Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – etsi ehdokkaasi tästä

Savorinen kertoo miten tulevaisuudessa osataan ennustaa säätä erittäin hyvin

Jo nyt voitaisiin ennustaa melko hyvin tulevia sään ääri-ilmiöitä.

Paljon nykyisiä tarkempia ennustuksia olisi mahdollista saada. Olisi mahdollista ennustaa vuosia eteenpäin. Pitäisi vaan syöttää supertietokoneelle tarkat tiedot kaikista isoista myrskyistä ja kaikista linjautumisista esim. viimeisen sadan vuoden ajalta.

Olettaisin että supertietokone pystyisi näiden tietojen avulla ennakoimaan myrskyjä melko hyvin.

Jos tuohon saisi vielä tiedot kaikista voimakkaista energiapulsseista joita on työntynyt Aurinkokuntaan tuon viimeisen sadan vuoden aikana, niin sitä kautta vielä tarkempia ennustuksia.

Eli mistä suunnasta energiapulssi tuli, milloin ja miten energisenä.

Vielä kun saisi mukaan tiedot kaikista maasuuntaisista Auringonpurkauksista, niin sitten tarkkuutta alkaisi saada jo todella paljon 🙂

🤔🤔🤔

Yksi oleellinen linjautumisissa mukana olevista kohteista on Kuu. Maapallo oli esim. eilisen päivän aikana Kuun ja Marsin välisellä alueella.

Silloin Marsista ja Kuusta peräisin olevat pienen mittakaavan hiukkaset / tihentymät joita ei meidän mittalaitteilla voida rekisteröidä ja jotka liikkuvat valonnopeudella, kohtasivat toisiansa vastapalloon.

Työntyessään toistensa läpi nämä työntävää voimaa välittävät hiukkaset / tihentymät vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, voimistavat toistensa sisäistä painetta ja näin niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu / laajenee isommalle avaruuden alueelle. Näin todennäköisyys kohdata toinen vastaava hiukkanen / tihetymä kasvaa jne jne.

Kun hiukkasten koko kasvaa, myös niiden sisäinen liike / aika nopeutuu ja näin vuorovaikutus ympäristön kanssa nopeutuu.

Lopulta nämä pimeän energian / työntävän voiman tihentymät alkavat törmäilemään Maapallon atomien ytimiin ja näin Maapalloa aktivoidaan näiden linjautumisten aikana.

Siitä sitten seuraa kaiken näköisiä sään ääri-ilmiöitä.

Seuraavan kerran Maapalloa aktivoidaan isosti 8.11.2022. Silloin on täysikuu eli Maapallo on Auringon ja Kuun välisellä alueella. Taitaa olla niin tarkka linjautuminen että on Kuunpimennys.

Tätä Kuunpimennystä boostaa Uranus. Eli Maapallo on myös Auringon ja Uranuksen välisellä alueella.

12.8.2022 Maapallo oli täydenkuun aikana myös Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella. Siitä seurasi se että Pakistanin monsuunisateet voimistuivat jopa kymmenkertaisiksi.

🤔🤔🤔

Yksi kuva näyttää: Kolmasosa Pakistanista veden alla

Tulvat ovat johtaneet yli tuhannen ihmisen kuolemaan.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/131449fb-edae-4c60-bc71-f5fd64fe7564

Siinä missä suuri osa Euroopasta kärsii kuivuudesta, Pakistan on veden vallassa.

”Ohessa oleva Euroopan avaruusjärjestön kuva näyttää kuinka rankat, kesäkuusta lähtien jatkuneet monsuunisateet ovat peittäneet jopa kolmasosan maasta veden alle. Sateet ovat olleet kymmenen kertaa rankemmat kuin normaalisti.”

🤔🤔🤔

Toinen iso aktivoituminen oli 26.9.2022 ja sinä päivänä Ian Hurrikaani voimistui tutkijoiden mielestä yllättävän nopeasti. Ja samana päivänä Taifuuni Noru voimistui myös ”yllättävän” nopeasti erittäin voimakkaaksi Supertaifuuniksi.

Luonnollisesti saimme lokakuun aikana lukea erittäin voimakkaista rankkasateista ja tulvista eri alueilla.

Nigerian tulvissa on kuollut ainakin 600 ihmistä – yli miljoona ihmistä joutunut jättämään kotinsa, nälkätilanne uhkaa muuttua katastrofaaliseksi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nigerian-tulvissa-on-kuollut-ainakin-600-ihmista-yli-miljoona-ihmista-joutunut-jattamaan-kotinsa-nalkatilanne-uhkaa-muuttua-katastrofaaliseksi/8550482#gs.h73383

🤔🤔🤔

Video: Rankkasateet aiheuttaneet hurjia tulvia Thaimaan Phuketissa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a94c0c73-1d31-4487-9bd6-5f5fe0490a77

🤔🤔🤔

Näistä sään ääri-ilmiöistä nyt sitten syytetään ihmisiä eli että tämän kertainen ilmastonmuutos olisi pelkästään ihmisen aikaansaama ja että nämä sään ääri-ilmiöt johtuisivat pelkästään ilmastonmuutoksesta.

Vaikka oikeasti Maapalloa aktivoidaan vaan yksinkertaisesti aika ajoin erittäinkin voimakkaasti Auringon ja muiden planeettojen toimesta.

Katsokaapa tämä video jossa käyn läpi kevään 2022 linjautumisia ja miten näitä sään ääri-ilmiöitä esiintyi aina näiden linjautumisten aikana.

🤔🤔🤔

Tällä hetkellä Aurinkokunnassa vallitsee epätasapaino eli kaikki kaasuplaneetat ovat ryhmittyneet samalle puolelle Aurinkoa. Se mahdollisti sen että keväällä 2022 Maapallo oli Kuun ja kaikkien planeettojen välisellä alueella 5 päivän aikana siten että täysikuu oli tuona aikana myös eli silloin Maapallo Kuun ja Auringon välisellä alueella.

Mitäkö siitä seurasi 🤔

April 2022 North American storm complex

https://en.m.wikipedia.org/wiki/April_2022_North_American_storm_complex

”In the upper Midwest, the system brought record-breaking snowfall and blizzard conditions to North and South Dakota and adjunct states, producing up to 3–4 feet (36–48 in) of snowfall and knocking power out to thousands and killing at least one person. The warm side of the system also knocked power out to thousands in the South and produced at least 73 tornadoes, with the strongest being rated EF3, and very large hail as well.”

🤔

Esim. 13.2.2022 – 18.2.2022 Maapallo linjautui Kuun ja muiden planeettojen kanssa näin.

13.2 Kuun ja Marsin välisellä alueella ja samaan aikaan Kuun ja Venuksen välisellä alueella.

14.2 Kuun ja Merkuriuksen välisellä alueella.

15.2 Kuun ja Saturnuksen välisellä alueella.

16.2 täysikuu eli Kuun ja Auringon välisellä alueella.

17.2 Kuun ja Jupiterin välisellä alueella

18.2 Kuun ja Neptunuksen välisellä alueella.

Ja mitäkö tästä seurasi 🤔

Eunice-myrsky iski Britanniaan – miljoonia kehotettu pysymään kotona, Englannissa mitattiin historian kenties kovin tuulenpuuska

https://yle.fi/uutiset/3-12323817?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

”Pääkaupunkiin Lontooseen on annettu niin sanottu punainen varoitus ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun luokittelu otettiin käyttöön vuonna 2011. Varoitus koskee myös laajoja alueita eteläisessä Englannissa ja Walesissa.”

🤔🤔🤔

Katsokaapa tosiaan linjautumiset 2022 alkuvuodesta lähtien.

Maaliskuukin on mielenkiintoinen.

Siitäkin sään ääri-ilmiö

Saharan aavikolta leviää poikkeuksellisen voimakas pölymyrsky – taivas hehkui keltaisena jopa Sveitsissä asti

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/b673f243-0599-4e09-8d63-bbbbb31e893d

”Saharan aavikon kuuma ilma on pyörinyt Välimeren yllä ja levittänyt Espanjaan punaoranssia pölyä. Espanjan viranomaiset antoivat tiistaina varoituksen erittäin huonosta ilmanlaadusta suureen osaan maata.

Espanjan sääpalvelu kuvaili Saharan pölymyrskyä ”poikkeukselliseksi ja erittäin voimakkaaksi”. On kuitenkin epäselvää onko se lajinsa pahin jakso koskaan.”
🤔🤔🤔
Eli ei mikään ihme että juuri nyt viime vuosina näitä erittäin voimakkaita hiekkamyrskyjä on esiintynyt poikkeuksellisen paljon keväisin.
Aurinkokunnan epätasapaino saa aikaan sen että Maapalloa on aktivoitu juuri keväisin hyvin epätasapainoisesti muiden planeettojen toimesta.
Tuo epätasapaino työntyy hyvin esiin tuosta videostani.
Tammikuukin jo vaikutti, mutta helmikuusta alkaa noin viiden päivän mittaiset aktivoinnit siten että sen jälkeen kolmekin viikkoa ilman aktivoitumisia.
Katso ja ihmettele.
https://youtu.be/H245HYOXE9s

🤔🤔🤔

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (3)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Risto Pärkkä
  Risto Pärkkä #3770096

  Savorinen on profeetta, mutta onko Savorinen oikea vai väärä profeetta?

  Ilmoita asiaton viesti

  • jallerajala
   Jari Rajala #3770287
   Vastaus kommenttiin: #3770096

   Ei ole kumpikaan, sarkasmisi toimii. Savorinen on Joensuulainen huomion kipeä pelle joka terrorisoi bullshitillaan Uudensuomen blogi alustaa ja noin sataa muuta ympäri verkkoa. Ylimääräiset turhat hiilidioksidipäästöt tästä syystä noin miljoona tonnia vuodessa.

   Ilmoita asiaton viesti