Savorinen kertoo mihin kaksoisrakokokeen tulokset perustuvat

Jännä ettei näin yksinkertaista asiaa kukaan ennen minua ole kyennyt oivaltamaan 😃

 

Ja tuohan selittyy siten että kaikki valot laajenevat ja laajenevien valojen laajenevat aallot, joita ei meidän laitteilla voida rekisteröidä, vuorovaikuttavat keskenään, kiihdyttäen toistensa laajenemista, jolloin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Nämä laajenevan valon meille pimeät laajenevat aallot sitten kuljettavat mukanaan rekisteröitävissä olevia laajenevia fotoneita.

Näin esim. näissä kaksoisrakokeissa ei ole mitään outoa eli ne selittyvät loogisen kauniin yksinkertaisesti.

oleellista on ymmärtää millaista aine oikeasti on ja millaisia avaruudessa laajenevat valot ovat. Näin selittyvät kaikki havainnot jotka liittyvät eaim. valoon. Kuten.

1. Valon kosmologinen punasiirtymä ilman hokkus pokkus laajenevaa avaruutta

2. Valon ns. gravitaatiolinssi-ilmiö ilman hokkus pokkus kaareutuvaa avaruutta.

3. Ns. valon gravitaatiopunasiirtymä ja tämäkin ilman kaareutuvaa avaruutta.

4. Kaksoisrakokokeet.

5. Sekin miten kaikki valot ”osaavat” liikkua aina sillä valolle ominaisella nopeudella.

😃

Jari Rajala, sinä kun annoit ymmärtää ettei näissä galaksien keskusten supermassiivisten kohteiden suihkuissa ole mitään ihmeellistä ja että niiden syntymekanismi tiedetään jo hyvin, niin sinähän voisit käydä kertomassa tuon infon näille tyypeille jotka eivät vielä ymmärrä näiden supermassiivisten kohteiden tapaa toimia 😃

Supermassiivisen mustan aukon käyttäytymistä ei pystytä ennustamaan

Linnunradan keskustassa on supermassiivinen musta aukko, jonka kirkkaus vaihtelee. Tutkijat eivät vielä ymmärrä, miksi aukko kokee välillä hiljaisempia ja välillä aktiivisempia jaksoja.

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/supermassiivisen-mustan-aukon-kaeyttaeytymistae-ei-pystytae-ennustamaan.html

”Sagittarius A* on oman galaksimme Linnunradan keskustan musta aukko. Tähtitieteilijät ovat jo vuosikymmenien ajan tienneet Sagittarius A*:n tuottavan päivittäin purkauksia.

Kyse ei ole vähäpätöisestä poikkeamasta. Purkaukset vapauttavat kymmeniä tai jopa satoja kertoja enemmän säteilyä kuin mitä normaalisti havaitaan tulevan oman galaksimme keskusaukon suunnalta.

”Purkausten tarkka syntytapa on epäselvä”, toteaa Jakob van den Eijnden Oxfordin yliopistosta.

”Aiemmin ajateltiin, että purkaukset lisääntyvät, kun kaasupilvi tai tähti ohittaa mustan aukon, mutta tästä ei ole vielä todisteita”, Eijnden sanoo.

”Emme voi myöskään vahvistaa teoriaa jonka mukaan ympäröivän kaasun magneettisilla ominaisuuksilla olisi tässä rooli.””

Vieläkö väität että fyysikot muka tietäisivät mihin esim. nämä navoilta pois päin suuntautuvat suihkut perustuvat?

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu