Savorinen kysyy, heräsitkö normaalia aikaisemmin?

Niin, heräsitkö tänään pirteänä normaalia aikaisemmin?

Vai valvoitko viime yönä pitkälle aamuyöhön?

Jos, niin se perustuu siihen että silloin kun on täysikuu eli silloin kun olemme Auringon ja Kuun välisellä alueella, soluille on tarjolla enemmän energiaa.

Silloin Auringosta ja Kuusta peräisin olevat hiukkaset / tihentymät kohtaavat toisiansa vastapalloon uudestaan ja uudestaan matkan varrella ja varsinkin Maapallon sisällä.

Ja niillä on tietysti tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine.

Tämän takia ne voivat työntyä toistensa läpi ja läpi työntymisen aikana niiden sisäinen paine kasvaa vuorovaikutuksen takia ja sen takia niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu voimakkaammin isommalle alueelle.

Ne siis laajenevat normaalia nopeammin ja tämän takia ne kohtaavat todennäköisemmin uudestaan vastaan työntyviä vastaavan tapahtuman kokeneita hiukkasia / tihentymiä jne jne.

Näin niistä myös vapautuu enemmän ja nopeammin hyvin pienen mittakaavan energiaa.

Ja kun tätä hyvin pienen mittakaavan energiaa on täydenkuun aikana tarjolla soluille normaalia enemmän, niin eipä ihme ettemme me tarvitse täydenkuun aikana niin paljon unta.

Nukumme lyhyemmän aikaa hyvin. Etten sanoisi normaalia makeammin.

Jotkut ovat huolissaan siitä kun eivät saa unta, mutta ei pidä turhaan yrittää nukahtaa jos ei nukuta.

Sitten alkaa nukuttamaan, nukahtaa tietysti helpommin kuin jos yrittää nukahtaa normaaliin aikaan.

Tätähän on tutkittu tieteellisesti myös.

🤔🤔🤔

Täysikuu valvottaa – tulokset samansuuntaisia riippumatta asuinympäristöstä

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/taysikuu-valvottaa-tulokset-samansuuntaisia-riippumatta-asuinymparistosta.html

”Täysikuun lähestyessä ihmiset menevät nukkumaan myöhemmin ja nukkuvat lyhyemmän aikaa. Uusi tutkimus vertaili satojen eri puolilla maailmaa elävien ihmisten unirytmejä.”

🤔🤔🤔

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/taysikuu-tekee-toimeliaaksi

”Yli 500 ihmisen nukkumista seurattiin Kuun vaiheiden mukaan maaseudulla ja kaupungissa. Tulokset kertovat, että täydenkuun aikaan ihminen nukkuu vähemmän ja on toimelias.”

🤔🤔🤔

Täysikuu aktivoi myös Maapalloa muutenkin ja se näkyy erilaisin ilmiöin.

Esim. täydenkuun aikana esiintyvät hirmumyrskyt saattavat hyvinkin voimistua ”yllättävän” nopeasti.

Näin kävi kaksi viikkoa sitten Ian hurrikaanille ennakoitavissa olevalla tavalla vaikka silloin olikin uusikuu. Samaan aikaan joku taifuuni voimistui muuaalla ”yllättävän” nopeasti Supertaifuuniksi.

Sattui vaan olemaan Jupiter samalla linjalla ja näin olimme silloin Auringon ja Jupiterin välisellä alueella samaan aikaan kun olimme myös Jupiterin ja Kuun välisellä alueella. Eli se oli silloin Maapallon iso aktivoituminen.

17.9 olimme Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella ja silloin oliko se Fiona hurrikaani voimistui ”yllättävän” nopeasti, rantautuen Kanadaan ennätysmäisen voimakkaana hirmumyrskynä ajateltuna tuota aluetta jonne se rantautui.

Ja samaan aikaan voimistui myös Japaniin myöhemmin ennätysvoimakkaana rantautunut Supertaifuuni ikäänkuin ”yllättävän” nopeasti. Nimi taisi olla Nandamol tai jotain.

Ps. 10.9 täysikuun jälkeen oli paljon maanjärityksiä. Taupo tulivuori heräili ja purkautui sitten 17.9 Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella olon aikana 8 kertaa, joista kuusi oli ilmeisesti juuri 17.9.

🤔🤔🤔

Seurataan saako tämä täysikuu aikaan mitään havaittavaa.

12.8 lähtien näitä Maapallon aktivoitumisia on nyt ollut normaalia paljon tiheämmin ja isompina.

12.8 oli täyskuu jota boostasi Saturnus Maapallolta katsottuna Kuun taustalla.

🤔🤔🤔

Seuraavat aktivoitumiset tämän päivän jälkeen ovat.

8.11 täysikuu jota boostaa Uranus

8.12 täysikuu jota boostaa Mars.

🤔🤔🤔

🤔

 

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu