Savorinen kertoo mistä tämmöiset lumimäärät ovat peräisin

No niin. Mistä on peräisin tämä vesi joka nyt sataa alas lumena siellä sun täällä ympäri Maapalloa. Minäpä sen teille kerron.

 

Avaruudessa laajenevan Maapallon läpi työntyy koko ajan laajenevaa pimeää ainetta joka välittää työntävää voimaa pois päin avaruudessa laajenevan galaksin keskustan avaruudessa laajenevasta supermassiivisesta kohteesta.

Osa tuosta laajenevan pimeän aineen  erillisistä laajenevista tihentymistä laajenee laajenevan Maapallon sisälle työntymisen jälkeen uudeksi rekisteröitävissä olevaksi laajenevaksi aineeksi ja jää laajenevan Maapallon keskustaan.

Tämä voidaan havaita jälkeen päin siitä että avaruudessa koko ajan laajeneva Maapallo on laajentunut myös siten että se todellakin on havaittavissa siitä miten mannerlaatat ovat aikojen saatossa loitontuneet toisistansa näin.

Kun Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella, näitä pienen mittakaavan laajenevien tihentymien törmäyksiä vastapalloon tapahtuu paljon ja silloin Maapallon keskusta saa itselleen yleensä isoimman annoksensa uutta laajenevaa ainetta.

Nyt kun Saturnus, Jupiter, Neptunus ja Uranus ovat ryhmittyneet samalle puolelle Aurinkoa siten että Maapallo oli kaikkien kaasuplaneettojen ja Auringon välisellä alueella lyhyen ajan sisällä loppukesästä ja syksystä, sai avaruudessa laajeneva Maapallo normaalia enemmän keskustaansa uutta laajenevaa kaasua ja uutta laajenevaa vettä jota työntyi ulos laajenevasta Maapallosta laajenevan kaasun ja laajenevan vesihöyryn muodossa, saaden aikaiseksi mm. nämä historiallisen voimakkaat tornadot Kentuckyssa.

https://yle.fi › … › Pyörremyrskyt
historian pahimmat tornadotuhot Kentuckyn osavaltiossa – YLE

https://yle.fi/uutiset/3-12226108?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

No, yleensä se vesi mikä työntyy ylös,sataa myöhemmin alas muodossa tai toisessa ja näin tälläkin kertoo näyttää tapahtuvan.

Ps. Olen ennustanut näin jo monta aikaa sitten.  Tutkijat tulevat havaitsemaan että Maapallolta karkaa paljon enemmän kaasua ja vettä kuin mitä voisi olettaa. Tämä perustuu siis siihen että avaruudessa laajeneva Maapallo saa keskustaansa koko ajan lisää uutta ainetta.

😃

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu