Savorinen kertoo minkä takia ns. avaruuden kaareutumista ei voida kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti

On helppo kirjoittaa tai sanoa, massa (energia) kertoo avaruudelle miten kaartua, avaruus kertoo massalle miten liikkua.

Mutta entäpä jos pitäisikin kuvailla asia sanoin tai visuaalisesti 🤔

Sitä kukaan ei pysty tekemään.

Eli tämä ns. avaruuden kaareutuminen on täysin uskonvarainen käsite.

Muutos perustuu aina siihen että muuttuvan systeemin erilliset osat LIIKKUVAT suhteessa toisiinsa.

Erillisten osien LIIKE suhteessa toisiinsa tapahtuu avaruudessa.

Jos joku väittää että tämä paikka / avaruus, jossa muuttuvan systeemin erilliset osat liikkuvat suhteessa toisiinsa, voi myös muokkaantua kuten kaareutua, laajentua, aaltoilla, poreilla jne, hänen pitäisi pystyä kuvailemaan sanoin ja visuaalisesti se MITEN se sen tekee.

Siis jos hän haluaa oikeasti tehdä tiedettä.

Mutta ei hän pysty kuvailemaan esim. avaruuden kaareutumista sanoin, eikä visuaalisesti.

Se johtuu yksinkertaisesti siitä ettei avaruus itsessään enää voi koostua ERILLISISTÄ osista jotka LIIKKUISIVAT suhteessa toisiinsa.

Siihen ei avaruuden taustalla enää ole mitään paikkaa / tausta-avaruutta jossa tämän ns. kaareutuvan avaruuden erilliset osat muka liikkuisivat.

Juuri tämän takia kaareutuvan avaruuden olemassa oloon uskovat joutuvat käyttämään ns. analogioita kun yrittävät epätoivoisesti kuvailla avaruuden kaareutumista.

Siihen liittyen kannattaa katsoa tämä video.

 

Eli selityksenä kumikalvon käyttäminen on kehäselitys. Se ei kerro yhtään mitään siitä mitä se avaruuden kaareutuminen oikeasti voisi olla. Kellään ei ole mitään käsitystä siitä mitä se voisi olla. Minä sanon että kaareutuva avaruus on keisari alasti. Aivan täyttä huuhaata.

🤔🤔🤔

Jännä miten ihmiset täälläkin uskottelevat itselleen että fyysikot muka ymmärtäisivät mitä tämä ns. painovoima muka on.

Tosiasia on se ettei fyysikoilla ole hajuakaan siitä mitä se on.

Nobody knows what gravity is, and that just about nobody knows that nobody knows what gravity is.

Everything you thought you knew about gravity is wrong

https://www.washingtonpost.com/outlook/everything-you-thought-you-knew-about-gravity-is-wrong/2019/08/01/627f3696-a723-11e9-a3a6-ab670962db05_story.html

We don’t know what gravity is.

”Say that to the average person, and the answer you’ll probably get is some version of: “What are you talking about? Gravity is the force of attraction that makes things fall straight down.” But say it to a physicist, and the answer you’ll get is, “That’s right.”

Get the full experience.
Choose your plan
I know, because those are the two answers I’ve been getting for the past few years, ever since I figured out that nobody knows what gravity is, and that just about nobody knows that nobody knows what gravity is. The exception is physicists: They know that nobody knows what gravity is, because they know that they don’t know what gravity is”

Joten sovitaanko silleen että esim. sinä Jari Rajala et enää uskottele itsellesi, etkä kellekään muillekaan että fyysikot muka ymmärtäisivät mitä tämä heidän ns. painovoimansa muka on 😃

Jookosta 😃

😃

 

 

 

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu