Savorinen kertoo mitä James Webb avaruusteleskoopilla ei ainakaan nähdä ja mitä sillä todennäköisesti nähdään.

Se mikä on varmaa, on se ettei tällä James Webb avaruusteleskoopilla tulla näkemään laajenevaa avaruutta.

Sen sijaan sillä nähdään miten avaruudessa laajenevat galaksit syntyivät sisältä / keskeltä ulos päin.

Ensin syntyivät avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet omissa 3 D alkuräjähdyksissään ja kun ne sen jälkeen ohittivat toisiansa läheltä, syntyi niiden ympärille nopeasti paljon uusia laajenevia tähtiä ikäänkuin tyhjästä ja tämä James Webb teleskoopilla tullaan näkemään. Eli ei tarvita jo olemassa olevia kaasupilviä.

Näistä avaruudessa laajenevista supermassiivisista kohteista työntyy ulos ziljoonittain avaruudessa laajenevia pimeän aineen tihentymiä ja kun vastaan työntyy sopivan tiheyden omaavasti vastaavia laajenevan pimeän aineen laajenevia tihentymiä, ne kiihdyttävät toistensa laajenemisen räjähdyksenomaiseksi ja näin syntyy paljon uusia avaruudessa laajenevia tähtiä ikäänkuin tyhjästä.

Avaruudessa laajenevat tähdet jatkavat työntymistään pois päin uuden avaruudessa laajenevan galaksin keskustasta spiraalirataa pitkin aavistuksen nopeammin kuin laajenevat.

On hyvä ymmärtää että oikeasti atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää energiaa / työntävää voimaa kaikkien muiden avaruudessa laajenevien atomien ytimien kanssa.

Tästä laajenevasta työntävästä voimasta, jota työntyy ulos laajenevista atomien ytimistä ziljoonina erillisinä laajenevina tihentyminä, syntyy uusia rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita jotka myös laajenevat.

Laajenevaa ydintä kohti pitää vain työntyä sopivan energian omaava laajeneva fotoni joka kiihdyttää vastaan työntyvien ziljoonien erillisten laajenevien tihentymien laajenemisen räjähdyksenomaiseksi ja näin niistä yhdistyy uusi laajeneva elektroni tai laajeneva fotoni, riippuen siitä miten lähellä laajenevaa atomin ydintä vuorovaikutus tapahtuu.

Eli avaruudessa laajenevat elektronit ja avaruudessa laajenevat fotonit syntyvät samalla periaatteella kuin avaruudessa laajenevat tähdet.

Lisäksi on hyvä ymmärtää että suurin osa avaruudessa laajenevan valon massasta on avaruudessa laajenevan valon pimeissä laajenevissa aalloissa jotka vuorovaikuttavat keskenään, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja tämän takia avaruudessa laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämänhän todistaa

1. Kosmologisesti punasiirtynyt valo

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. valon gravitaatiopunasiirtymä.

4. Kaksoisrakokokeet.

5. Se että kaikki avaruudessa laajenevat valot liikkuvat aina samalla nopeudella avaruudessa.

Jukka Savorinen

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu