Savorinen kertoo miten kaukainen Neptunus voi vaikuttaa Maapallon ja Auringon sisällä isosti

Kaukaisesta Neptunuksesta peräisin olevat työntävää voimaa välittävät laajenevat tihentymät vaikuttavat isosti syvällä laajenevan Maapallon sisällä.

Sitä voimakkaammin, mitä enemmän niiden itsensä sisälle työntyy laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevan planeetan laajenevat atomien ytimet keskenään kierrättävät.

Yleensä laajenevan planeetan sisällä liikkuessaan näistä muista planeetoista tai Kuusta peräisin olevat laajenevat tihentymät eivät kohtaa vastapalloon työntyviä laajenevia tihentymiä, mutta aika ajoin laajeneva Maapallo on Auringon ja jonkun kaasuplaneetan tai Auringon ja Marsin välisellä alueella.

Silloin Maapallon keskustassa tapahtuu enemmän.

😃

Epäilen vahvasti, ettette kykene hyväksymään sitä tosiasiaa, että entropia vaikuttaa myös näihin pienen mittakaavan avaruudessa laajeneviin tihentymiin.

Ette kykene hahmottamaan, että niillä on tiheys, tilavuus ja sitä kautta sisäinen paine eli sisäinen liike / aika.

Ette kykene ymmärtämään sitä miten tämä vaikuttaa siihen mitä pienessä mittakaavassa oikeasti tapahtuu.

😃

 

Tehdään ajatuskoe.

 

Puristetaan Kuun aine niin tiheäksi, että siitä muodostuu yhtä pieni hiukkanen / tihentymä mitä neutriinot ovat.

Annetaan nyt tämän hiukkasen / tihentymän työntyä avaruudessa laajenevan Maapallon sisälle lähes valonnopeudella.

Mitä tapahtuu 🤔

Luonnollisesti tuon tihentymän sisäinen liike / aika on erittäin paljon hitaampaa kuin meidän ”laajeneva” aikamme / liikkeemme on, ettei se vuorovaikuta juuri ollenkaan laajenevan Maapallon laajenevien atomien ytimien kanssa.

 

Joten se työntyy laajenevan Maapallon läpi ilman mitään sen ihmeellisempää.

 

Mutta mutta, entäpä jos annamme työntyä sitä kohti erittäin paljon tätä laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevat atomien ytimet kierrättävät.

Tai vielä parempi.

Annetaan sen kohdata vastapalloon saman massan ja saman tiheyden omaavia laajenevia tihentymiä kerta toisensa jälkeen. Sitä mukaa kuin sen sisäinen paine kasvaa, sisäinen liike / aika nopeutuu ja sen tilavuus kasvaa, annetaan sen kohdata vastapalloon koko ajan saman tiheyden, tilavuuden ja saman sisäisen liikkeen / ajan omaavia laajenevia tihentymiä jotta niiden keskinäinen vuorovaikutus on optimaalinen.

 

Siinä vaiheessa kun se laajenee laajenevan Maapallon sisällä laajenevan Kuun kokoiseksi, jokainen voi kyllä ymmärtää että laajenevan Maapallon sisällä alkaa tapahtumaan.

😃

 

Maybe too much for you 🤔

😃

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu