energia ja ehkäpä jopa pimeää ainetta jotka aktivoivat Maapalloa sisältä jne.

Planeetoista myös pimeää energiaa / työntävää voimaa joka pystyy aktivoimaan Aurinkoa syvältä.

Myös Maapallo aktivoituu aika ajoin sen mukaan milloin on Auringo ja jonkun toisen planeetan tai Kuun välisellä alueella.

Jopa kahden planeetan tai planeetan ja Kuun välisellä alueella olo voi saada aikaan isojakin aktivoitumisia pienellä alueella Maapallon sisällä.

Lue myös

Suomeksi teksti on alhaalla englanninkielisen tekstin jälkeen.

Nyt mullistetaan maailmankuvaa isosti

🤔🤔🤔

🤔

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu