Savorinen kysyy, heräsitkö normaalia aikaisemmin?
Niin, heräsitkö tänään pirteänä normaalia aikaisemmin?
Vai valvoitko viime yönä pitkälle aamuyöhön?
Jos, niin se perustuu siihen että silloin kun on täysikuu eli silloin kun olemme Auringon ja Kuun välisellä alueella, soluille on tarjolla enemmän energiaa.
Silloin Auringosta ja Kuusta peräisin olevat hiukkaset / tihentymät kohtaavat toisiansa vastapalloon uudestaan ja uudestaan matkan varrella ja varsinkin Maapallon sisällä.
Ja niillä on tietysti tiheys ja tilavuus. Sisäinen rakenne. Sisäinen liike / aika. Sisäinen paine.
Tämän takia ne voivat työntyä toistensa läpi ja läpi työntymisen aikana niiden sisäinen paine kasvaa vuorovaikutuksen takia ja sen takia niissä oleva energia / työntävä voima hajaantuu voimakkaammin isommalle alueelle.
Ne siis laajenevat normaalia nopeammin ja tämän takia ne kohtaavat todennäköisemmin uudestaan vastaan työntyviä vastaavan tapahtuman kokeneita hiukkasia / tihentymiä jne jne.
Näin niistä myös vapautuu enemmän ja nopeammin hyvin pienen mittakaavan energiaa.
Ja kun tätä hyvin pienen mittakaavan energiaa on täydenkuun aikana tarjolla soluille normaalia enemmän, niin eipä ihme ettemme me tarvitse täydenkuun aikana niin paljon unta.
Nukumme lyhyemmän aikaa hyvin. Etten sanoisi normaalia makeammin.
Jotkut ovat huolissaan siitä kun eivät saa unta, mutta ei pidä turhaan yrittää nukahtaa jos ei nukuta.
Sitten alkaa nukuttamaan, nukahtaa tietysti helpommin kuin jos yrittää nukahtaa normaaliin aikaan.
Tätähän on tutkittu tieteellisesti myös.
🤔🤔🤔
Täysikuu valvottaa – tulokset samansuuntaisia riippumatta asuinympäristöstä
https://www.avaruus.fi/uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/taysikuu-valvottaa-tulokset-samansuuntaisia-riippumatta-asuinymparistosta.html
”Täysikuun lähestyessä ihmiset menevät nukkumaan myöhemmin ja nukkuvat lyhyemmän aikaa. Uusi tutkimus vertaili satojen eri puolilla maailmaa elävien ihmisten unirytmejä.”
🤔🤔🤔
”Yli 500 ihmisen nukkumista seurattiin Kuun vaiheiden mukaan maaseudulla ja kaupungissa. Tulokset kertovat, että täydenkuun aikaan ihminen nukkuu vähemmän ja on toimelias.”
🤔🤔🤔
Täysikuu aktivoi myös Maapalloa muutenkin ja se näkyy erilaisin ilmiöin.
Esim. täydenkuun aikana esiintyvät hirmumyrskyt saattavat hyvinkin voimistua ”yllättävän” nopeasti.
Näin kävi kaksi viikkoa sitten Ian hurrikaanille ennakoitavissa olevalla tavalla vaikka silloin olikin uusikuu. Samaan aikaan joku taifuuni voimistui muuaalla ”yllättävän” nopeasti Supertaifuuniksi.
Sattui vaan olemaan Jupiter samalla linjalla ja näin olimme silloin Auringon ja Jupiterin välisellä alueella samaan aikaan kun olimme myös Jupiterin ja Kuun välisellä alueella. Eli se oli silloin Maapallon iso aktivoituminen.
17.9 olimme Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella ja silloin oliko se Fiona hurrikaani voimistui ”yllättävän” nopeasti, rantautuen Kanadaan ennätysmäisen voimakkaana hirmumyrskynä ajateltuna tuota aluetta jonne se rantautui.
Ja samaan aikaan voimistui myös Japaniin myöhemmin ennätysvoimakkaana rantautunut Supertaifuuni ikäänkuin ”yllättävän” nopeasti. Nimi taisi olla Nandamol tai jotain.
Ps. 10.9 täysikuun jälkeen oli paljon maanjärityksiä. Taupo tulivuori heräili ja purkautui sitten 17.9 Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella olon aikana 8 kertaa, joista kuusi oli ilmeisesti juuri 17.9.
🤔🤔🤔
Seurataan saako tämä täysikuu aikaan mitään havaittavaa.
12.8 lähtien näitä Maapallon aktivoitumisia on nyt ollut normaalia paljon tiheämmin ja isompina.
12.8 oli täyskuu jota boostasi Saturnus Maapallolta katsottuna Kuun taustalla.
🤔🤔🤔
Seuraavat aktivoitumiset tämän päivän jälkeen ovat.
8.11 täysikuu jota boostaa Uranus
8.12 täysikuu jota boostaa Mars.
🤔🤔🤔
🤔
Heräsin. Siihen ei kyllä kuu liittynyt millään tapaa, vaan herätyskello herätti, ettei mene F1 ohi.
Ilmoita asiaton viesti
Formulat voi katsoa SMPlayerilla kun tietää oikean m3u8-osoitteen.
Ilmoita asiaton viesti
Solujen toiminnasta, kuun vaikutuksesta ja myrskyistä.
Solujen energianlähteinä toimivat ensisijaisesti hiilihydraatit ja rasvat. Myös proteiineja voidaan käyttää tarvittaessa, mutta yleensä vain poikkeustilanteissa. Solut saavat energian orgaanisista molekyyleistä hapettamalla niitä. Erilaisille energianlähteille on erilaiset hapetusreitit, jotka yhdistyvät energiantuoton loppuvaiheissa.
Sokerit hajotetaan ensin glukoosiksi, joka hapetetaan glykolyysissä. Jos solulla on happea saatavilla, energiantuotto jatkuu vielä glykolyysin jälkeen. Jos happea ei ole saatavilla, glykolyysin lopputuote poistetaan solusta.
Soluhengityksen yksinkertaistettu reaktioyhtälö:
C6H12O6 + 6 O2 + 38 ADP + 38 P -> (38 ATP) + 6 CO2 + 6 H2O
Solut eivät saa kuusta yhtään mitään.
Kuuhullut, niitäkin on, kuten tämä yliaktiivinen Savirinen. Käyttäytymiskaavat kuun kierron mukaan ovat suoraa seurausta sopeutumisesta. Sen ansiosta esivanhempamme pääsivät iltaisin hyödyntämään luonnollisen valon määrän vaihtelua, joka seurasi kuunkierrosta.
Kokeissa täydenkuun aikaan koehenkilöt nukahtivat keskimäärin viisi minuuttia hitaammin ja nukkuivat 20 minuuttia vähemmän kuin uudenkuun aikaan. Lisäksi vuorokausirytmiä säätelevän melatoniinin määrä oli illalla ennen nukkumaanmenoa täydenkuun aikaan vähäisempi.
Täysikuisen yön jälkeen jotkut ihmiset ovat edellä mainituista syistä väsyneempiä.
Myräköistä. Vuoden aikana maapallon trooppisille merialueille kehittyy pienellä vaihtelulla noin 100 trooppista hirmumyrskyä. Myrskyjä eivät synnytä eikä voimista toiset planeetat, vaan ne muodostuvat trooppisesta matalapaineesta, kun meriveden pintalämpötila on vähintään 26–27 °C. Loppu on välillä pelkkää tragediaa, riippuen mihin myrsky ajautuu.
Höpöhypoteesit ovat helppoja kumota. Mutta joutessain tein senkin, vain luuserit uskovat astrologiaan. Keisari alasti on Savirinen. Maailmankuvamme eivät mullistuneet ;O
Ilmoita asiaton viesti