Savorinen kertoo minkä takia kaiken alku totaalisesta olemattomuudesta on huuhaata.

Yksinkertaisesti sen takia ettei mitään voi syntyä totaalisesta olemattomuudesta.

Näin se vaan on. Ei siitä pääse yli, eikä ympäri.

Jokainen joka luottaa itseensä ja miettii asiaa ajatuksella, ymmärtää että niin se on.

Se että avaruuteen syntyy uusia rekisteröitävissä olevia hiukkasia, ei mitenkään todista sitä että nämä uudet hetkellisesti rekisteröitävissä olevat hiukkaset syntyisivät muka täysin tyhjästä hokkus pokkus.

Kaiken alku totaalisesta olemattomuudesta siis on huuhaata.

Tuo on itsestään selvä asia.

Avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet toki syntyivät ikäänkuin tyhjästä, mutta oikeasti se äärimmäisen tiheä työntävä voima josta ne syntyivät oli tietysti olemassa ennen kuin siitä syntyi näitä avaruudessa laajenevia supermassiivisia kohteita.

Se oli puristunut tietyllä avaruuden alueella äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi, koska se oli työntynyt tuolle jossa oli äärimmäinen paine ja näin koska tuolla alueella ja tuon alueen ulkopuolella kaikki äärimmäisen tiheä työntävä voima räjähtää koko ajan vähemmän tiheämmäksi työntäväksi voimaksi koko ajan, työntyen tuon alueen keskustasta pois päin jne

Myös avaruudessa laajenevat tähdet syntyivät ikäänkuin tyhjästä, mutta oikeasti ne syntyivät avaruudessa laajenevasta pimeästä aineesta jota työntyy ulos näistä avaruudesta laajenevista supermassiivisista kohteista joita avaruudessa laajenevien galaksien keskustoissa on.

Jopa elektronit ja fotonit syntyvät ikäänkuin tyhjästä, mutta oikeasti ne syntyvät siitä pimeästä laajenevasta energiasta jota työntyy koko ajan ulos avaruudessa laajenevista atomien ytimistä.

😃

Laajeneva avaruus on keisari alasti.

Kaiken alku totaalisesta olemattomuudesta on myös keisari alasti.

Kaikki on aina olemassa olleen työntävän voiman kierrätystä aina olemassa olleessa äärettömässä 3 D avaruudessa joka itsessään ON ei yhtään mitään.

Se mikä kierrättää, eli työntävä voima, on samalla se mitä se itse kierrättää.

Aina olemassa olleen työntävän voiman kierrätystä siten että tämä sama työntävä voima on se mikä sitä työntävää voimaa kierrättää.

 

Työntävällä voimallaan työntävästä voimasta koostuva kohde ottaa haltuun sisälleen työntyvää työntävää voimaa ja työntävällä voimallaan se myös työntää sitä itsestään ulos.

 

Oleellista on ymmärtää että tämä työntävä voima on avaruudessa laajenevaa työntävää voimaa avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden sisäisesti.

Avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella on kohteita joiden sisälle työntyvä työntävä voima tulee siellä puristumaan taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

Kyse on niin massiivista ja tiheistä kohteista että siitä työntävä voimasta jota nämä kohteet keskenään kierrättävät, syntyy uusia avaruudessa laajenevia galakseja sisältä / keskeltä ulos päin.

Matkansa aikana näissä avaruudessa laajenevissa galakseissa oleva laajeneva työntävä voima tulee hajaantumaan hyvin tasaisesti avaruuteen äärimmäisen nopeaksi kaiken taustan työntäväksi voimaksi joka sitten aikanaan tulee ylläpitämään esim. uusien havaittavien kaltaisten laajenevien atomien ytimien, laajenevien ekektronien ja laajenevien fotoneiden laajenemista avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu