Savorinen kertoo minkä takia Venuksella on tiheä ja massiivinen kaasukehä. Terveiset tutkijoille.

Mikä ylläpitää Venuksen tulivuorien toimintaa?

1. Venus liikkuu nopeammin Auringon ympäri ja näin se linjautuu Auringon ja jonkun toisen planeetan kanssa nopeampaan tahtiin kuin Maapallo.

2. Venus on myös aika ajoin Auringon ja Maapallon välisellä alueella eli sitä aktivoi Auringon kanssa kuusi planeettaa. Maapalloa vain Mars ja kaasuplaneetat.

3. Venus on paljon useammin kahden eri planeetan välisellä alueella kuin Maapallo. Maapallolla siis omalla tavallaan iso rooli siinä että Venuksella on kasvihuoneilmiö päällä koko ajan. Venus on usein Maapallon ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella.

4. Linjautuminen Auringon ja Maapallon kanssa kestää usein melko suorana useita vuorokausia. Riippuen millä alueella Aurinkokunnassa linjautumat tapahtuvat.

Tällä videolla Venuksen linjautumia kolmen kuukauden ajalta alkaen 18.7.2023.

Niitä on yhteensä 9. En laskenut mukaan linjautumia joissa Venus on Merkuriuksen ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella. Niilläkin toki oma vaikutuksensa.

Sitä ennen Venusta aktivoi viiden kuukauden aikana vain yksi linjautuminen.

Venus oli huhtikuussa 2023 Auringon ja Marsin välisellä alueella.

21.10.2023 jälkeen meneekin sitten neljä kuukautta ilman yhtään linjautumista ja näin Venusta ei aktivoida sinä aikana näiden linjautumien toimesta ollenkaan. Helmikuun loppupuolella 2024 Venus on sitten lopulta Maapallon ja Marsin välisellä alueella.

Toki Venustakin voivat aktivoida milloin tahansa Venusta kohti suuntautuvat Auringonpurkaukset.

Tai sitten nämä erittäin voimakkaat energiapulssit Aurinkokunnan ulkopuolelta. Esim. oman galaksimme magnetartähtien purkauksista vapautuvat energiapulssit. Näitähän havaitaan aika ajoin. Tähän muistuu mieleen ainakin 2004 joulukuinen energiapulssi ja 2018 huhtikuinen energiapulssi. Niihin liittyen olikin sitten Maapallolla ennätyksellinen määrä nimettyjä trooppisia myrskyjä Atlantilla loppuvuodesta 2005 ja 2018.

Kaikille Venusta tutkiville lähteekin tässä terveiset. Seuratkaapa miten myrskyt elävät Venuksessa. Milloin niitä on ja milloin on useiden kuukausien rauhallisempia jaksoja.

Nyt siihen on erinomainen mahdollisuus koska Aurinkokunnassa on selkeä epätasapaino. Kaikki kaasuplaneetat kun ovat ryhmittyneet pienelle sektorille samalle puolelle Aurinkokuntaa.

Samasta syystä Maapallolla on ollut viimeiset about neljä vuotta paljon näitä sään ääri-ilmiöitä. Mm. erittäin voimakkaita rankkasateita ja tulvia joita on ollut helppo ennakoida sen suhteen milloin niitä esiintyy.

Aina tällaisten ryppäinä esiintyvien linjautumien jälkeen.

Eli milloin Maapallo on lyhyen ajan sisään Kuun ja jonkun toisen planeetan välisellä alueella useita eri kertoja ja usein johonkin väliin vielä Auringon ja Marsin tai Auringon ja jonkun kaasuplaneetan välisellä alueella. Tai sitten kahden toisen planeetan välisellä alueella.

🤔

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu